Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

sana gıpta ediyorum ve tebrik ediyorum:KK9:
iyi form korumalar canım darısı başımıza :KK9:

Sende cok iyi gidiyorsun canim , nickin gibi azimlisin:) istedigin kiloya, en kisa surede ulasacagina eminim. Benim verecegim kilo 4 kiloydu bu kis aldim , ne yazik ki.. simdi yaza hazirlik yapiyorum:) bende seni tebrik ediyorum :) cok iyi gidiyorsun.

Canim , ben hergun duzenli yuruyorum. Gunluk 5 km yapiyorum artik , biraz dusurdum . Hizimi yukselttim, gene gunde bir kerede 400 kalori yakiyorum. Hedefime 1 kilo kaldi. Daha sonra , sadece haftada 3 gun yapacagim. Pes etme devam et:)

hedefine 1 kilomu kaldı oh oh maşallah darsı başımza inşallah kaç kiloya dUştün cnm kaç kilo verdin diyette yapyormusun kaç hzda yürüyorsun amma soru sormuşum bende :))) ben düşük tempoda yürüyorum yaa nasl veririm bilmem kiloları benimde 7 kilo fazlam var sağlık olsun veririm inşallah

hedefine 1 kilomu kaldı oh oh maşallah darsı başımza inşallah kaç kiloya dUştün cnm kaç kilo verdin diyette yapyormusun kaç hzda yürüyorsun amma soru sormuşum bende :))) ben düşük tempoda yürüyorum yaa nasl veririm bilmem kiloları benimde 7 kilo fazlam var sağlık olsun veririm inşallah

Evet canim, 58 oldum. 168 boyum 57-58 benim ideal kilolarim. Hep bu kilolardaydim zaten hamilelik harici. Simdi. 6.5 hizinda yuruyorum ara ara cikariyorum. Her 10 dk da 5,6 dk kosuyorum tekrar hizi indirip yuruyorum. Kalori sayma diet i yapiyorum, benim icin en zevklisi bu diet. H er istedigini yiyebiliyorsun kalori sayarak. 1200 civari kalori aliyorum. Zaten yuruyusle bol bol kaloride yakiyoruz. Bu sekilde gidiyor kilolar. Sende verirsin 7 kilonu canim merak etme. Dusuk tempoda yuruyorsan 50-60 dk ya da daha fazlasini yap yapabiliyorsan. Cok kolay gelsin ):

selam kızlar :KK3:

beratti, istediin kiloya ulaşmışsın tebrikler :KK9: herkes güzel gidiyordur inşallah. ben de dıkılaşma egzersizlerine devam ediyorum, henüz bi değişiklik görmeedim ama :KK50: 2. haftamdayım gerçi daha...arada yüyüş bandımda yürüyüş de yapıyorum :KK34:

3 oglum var canim, kucukleri ikiz 4 yasindalar. Evet , ilgilenmek epey zor oluyor. Ama eskisi kadar zor degiller yada ben alistim o zorluga:) Evimizin yan tarafi orman canim . Genelde, haftada 3 gun ormanda yururuz. Cocuklar icinde iyi oluyor temiz hava. Hemde onlari yormus oluyoruz:)
ay maşallah :KK9: 3 erkek çocukla bravo, anneelrin azmine hayranım :)biraz büyüyünce daha klaylaşıyor sanki, bana da öyle geliyor. benimki şimdi çok ufak ama yemeğinden tut, hareket etmesi falan tüm günümü alıyor valla :KK53:
deryaa51

teşekkürler canım, forumumdak sorundan dolayı yazamadım mesaj,geç de olsa cavap yazayım :KK17:
evet 3 bebişim var. 3 yaşında 5 yaşında ve 7 yaşında. üstüste kiloları alınca veremedik tabii:KK17:
ama şimdi veririz inşaallah, sana da bol bool, sağlıklı kilo verdiren günler diliyorum arkadaşım :KK3:

ay senin de3 bebiş, maşallah :KK9: çok da iyi kilo vermişsin. sanırım sana ben sormuştum 3 çocuğun var de mi diye :44: yle hatırlıyorum,neyse farketmez.
kolaylıklar hepimize :122:

Sende cok iyi gidiyorsun canim , nickin gibi azimlisin:) istedigin kiloya, en kisa surede ulasacagina eminim. Benim verecegim kilo 4 kiloydu bu kis aldim , ne yazik ki.. simdi yaza hazirlik yapiyorum:) bende seni tebrik ediyorum :) cok iyi gidiyorsun.

:KK3: teşekkür ederim canım;inşaallah ben de biran önce ideal kiloma kavuşurum
sen de formunu çok güzel korumayı başarmışsın:KK9: güzel bir yaz tatili keyfi seni bekliyor şimdi :))

:KK3: teşekkür ederim canım;inşaallah ben de biran önce ideal kiloma kavuşurum
sen de formunu çok güzel korumayı başarmışsın:KK9: güzel bir yaz tatili keyfi seni bekliyor şimdi :))

Evet canim, Haziranin sonunu bekliyorum tatil icin :KK76: merak etme sende en kisa surede kavusursun ideal kilona. Sizler kosu bandini yagliyor musunuz? yaglanmasi gerekiyormus galiba .

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben de sizin gibi fazla kilolarımın mağduruyum, onu belirteyim. 20 yaşındayım ve bir an önce kilo vermek istiyorum. Benim için tavsiyeleriniz varmı. Evde koşu bandım da var. Haftada bi kaç gün 4,5 - 5 hızında 45 dakika yürüyorum ve gerçekten çok terliyorum. Fakat yeterli olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben de sizin gibi fazla kilolarımın mağduruyum, onu belirteyim. 20 yaşındayım ve bir an önce kilo vermek istiyorum. Benim için tavsiyeleriniz varmı. Evde koşu bandım da var. Haftada bi kaç gün 4,5 - 5 hızında 45 dakika yürüyorum ve gerçekten çok terliyorum. Fakat yeterli olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler..

merhaba :KK3: canım
kilo vermek istiyorsan gerçekten bun diyet ve spor eşliğinde yapmalısın. senin neye ihtiyacın olduğunu bilemem ama sana
kendi yaptıklarımı yazabilirim belki faydası olur.
ben yaklaşık 17 gündür koşubandımı kullanıyorum ve yanında 1000-1200 kalorilik diyet yapıyorum.
koşu bandını 6 dan düşük hızda kullanmıyorum zaten de alışmışım zorlanmıyorum. en az günde 6 km yi tamamlıyorum. geçen hafta günde iki kez koşu bandına çıktım ve 10 km yi tamamladım. 17 gün önce tartıda 74 yazıyordu, şimdi 69 gösteriyor ve çok mutluyum. :KK9:

herkese iyi pazarlar kızlar:KK3:
son 2 gün yatılı misafir dolayısıyla koşubandıma çıkamadım:KK50:
sabah tartıldım ve 69 kiloyum. ilk defa 70 in altına düşüyorum çok heyecanlandım valla ::KK17: :KK16:
inşaallah bu hafta tekrar günde 2 ye çıkarıcam yürüyüşleri :KK66: :66
gaza geldim :KK55: :KK55:

herkese iyi pazarlar kızlar:KK3:
son 2 gün yatılı misafir dolayısıyla koşubandıma çıkamadım:KK50:
sabah tartıldım ve 69 kiloyum. ilk defa 70 in altına düşüyorum çok heyecanlandım valla ::KK17: :KK16:
inşaallah bu hafta tekrar günde 2 ye çıkarıcam yürüyüşleri :KK66: :66
gaza geldim :KK55: :KK55:

Azimliyim, sen tartida kilonun altinda cikinca bende burda seviniyorum. Hadi bakalim, devam et.. az kaldi :KK66:

KK nın güzel hanımları merhabaa :KK3:

Yaklaşık 2 haftalık aradan sonra hepinize bir selam vereyim dedim. Hepinizi çok özledim :KK16:
İnternet bağlantımın yavaşlığından dolayı geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve çabalar boşa gitmiyordur :KK76:

Ben bir haftalığına nişanlıma kavuştum ve dün akşam da uğurladım :KK14:
Tam bir koşturmaca yaşadık ama en azından nikah günümüzü aldık ve bazı hazırlıkları hallettik bu bir hafta içerisinde :KK55:

Allah nasip ederse 25 Mayıs 2013 cumartesi saat 12.20 de nikahımız kıyılacak, nişanlımı geri gönderdiğim için çok hüzünlüyüm ama bir ay sonra nikahımız olacağı için de bir o kadar heyecanlıyım :123:

Tabii bu arada diyet ve yürüyüş yapamadığım , üstüne bir de nişanlımla beraber çizburgerler, pizzalar, kokoreçler ve kayınvalidenin yaptığı özel yemekleri de bir güzel ziftlendiğimiz için ikimiz de biraz kilo aldık :KK52: Umarım nikahta gelinliğime sığabilirim :KK17:
Acilen kendime çeki düzen verip, zayıflamaya devam etmem lazım ...

Hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdilik müsade istiyorum sizleri öpüyorum :KK19:

canııııımmmmmmmm:KK16: hoşgeldiin, oy maşallah size, evleniyosuun ha:KK52:
inşallah o yediğin bilimum çeşit ve tattaki şeylerin,vucdundaki yağ dönüşümünü verirsin gene fazlasıyla :KK53:
çok sevindim valla herşeyin yolunda gitmesine, hayırlı olsun şimdiden :KK16:

azimliyim,
6 lı rakamları görmüşsü tebrikler :21:

Yaklaşık 2 haftalık aradan sonra hepinize bir selam vereyim dedim. Hepinizi çok özledim :KK16:
İnternet bağlantımın yavaşlığından dolayı geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve çabalar boşa gitmiyordur :KK76:

Tam bir koşturmaca yaşadık ama en azından nikah günümüzü aldık ve bazı hazırlıkları hallettik bu bir hafta içerisinde :KK55:

Allah nasip ederse 25 Mayıs 2013 cumartesi saat 12.20 de nikahımız kıyılacak, nişanlımı geri gönderdiğim için çok hüzünlüyüm ama bir ay sonra nikahımız olacağı için de bir o kadar heyecanlıyım :123:

Tabii bu arada diyet ve yürüyüş yapamadığım , üstüne bir de nişanlımla beraber çizburgerler, pizzalar, kokoreçler ve kayınvalidenin yaptığı özel yemekleri de bir güzel ziftlendiğimiz için ikimiz de biraz kilo aldık :KK52: Umarım nikahta gelinliğime sığabilirim :KK17:

Hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdilik müsade istiyorum sizleri öpüyorum :KK19:

Hosgeldin ylnzeskici:)) bende inan bu sayfaya girmeden once, ylnzeskici nerelerde, bir mesaj yazayim ona diye geciriyordum icimdenki sen donmussun bile:) nikah kararinda hayirli olsun mutluluklar dilerim. Umarim o gune dek aldigin kilolari verirsin:)

slm kızlar nasılsınız bende arada yürüyüşlerimi yapamadım pastakursuna gittiğim günlerde biraz aksadı ama evde olduğum günler devam ediyorum çok şükür bende 78kiloya indim şimdilik hedef 70:KK16:ama ağır gidiyo artık ve sinirim bozuluyo :KK36:

slm cnm hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin inşaallah nikah günüde almışsın :KK16:gelinliği hazırmı alıcaksın? nişanlının seni zayıflamış görünce tepkisi ne oldu şaşırmıştır heralde :KK53:

slm kızlar nasılsınız bende arada yürüyüşlerimi yapamadım pastakursuna gittiğim günlerde biraz aksadı ama evde olduğum günler devam ediyorum çok şükür bende 78kiloya indim şimdilik hedef 70:KK16:ama ağır gidiyo artık ve sinirim bozuluyo :KK36:slm cnm hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin inşaallah nikah günüde almışsın :KK16:gelinliği hazırmı alıcaksın? nişanlının seni zayıflamış görünce tepkisi ne oldu şaşırmıştır heralde :KK53:

Çok teşekkür ederim tuanacım , evet şükür aldık nikah gününü , gelinliğimi diktiriyorum nişanlıbeyin istediği model ( dar , denizkızı modeli :KK9: ) , çok sevindi beni böyle zayıflamış görünce :KK52:

Hosgeldin ylnzeskici:)) bende inan bu sayfaya girmeden once, ylnzeskici nerelerde, bir mesaj yazayim ona diye geciriyordum icimdenki sen donmussun bile:) nikah kararinda hayirli olsun mutluluklar dilerim. Umarim o gune dek aldigin kilolari verirsin:)

Merhaba canım sağolasın, ben de hepinizi merak ettim ve özledim bu süre içinde. İnşallah veririm 2-2,5 kilo falan almışım ama artık nikah telaşı falan derken bir umut :KK31:
canııııımmmmmmmm:KK16: hoşgeldiin, oy maşallah size, evleniyosuun ha:KK52:
inşallah o yediğin bilimum çeşit ve tattaki şeylerin,vucdundaki yağ dönüşümünü verirsin gene fazlasıyla :KK53:
çok sevindim valla herşeyin yolunda gitmesine, hayırlı olsun şimdiden :KK16:

Hoşbuldum canım eveeet evleniyorum inşallah 1 ay sonraaa :KK16: çok teşekkür ederim canımmm inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

azimliyim,
6 lı rakamları görmüşsü tebrikler :21:

Çok teşekkür ederim tuanacım , evet şükür aldık nikah gününü , gelinliğimi diktiriyorum nişanlıbeyin istediği model ( dar , denizkızı modeli :KK9: ) , çok sevindi beni böyle zayıflamış görünce :KK52:

Merhaba canım sağolasın, ben de hepinizi merak ettim ve özledim bu süre içinde. İnşallah veririm 2-2,5 kilo falan almışım ama artık nikah telaşı falan derken bir umut :KK31:
çok sevindim cnm inşaallah hep böyle mutlu olursun dikkat et cnm sakın kilo alma daha :18:önünde az vaktin var :KK34:

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum. yaklaşık olarak on kilo vermek istiyorum. eyer sıkılaşarak verirsem 7 de olabilir. aslında hiç kilo vermeden kas yaparak yağlarımdan kurtulsamda olur farketmez.

bakınıyorum ama hala karar veremedim. iyi koşu bantları çok pahalı ucuzları sorun çıkarıyo diyorlar? eliptik bisiklet mi yoksa koşu bandımı alsam. eliptiği düşünmemin tek nedeni kolları da çalıştırması. kollarım çok güçsüz faydası olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

X