Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum. yaklaşık olarak on kilo vermek istiyorum. eyer sıkılaşarak verirsem 7 de olabilir. aslında hiç kilo vermeden kas yaparak yağlarımdan kurtulsamda olur farketmez.

bakınıyorum ama hala karar veremedim. iyi koşu bantları çok pahalı ucuzları sorun çıkarıyo diyorlar? eliptik bisiklet mi yoksa koşu bandımı alsam. eliptiği düşünmemin tek nedeni kolları da çalıştırması. kollarım çok güçsüz faydası olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
kollar için dambılla çalışırsın yada pilates lastiği alıp onunlada çalışabilirsin bence imkanın varsa koşu bantı en güzeli :KK34:benim bisikletimde var ama ayarı bozulmuştu yani en kolay ayardaydı günde 2saat gibi yapıyodum bikaç sene önce onunlada güzel kilo vermiştim:KK34: koşu bandımlada 22kilo vermiş oldum:KK16:bende göbekten şikayetçiyim biraz daha kilo verip göbek için ayrı spor yapmam lazım :18:

Yaa kızlar herifim bu modeli çok beğendi ama ne dersiniz :KK31:

Gerçi bu daha ilk prova hani , daha düzgün olacak ama ne dersiniz bana yakışmadı mı , ben sanki içinden çıkamıycakmışım gibi hissediyorum , çok mu dar :KK43:(

KK nın güzel hanımları merhabaa :KK3:

Yaklaşık 2 haftalık aradan sonra hepinize bir selam vereyim dedim. Hepinizi çok özledim :KK16:
İnternet bağlantımın yavaşlığından dolayı geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve çabalar boşa gitmiyordur :KK76:

Ben bir haftalığına nişanlıma kavuştum ve dün akşam da uğurladım :KK14:
Tam bir koşturmaca yaşadık ama en azından nikah günümüzü aldık ve bazı hazırlıkları hallettik bu bir hafta içerisinde :KK55:

Allah nasip ederse 25 Mayıs 2013 cumartesi saat 12.20 de nikahımız kıyılacak, nişanlımı geri gönderdiğim için çok hüzünlüyüm ama bir ay sonra nikahımız olacağı için de bir o kadar heyecanlıyım :123:

Tabii bu arada diyet ve yürüyüş yapamadığım , üstüne bir de nişanlımla beraber çizburgerler, pizzalar, kokoreçler ve kayınvalidenin yaptığı özel yemekleri de bir güzel ziftlendiğimiz için ikimiz de biraz kilo aldık :KK52: Umarım nikahta gelinliğime sığabilirim :KK17:
Acilen kendime çeki düzen verip, zayıflamaya devam etmem lazım ...

Hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdilik müsade istiyorum sizleri öpüyorum :KK19:

Hoşgeldinnn:KK16::KK16:
seni aramızda görmek çok güzel.
aldığın kilocukları takma bence yaa ne güzel nişanlınla güzel zamanlar geçirmişsin tadını çıkarmışsın. verirsin bu kiloları da en kısa zamanda inşaallah
Allah tamamına erdirsin hayırlı yuvalar kurdursun canım.
teşekkür ederim canım bu arada evet 6 lı rakamları gördüm çok şükür. inşaallah böyle devam eder.
daha çoook yolum var:KK55:

Son düzenleme:
Herkese merhabalar :KK3:
bikaç gündür yoğunluktan nete giremedim,özledim sizi yaaa :KK16:
ama bu arada yürüyüşlerimi bırakmadım tabii az da olsa yürüdüm ve diyetimi korumaya çalıştım.
bu arada regl dönemi başladı :KK31:
mayısın 26 sı düğüne gidicem muhtemelen o zamanda öyle olacak. ve çok şişkinlik oluyor. bu şişkinlik için bir tavsiyeniz
varmıdır acaba:KK31:

Gerçi bu daha ilk prova hani , daha düzgün olacak ama ne dersiniz bana yakışmadı mı , ben sanki içinden çıkamıycakmışım gibi hissediyorum , çok mu dar :KK43:(

görüntüyü göremedim ama,tatlım zayıflamışsın artık tabiki olur hem beyefendi beğenmişse vardır bir bildiği:KK34:

Hoşgeldinnn:KK16::KK16:
seni aramızda görmek çok güzel.
aldığın kilocukları takma bence yaa ne güzel nişanlınla güzel zamanlar geçirmişsin tadını çıkarmışsın. verirsin bu kiloları da en kısa zamanda inşaallah
Allah tamamına erdirsin hayırlı yuvalar kurdursun canım.
teşekkür ederim canım bu arada evet 6 lı rakamları gördüm çok şükür. inşaallah böyle devam eder.
daha çoook yolum var:KK55:

Hoşbulduumm :KK19:

Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin herşeyi :))

yalnızeskci,
resim göremedim :44: balık şeklindeyse boyun uzun ya güzel olur,ben giysem şişe gibi olurum :KK52:

kollar benim de sarkık .( uff ne ya bu yaşta, heryerim sarkmış :KK70:DD egzersizlere kolları da eklesem iyi olucak, şimdilik ara verdim ama vermeyeydim iyiydi :KK17:

Resim yuklenmemis ylnzeskici, nisanlin begendigine gore eminim yakismistir. Bir daha dene istersen merak ettim simdi:)

merhaba kızlar nasılsnz bakim herşy yolundamı göbek sorunu bendede var biçare bulalım göbeciklrimize bir eridiği fela yokya aynı duruyor nasl eritcez bilmiyorum göbeği olupta eriten varsa rica ediyorum nasl erittiğini yazarsa sevinirim herkes k.i.b görüşürüz bayby :)))

selam arkadaşlar :KK3:
nasılsınız? ben yürüyüşüme 3 gün ara verdim. malum izinliyim:KK16:
ama diyetime dikkat ediyorum. zaten eskisi kadar da yiyemiyorum bu duruma da çok seviniyorum :KK16:

deryaa51 çok haklısın bu göbek nasıl ayrılır bizden bilmiyorum. bir çaresini bulursan haberim olsun :KK34:

selam arkadaşlar :KK3:
nasılsınız? ben yürüyüşüme 3 gün ara verdim. malum izinliyim:KK16:
ama diyetime dikkat ediyorum. zaten eskisi kadar da yiyemiyorum bu duruma da çok seviniyorum :KK16:

deryaa51 çok haklısın bu göbek nasıl ayrılır bizden bilmiyorum. bir çaresini bulursan haberim olsun :KK34:

kız bacım ben bilsem gòbek nasl erir size sorarmym ben sizden haber bekliyorum:))

kollar için dambılla çalışırsın yada pilates lastiği alıp onunlada çalışabilirsin bence imkanın varsa koşu bantı en güzeli :KK34:benim bisikletimde var ama ayarı bozulmuştu yani en kolay ayardaydı günde 2saat gibi yapıyodum bikaç sene önce onunlada güzel kilo vermiştim:KK34: koşu bandımlada 22kilo vermiş oldum:KK16:bende göbekten şikayetçiyim biraz daha kilo verip göbek için ayrı spor yapmam lazım :18:

uygun denk geldi eliptik bisiklet aldım. ama nekadar güçsüzmüşüm ben ya en kolayda bile 15 dk. dayanamıyorum nabzım yükseliyo nefesim kesiliyo.
diyetisyene gittim çarşamba günü. yağ olarak 400 gram fazlaymşım sadece ama yağlar orantısız dağılmış. yani vücudumun ortasında 3 en fazla 5 olması gerekirken benim 7kg yağ var. onu 3kg olmadı 4kg. çekmeye çalışıyorum. ayrıca normale göre 3.5 kg kas eksiğim varmış protein ağırlıklı bi liste yazdı elimden geldiğince uyguluyorum. inşallah düzelicek vücudumun yapısı 3 ay sonra istediğim gibi olacak.

canım 22 kilo verdim diye okuyunca gözüm ayrıldı kaç kilosun ki sen dada vermen gereken var?

ben dambılla bikaç sene önce çalıştım ama sadece pazularım biraz değişti oda bırakınca hemen gitti. şu kola takılan ağırlıklardan alıp eliptik kullanırken takmayı düşünüyorum ama o haddeye en az üç ay var sanırım.

uygun denk geldi eliptik bisiklet aldım. ama nekadar güçsüzmüşüm ben ya en kolayda bile 15 dk. dayanamıyorum nabzım yükseliyo nefesim kesiliyo.
diyetisyene gittim çarşamba günü. yağ olarak 400 gram fazlaymşım sadece ama yağlar orantısız dağılmış. yani vücudumun ortasında 3 en fazla 5 olması gerekirken benim 7kg yağ var. onu 3kg olmadı 4kg. çekmeye çalışıyorum. ayrıca normale göre 3.5 kg kas eksiğim varmış protein ağırlıklı bi liste yazdı elimden geldiğince uyguluyorum. inşallah düzelicek vücudumun yapısı 3 ay sonra istediğim gibi olacak.

canım 22 kilo verdim diye okuyunca gözüm ayrıldı kaç kilosun ki sen dada vermen gereken var?

ben dambılla bikaç sene önce çalıştım ama sadece pazularım biraz değişti oda bırakınca hemen gitti. şu kola takılan ağırlıklardan alıp eliptik kullanırken takmayı düşünüyorum ama o haddeye en az üç ay var sanırım.
eliptik bisikletin hayırlı olsun senin fazla kilon yok galiba düzenli sporlada eritirsin yağları vücudunda sıkılaşır evet 22kilo verdim yılbaşından beri bide arada durmasaydı kilo vermem dahada fazla verebilirdim:KK20:ben 100kiloydum cnm şimdi 78kiloyum 48beden 46beden arası giyiyordum artık 42beden oluyo birazcık dar ama oluyo :KK53: hedefim 13kilo daha şimdilik :KK8:

kızlar ben geldim yine kızım 3 aylık oldu oğlumda tam bir canavar oldu kıskançlıktan. Bu nasıl bir bünye anlamadım gram vermedim doğumdan sonra eve geldlkten sonra 4 kilo ödem attım okadar. Hala 87 kiloyum. Dün burayı okuyum sabah 6 buçukta kalkıp kocam işe gitmeden 1 saat koşmaya karar verdim ama sabah uyku tatlı geldi. Gaza ihtiyacım var bu sabah kesin kalkıp koşucam. Gece 1den önce yatamıyorum evin işi çocukların ihtiyacı bitmiyo 6saat uykuyla dayanabilecekmiyim bakalım gündüz uyumamın imkanı yok. Emziriyorum diyette yapamıyorum. Bide iştahım açıkki sormayın. Oğlumdan sonra 25 kilo vermiştim 1 senede bakalım koşabilecekmiyim. Sauna eşortmanımda var 1 saat az uyusam ne olurmuş yani dimi. Hadi kızlar motivasyon motivasyon. Ünüforma gibi 1 tanecik pantolonum var üzerime olan yıkayıp yıkayıp onu giylyorum. Alışveriş yaparsam alışırım bu kilolara. Aynaya bakmak istemiyorum ya kocaman sezeryan göbeği kız anası totosu ööyle kocaman oldu. Of of. Yazıcam yine ya başarımı ya tembeliğimi.

slm kızlar benim koşu bandım yağ oranını ölçüyo akşam ölçtüm 29çıktı ama doğru ölçüyomu bilmiyorum:44:

Merhaba kızlar.. Bana yaptığınız diyet ve spor hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Bir de ben B12 vitamin ilacı kullanıyorum. Kilo aldırıyor diye duydum. Gerçeklik payı ne kadar? Şimdiden teşekkürler..

Selam kızlar:KK3:
kaç gündür mesaj yazamadım forumda sorun oluştu galba
ama hergün yürüyüşlerimi yaptım :KK66:
10 gün oldu başlayalı ve tam 3.5 kilo vermişim:KK9::KK9:
diyetime ve yürüyüşlerime devam. Daha çoook vermem lazım. bu hafta sınavlarımı halledeyim, inşaallah hergün 2 defa yürüyüşe devam edicem şimdilk tek yürüyüş.

destek olan herkese çok teşekkürler canlarım

10 günde üç kilo mu? Süpermiş. İnşallah ben de senin gibi veririm. Bu arada tatlı, dondurma vb. şeyler tüketiyor musun?

Son düzenleme:
Selam ben aranıza yeni katıldım ve koşu bandı alıp almamakta kararsızım bu kilolar sporsuz gitmeyecek sanırım:KK43:

10 günde üç kilo mu? Süpermiş. İnşallah ben de senin gibi veririm. Bu arada tatlı, dondurma vb. şeyler tüketiyor musun?

Merhaba canım. :KK3: günde iki defa koşu bandına çıktım, ve 1000-1200 kalorilik diyet yaptım. tatlı olarak azıcık dondurma yedim.
onun dışında bazen minicik çikolata yediğim de oldu. ama zaten kalori hesabı yapınca istediğinden azar azar yiyebiliyorsun.
daha önce vermişsin arkadaşım şimdi de verirsin, hepimize kolay gelsin :KK16:

Selam kızlar :KK3:
bugün itibariyle tekrar başladım çift yürüyüşlere:KK66:
bakalım 24 mayısa kadar ne kadar verebilicem. hedefim 5 kilo:18:
umarım başarabilirim

X