Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

3ay önce kadar diyetisyene gideceğimi söyleyip dahiliyeden tüm değerlerime bakıldı ve her şeyin normal olduğu söylendi diyetisyen bi liste verdi ben normalde de o kadar yiyen biri değilim zaten bıraktım bide kız benim kadar olunca çok inandırıcı gelmedi üstelik akrabamda diyetisyen oda öyle bilmiyorum bana denk gelenler mi öyle :KK1: 3,5 aydır adet olamıyordum doktora gittim tarlusal verdi yine olmadı İbrahim saraçoğlunun soğan kürü var onu yaptım dün 2bardakta adet oldum çok şaşırdım belkide bundan sonra daha hızlı kilo verebilirim

sabırlı olup spora devam etmek kalmış geriye :)

Vee evett! Arkadaşlar Pazar tartıldım 80 e düşmüşümmEn Büyük TÜRKİYE 2 haftada 3 kilo vermişim çook mutluyummm! Ama bu hafta spora ara vermek zorundayım annem geldi memleketten, gündüz zaten çalışıyorum akşam oturacağımız 1 saat onda da yürüyemem heralde, haftasonu da ben gidicem annemle Samsuna benim yürüyüş yalan oldu:KK50: Ama haftaya pazartesi yürüyüşe tam gaz devam edicem inşallah, bu hafta içinde diyeti bozmazsam bişe olmaz heralde. Hepinizi öpüyorum görüşmek üzereeee:KK64:

Vee evett! Arkadaşlar Pazar tartıldım 80 e düşmüşümmEn Büyük TÜRKİYE 2 haftada 3 kilo vermişim çook mutluyummm! Ama bu hafta spora ara vermek zorundayım annem geldi memleketten, gündüz zaten çalışıyorum akşam oturacağımız 1 saat onda da yürüyemem heralde, haftasonu da ben gidicem annemle Samsuna benim yürüyüş yalan oldu:KK50: Ama haftaya pazartesi yürüyüşe tam gaz devam edicem inşallah, bu hafta içinde diyeti bozmazsam bişe olmaz heralde. Hepinizi öpüyorum görüşmek üzereeee:KK64:

negüzel ya maşallah sana yürüyemediğin günlerde yediklerine birazcık daha dikkat edersin olur biter 1hftadan bişi olmaz inşallah :nazar:

kızlar çok mutluyum çok çok çok :nazar: şükürler olsun ki ocak 5den beri hafif diyetle, diyet dediğim dikkat ediyorum yediklerime abur cubur yok saat 6dan sonra yemek yemek bişiler atıştırmak yok çok acıkırsam marul havuç serbest zaten ilk 3günden sonra acıkmadım günde en az 2litre su genelde 3litre içtim sabahları ve akşam yemeğinden önce ve yatarken 1'er bardak sirkeli ballı su içtim ve 1 hafta olmadı cumartesi günü 1hafta olucak birgün 2,5km birgün 5km olarak yürüdüm ve bugün tartıda 80.600 gördüm mutluluktan uçucam ocak 5de tam 85 kgdım :) bırakmayın kızlar tam gaz devam :KK76: :KK76: :KK76::KK9: :KK9: :KK9:

kızlar çok mutluyum çok çok çok :nazar: şükürler olsun ki ocak 5den beri hafif diyetle, diyet dediğim dikkat ediyorum yediklerime abur cubur yok saat 6dan sonra yemek yemek bişiler atıştırmak yok çok acıkırsam marul havuç serbest zaten ilk 3günden sonra acıkmadım günde en az 2litre su genelde 3litre içtim sabahları ve akşam yemeğinden önce ve yatarken 1'er bardak sirkeli ballı su içtim ve 1 hafta olmadı cumartesi günü 1hafta olucak birgün 2,5km birgün 5km olarak yürüdüm ve bugün tartıda 80.600 gördüm mutluluktan uçucam ocak 5de tam 85 kgdım :) bırakmayın kızlar tam gaz devam :KK76: :KK76: :KK76::KK9: :KK9: :KK9:

tebrikleeer:nazar: 80i görmüşsünüz ne güzel kimbilir 70lere geldiğinizde ne kadar sevineceksiniz. devam:KK1:

tebrikleeer:nazar: 80i görmüşsünüz ne güzel kimbilir 70lere geldiğinizde ne kadar sevineceksiniz. devam:KK1:

kesinlikle inşallah görürüm rabbim hevesimi kırmasın çünkü herşey beyinde bitiyor bunu çok iyi anlamış durumdayım ve bunu kaybetmek istemiyorum bu düşünceyle eminim 60larıda görücem hazirana kadar evlendiğim kilomda olmak istiyorum burada aldığım kilolarımı burada bırakıp gitmek istiyorum (bu sene tainciyiz) rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah:KK9: :KK9: :KK9:

Canım cts günü tam 2 hafta olucak yürüyüşe başlayalı, dediğim gibi baskülü kaldırdım tartılmıyorum. Haftada 1 kez pazar günleri tartılıcam pztsi yazarım son durumu ben de çok merak ediyorum:KK9: Ben 83 ile başladım, hedef 72 bakalım hakkımızda hayırlısı.. Pes etmek yok!!

ah hadi inşallah 72'leri görürüz arkadaşım. sana bir tavsiye vermek isteri,m, tartılma işini cuma sabahı yap, pazar değil. çünkü haftasonunun verdiği bir gevşeme durumu olabilir, mesela spor yapmama ya da küçük bir kaçamak gibi, bu da basküle yansıyabilir. En iyisi cuma, tüm hafta verdiğin emeği sayılarla görebiliyorsun.

not: cevabı geç verdim kusura bakma, şehir dışındaydım.

Herkese günaydınn!! Arkadaşlar uzun süredir yazamadım memlekete git gel tabi zor toparladım kendimi sonra, o ara yazmaya yüzüm tutmadı spor ve diyeti salıverince:18: Ama döndüüm aranıza, son durumum 79:KK9: Yürüyüşe başlayalı toplam kilo kaybı 4, ama tartıda 7li rakamları görmeye başladım ya daha da azimlendimm!
Nicecerendizz arkadaşım tavsiyelerini dikkate alıcam teşekkür ederimm, inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Birbirimizi motive etmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr

millet 77.50 oldum ya la ölüyorum sevinçten :KK9: 7li rakamlarıda gördüm hadi kısmet 6lı rakamlara inşallah rabbim yardım et hevesimi kırma inşallah sizlerinde öyle inşallah :nazar: :nazar:

Herkese günaydınn!! Arkadaşlar uzun süredir yazamadım memlekete git gel tabi zor toparladım kendimi sonra, o ara yazmaya yüzüm tutmadı spor ve diyeti salıverince:18: Ama döndüüm aranıza, son durumum 79:KK9: Yürüyüşe başlayalı toplam kilo kaybı 4, ama tartıda 7li rakamları görmeye başladım ya daha da azimlendimm!
Nicecerendizz arkadaşım tavsiyelerini dikkate alıcam teşekkür ederimm, inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Birbirimizi motive etmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr

kaç kg ile başladınız acaba boyunuz kaç ben 160 85 kg ile başlamıştın ocak 5de şükürler olsunki 77.50 oldum azmimiz kırılmasın inşallah yakın kilolardayız kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz

ben de yeni aldım program 5 te 30 dk yuruyorum.siz kaçta yürüyorsunuz hanımlar

ilk yürümenize göre gayet iyi ben ilk günler 4de yürüyodum çok yorulunca 3e geçtiğim bile oldu bu 1hafta sürdü daha sonra 5de yürüdüm yorulunca 4e düştüm şuanda 6da yürüyorum çok yorulursam 5e geçiyorum

ilk yürümenize göre gayet iyi ben ilk günler 4de yürüyodum çok yorulunca 3e geçtiğim bile oldu bu 1hafta sürdü daha sonra 5de yürüdüm yorulunca 4e düştüm şuanda 6da yürüyorum çok yorulursam 5e geçiyorum

daha öncesinden açık havada yürüyordum ondan dolayı zorlanmadım sanırım.siz kaç dk yürüyorsunuz.

daha öncesinden açık havada yürüyordum ondan dolayı zorlanmadım sanırım.siz kaç dk yürüyorsunuz.

ben 1 saat yürüyorum ama dün sabah ilkkez 35 dak. aralıksız 6da yürüdüm sonraki 25 dak.5.hızda yürüdüm şükür aslında 6da artık zorlanmıyorum yürürken yanımdaki biriyle yada telefonla nefes nefese kalmadan konuşabiliyorum önemli olanda oymuş sanırım hangi hızda yürürsen (koşu hariç) nefes nefese kalmadan yürüyebilmeliymişsin ozaman adapte olunuyormuş zorlanmadan

Dynamic Fluence-M Plus Masajlı Koşu Bandı GittiGidiyor'da 100867480
selam arkadaşlar epeydir sayfayı inceliyorum anladığım kadarıyla koşu bandı kullananlar oldukça memnun, bende bu ürünü almayı düşünüyorum ve koşu bandı hakkında en ufak bilgim yok, bu işten anlayan arkadaşlar tavsiye edermisiniz lütfen beni bilgilendirin 2 çocuk var ve kilo aldı başını gidiyor...

merhaba arkadaşım bende bu koşu bandından almayı düşünüyorum .tavsiye edermisin ? ayrıntılı yazarsan çok sevinirim şimdiden çooook teşekkürler :KK3:

arkadaşlar özellikle koşu bandı olanlar ben bu hafta almak iştiyorum bir tane begendim koşu bandının eni 40 45 cm arası olması lazım ama eni dar olanlar sarsılma yapıyor üstünde koşarken diyorlar lütfen koşu bantı olanlar ölçebilirlermi birde sarsılma oluyormu cvp verirseniz çok sevinirim tşk ler

X