Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

valla saatlerce yürürüm diyodum ama ilk gün zor 40 dk yürüdüm bugunde bir saat yapabildim. spor salonuna giderken 6.5 hızda 65 70 dk yürüyordum ama bu kosu bandında 5 hızda zor yürüyorum. feci yoruyor. birde sunu fark ettim yürürken önce bacaktan ve kalcadan inceliyoruz bel en son gidiyor. yemeye aynen yazdıgım gibi uydum.1 eylülde tartılcam bakalım :)
altisden alacaktım bende sanırım hepsiburadadan alıcaksınız alan bir arkadasım var memnun kalmadı alıcaksan voit yada dynamic al garantisi bitse bile parcaları bulabiliyorsun ama diger markalarda zor oluyor.

evet hepsi buradadan alacaktım ama siz böyle dedıgınız için almaktan vazgectım :) tesekkurler...bu ara elıptık bisikleti arastırıyorum gecen bı spor salonundakı hocayla konustum elıptık bısıklet al dedı..kafam karıstı anlıcanızz arastırıyorum şimdi bi fikriniz varmı elıptık bisiklet hakkında..bu arada ben ramazandan sonra ancak baslayacagım tam anlamıyla dıyete çünkü şimdi oruç tutuyorum ramazan bitsin günlük yedıgım içtiğim ve sporu burada paylasacagım..beraber destek olalım birbirimize:))

evet hepsi buradadan alacaktım ama siz böyle dedıgınız için almaktan vazgectım :) tesekkurler...bu ara elıptık bisikleti arastırıyorum gecen bı spor salonundakı hocayla konustum elıptık bısıklet al dedı..kafam karıstı anlıcanızz arastırıyorum şimdi bi fikriniz varmı elıptık bisiklet hakkında..bu arada ben ramazandan sonra ancak baslayacagım tam anlamıyla dıyete çünkü şimdi oruç tutuyorum ramazan bitsin günlük yedıgım içtiğim ve sporu burada paylasacagım..beraber destek olalım birbirimize:))

ben hepsi buradadan yanında bisiklet hediyesinle almıştım hiç bir sorun yaşamadım.markası dynamic,arıza yaptı geçenlerde motoru komple değiştirdiler.çok memnunum ben.ayrıca 13 kg verdim koşu bandı + dietle.

ben hepsi buradadan yanında bisiklet hediyesinle almıştım hiç bir sorun yaşamadım.markası dynamic,arıza yaptı geçenlerde motoru komple değiştirdiler.çok memnunum ben.ayrıca 13 kg verdim koşu bandı + dietle.

böyle birden konuya girdim ama bişey sorucaktım benimde koşu bandımın motorunun değişmesi gerekiyor acaba size ne kadara mal oldu motorun değişimi

böyle birden konuya girdim ama bişey sorucaktım benimde koşu bandımın motorunun değişmesi gerekiyor acaba size ne kadara mal oldu motorun değişimi

benim garantim bitmemişti ücretsiz değiştirdiler ancak teknik personel oldukça masraflı oldugunu söylemişti.hatta yenisini al daha iyi demişti.

benim garantim bitmemişti ücretsiz değiştirdiler ancak teknik personel oldukça masraflı oldugunu söylemişti.hatta yenisini al daha iyi demişti.

çok teşekkür ederim evet bana da çok masraflı olur dediler de bi rakam öğrenmek açısından sormuştum teşekkür ederim

Son zamanlarda fazlasıyla aksatmış olsam da ben de varım :) Yarın itibariyle yeniden düzenli bir şekilde yürümeye çalışacağım, hem evde koşu bandında hem de dışarıda. Yürüyüşün her zaman çok faydasını gördüm.

merhaba kızlar bugun 6.günüm göbekten 6 cm inceldim :) 86ydı 80 oldum,beldende 77ydi 73 oldum.belkide ödemdir. henüz tartılamadım (tartım yok)ama 1bucuk kilo falan vermisimdir tahminimce. size tavsiyem kosuya baslamadan önce ölcülerinizi alın.herkese zayıf günler :)

hepsiburadanda alıcaksan voit yada dynamic al. benim arkadasım altis aldı ama hic memnun kalmadı ama bu markalarda öyle sorun olmuyo gerek parca vs konusunda garantisi bitse bile.misdance gibi alıcaksan yani dynamic al :)

slm ben de kilolarımla uğraşıyoruz birde koşu bandı alıp evde koşarak kilo vermeye çalışıcam nette bir koşu bandı ilgimi çekti ama kullanışlı bilmioyrum sizlere danışmak istedim mekik + koşu + bisiklet bana mantıklı geldi fiyatıda da makul özelliklerine göre ama bilemedim bu konuda bilgisi olanların yardımını bekliorum... hepsi burada da fox fitness marka

Ben henüz nişanlıyım fazla bi deneyimim yok ama ablam iki çocuk annesi ilk doğumdan sonra çok yıprandı evde koşu bandı vardı ama kullanılmıyordu, sonradan bi azimle evde spora başladı düzenli çalışmayla etkisi oluyor dedi gerçekten de oluyormuş iki ayda 8-10 kilo verdi. Her zaman söyledi düzenli yapmadıktan sonra bi faydası olmuyor diye anlayacağın her şeyin düzenli olması o zaman gerçekten işe yarıyor.

ben aldım ama malesef çok binemedimm..kızım durmuyor hiçç .valla kızlar azimli bineceksiniz alın yoksa benim gibi kenara bırakırsınız.birde gittim 1700 tl ye aldım şubat ayında voit speed f4. kızlar isterseniz piyasadan uygun fiyata satarım size batmandayım. garantili 5 yıl zaten .sıfır düşünürsenizde bu markadan şaşmayın. titreşim kemeride var.

merhaba arkadaşlar bizde koşu bandı almaya karar verdik netten bir tane buldum dynamic diye marka bisiklet de veriyor yanın 679 tl kullan varmı bu marka eşim kipaya da bakalım fiyatlara diyor gerçekten işe yarıyormu kızlar 7.aylık bi kızım var emzirdiğim için diyet yapamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum

10-15 kilo vermem lazım sezaryen le doğum yaptım o göbeği gördükçe moralim bozluyor kilo verenler günde kaç saat yürüyorsunuz :26::26:

bir saat yürüsen yetiyo ama yedigine dikkat etmezsen yürümen bir işe yaramaz. ben 22 gün oldu ve belden cok inceldim 77ydi 68 oldu. kiloya daha bakmadım eylülde

selam kızlar ;

bende dün itibaRİYLE BİR KOŞU BANDI SAHİBİYİM ARTIK..s:KK52:izinle paylaşmak istediğim bazı bilgiler var,yağ yakım nabzı diye bir formül var nette araştırırsanız kolayca bulabilirsiniz..eğer bu nabız aralığında yaparsanız çok daha kalıcı kilo verirsiniz:KK4::KK4: ve giden hep yağdan OLUR..günlerdir araştııyorum,ben yarından itibaren başlıcam sizinle de paylaşırım bilgileri:KK34:..az kalorili günler dilerim herkese:KK3::KK37:

slm.bende aylardan sonra(2.5)dün tekrar koşu bandında 20 dk ile başladım.baya terledim,zorlandım.bi haftaya kdar böyle sonra 45 dk ve sonra 1 saate çıkcam.daha önce yürüyüş yaptığımda kilo verememiştim ama okadar sıklaşmıştımki herkes çok zayıflamışsın diyodu,şimdi kilom 4 kilo eksilmiş ama kıyafetlerim daralmış sanki ,heralde vücut sporu bırakınca genişledi. olabilir mi yaaa.sinir oldum. 4 kilo vermişim ama hiç vermemiş gibiyim.

slm kızlar bende dün 2defa 75er dakika yürüdüm bayramda diyeti bırakmıştım oruçtada yapamamıştım diyeti bikaçkilo almıştım aldığım kiloların 1kilosu kaldı sonra ilk hedef 10kilo sonra belki bi 10kilo daha veririm :KK76:

X