- 4 Eylül 2012
- 191
- 0
valla saatlerce yürürüm diyodum ama ilk gün zor 40 dk yürüdüm bugunde bir saat yapabildim. spor salonuna giderken 6.5 hızda 65 70 dk yürüyordum ama bu kosu bandında 5 hızda zor yürüyorum. feci yoruyor. birde sunu fark ettim yürürken önce bacaktan ve kalcadan inceliyoruz bel en son gidiyor. yemeye aynen yazdıgım gibi uydum.1 eylülde tartılcam bakalım :)
altisden alacaktım bende sanırım hepsiburadadan alıcaksınız alan bir arkadasım var memnun kalmadı alıcaksan voit yada dynamic al garantisi bitse bile parcaları bulabiliyorsun ama diger markalarda zor oluyor.
evet hepsi buradadan alacaktım ama siz böyle dedıgınız için almaktan vazgectım :) tesekkurler...bu ara elıptık bisikleti arastırıyorum gecen bı spor salonundakı hocayla konustum elıptık bısıklet al dedı..kafam karıstı anlıcanızz arastırıyorum şimdi bi fikriniz varmı elıptık bisiklet hakkında..bu arada ben ramazandan sonra ancak baslayacagım tam anlamıyla dıyete çünkü şimdi oruç tutuyorum ramazan bitsin günlük yedıgım içtiğim ve sporu burada paylasacagım..beraber destek olalım birbirimize:))