Koşu bandında ses problemdir. Ne kadar minder yastıkta konsa ses yapması normaldir. Ancak Voit'in White 700-II modeli var. O gayet iyi bir ürün ses konusunda. Tavsiye ederim.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar yardımınıza ihtiyacım var bi sitede altis parana koşu bandı gördüm fiyatoıda çok uygun yorumlarıda çok güzel ama tek şüphem manyetk olması elektrikli değil yani acaba kullananız var mı nasıl çalışır zor mu yani alıpda pişman olmak istemiyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba kesinlikle manyetik bir koşu bandı önermem.Alacağınız motorlu koşu bandı olmalı ki sizi koşu veya yürüyüş yapmaya zorlasın.Manyetik aldığınız zaman yaptığınız yürüyüşten de koşudan da zevk almazsınız.
merhaba arkadaşlar sitenizi uzun bir süredir takip ediyorum ama anca yeni üye olabildim birbiriniz teşvik ederek zayıflamak çok güzel benimde kilo problemim var boyum 1.73 kilom 88 doğumdan sonra veremedim hamile kaldığımda 68 kiloydum. Bir haftadır düzenli olarak hızlı tempoda 1saat yürüyorum iş yerinde öğle aralarında. hiç tartılmadım sizce ne zaman tartıya çıkmam gerekir birde malum kış geliyor 1 aya kadar ya bisiklet yada yürüyüş bandı alacağım araştırma yapıyorum olanların deneyiminden faydalanabilir miyim. Sizce hangisini almalıyım fiyatı da önemli öyle çok pahalı bişeyler almak istemiyorum
Disiplinli yapılan her spor fayda getirir.
Arkadaşlar tamam kabul çok güzel havlu kurutuyor çarşaf kurutuyor ama biz o koşu bantlarına bukadar parayı onun için mi verdik ya şu topic hareketlensin herkes kaç km koştugunu yazsın birbirimizi gaza getirelim ben bugun başlayacam duyrulur........
Arkadaşlar tamam kabul çok güzel havlu kurutuyor çarşaf kurutuyor ama biz o koşu bantlarına bukadar parayı onun için mi verdik ya şu topic hareketlensin herkes kaç km koştugunu yazsın birbirimizi gaza getirelim ben bugun başlayacam duyrulur........
merhaba gubsej senle kilolarımız aynı.Bende 96 kiloyum.Diyet yapıyorum ve sporada ihtiyacım var.Koşu bandım var benimde.Sen kaç km koşuyorsun.Birlikte verelim bu kiloları banada arkadaş gerekiyor.hergün yazar mısın.
canlarım sızde benım gıbı alıp alıp 3 5 kez bınıp kenara atacagınıza spor aletlerını
gıdın en yakın spor salonuna 3 ay yazılın ben sahsen cuma gunu oyle yaptım
hergun 1.5 saat spor yapıyorum salonda .evdekılere bınmıyorum bıle. ama buna mecbur gıdıyorum. nedenmı cunkı para verdım ve dogum gunume kadar supper olucam ınsalahhhhhhh :124::124:
Ne güzel fırsatın var demek ki spor salonuna gitmeye.Benim hem fırsatım yok hemde bulunduğum yerde bir spor salonu yok.Ama olsa inan bir fırsat yaratırdım.Bunun için aldım koşu bandını.İnşallah hedefine ulaşırsın.Bende uğraşıyorum.Biraz zor ama başaracağım bu kilolardan kurtulmayı.
arkadaşlar merhaba,
bende yeni koşu bandı deneyimi yaşayacaklardanım. cuma günü bandım geldi c.tesi kuruldu hemen o akşam denedim. eşim bana bi progrqam seçti ama belkide ilk olmasından kaynaklı 8 hızda 3 dakika koşamadım :)) dün akşam tekrar farklı bir programda çalıştım 7 hızda 3 dak. koşma bunu başardım...ben haftada 3 gün de bir salona gidiyorum. reformer pilates yapıyorum. ama dyet yapma imkanım çok yok hedefim 4-5 kilo verebilmek mayısa kadar çünkü 31 mayısda sünnet düğünümüz var. azimli olup bu sefer vermek ve bir daha almamak istiyorum. sizlerle bol bol paylaşımda bulunalım inşallah ...