Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımı için fikirlerinize ihtiyacım var

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hangi köşe takımı

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

begum75

65,4
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
22.666
74.714
arkadaşlar evime köşe takımı alıcam ama ne renk nede model konusunda tam karar veremedim
bu takımlardan sizce hangisi daha güzel birde ordaki renklere aldanmayın faklı bir renkte olabilir
fiyatlarda hemen hemen aynı

begum75 fıstık nasılsın maşallah iyi kilo vermişsin canım ben olsam 3. secerim hem renginin modası gecmez hem spor ve şık bende bellona levante köşe takımı almıştım oda güzel

begum75 fıstık nasılsın maşallah iyi kilo vermişsin canım ben olsam 3. secerim hem renginin modası gecmez hem spor ve şık bende bellona levante köşe takımı almıştım oda güzel
teşekkür ederim canım,senin dediğin takımda çok hoş ama yastıkları o şekilde olunca sürekli düzeltmek zorunda kalırım diye istemiyorum,benim evdeki canavarlara dayanmaz onlar bozar ben düzeltmek zorunda kalırım
kiloları verdim üstüne 600 gram almışım bile :) daha bi 4 kilom var verilecek,şu yaz ayları geçsinde başlıyacam tekrardan spora

Son düzenleme:
canım 3 e bayıldım fiyatı ne kadar acaba?

pahalıymış biraz
fiyatları biraz araştırınca bu orta karar alınabilcek bi fiyat inanın bana, daha önce uygun diye bir köşe aldım 1 sene sonra görsen at çöpe bunu derdin, bu sene 4.yılı doldu hala kullanmaya çalışıyorum ama artık yeter iyi bişey alıcam dedim o yüzden bikaç taksit fazla öderim ama yinede uygununa kaçmam
zamanında iyi bişey alabilseydim şimdi tekrar para vermek zorunda kalmıycaktım
kim demiş bilmiyorum ama artık bu söze çok çok katılıyorum ''ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim''

Ben 2 numaralı olanı beğendim.
Hem renk olarak hem model olarak.

Benim kendi koltuklarım hiç istemediğim şekilde ilk fotoğraftaki gibi oldu.
Belli bir süre sonra insan bu tarz renklerden sıkılıyor.
Canlı renkler her zaman daha şık ve hoş duruyor.

Dediğiniz gibi, renkler sabit kalmayacaksa, 2. fotoğraftaki koltuk çok hoş bence.

Bende kendime ufak bir köşe koltuk almayı planlıyorum.
Aldığım taktirde renkli birşey olacağı kesin

ya aslında renklide istiyorum ama şöyle bişey evim 2+1 ayrı bi salonum yok yani hem misafir hem günlük kullanıyorum salonumu biraz ağır bi renk olsun istedim,renki olursa basit mi kaçarki diye düşünüyorum bide renkli olursa renk olur acaba bu konuda da çok kararsızım sıkılmaktan korkuyorum

Benim de aynı şekilde ayrı bir salonum olmadı hiç.
O yüzden benim takımım da senin de düşündüğün gibi biraz daha ağırdı.
Fakat ben 4 senede çok sıkıldım renginden, göz alışıyor ve rahatsız ediyor.

Şimdi bakıyorum herkes bu tarz koltuklar ediniyor:

Artık leke tutmayan kumaşlar da yaygın olduğu için insanlar bu tarz renklerde koltukları rahatlıkla ediniyorlar.
O yüzden tavsiyem canlı renklerde alman, ama tabii ki karar tamamıyla senin.

Benim koltuklarım taş gibi, ama ufak bir odam var.
Onu salon yapmayı düşünüyorum, oturma odası gibi.
Misafir için normal salonumu kullanırım, ufak odayı da oturma odası yaparım dedim.
Düşündüğüm de bu tarz birşey:

Canlı renklerde mini köşe takım almak.
Perdem zaten hali hazırda var, bir fon için ufak birşey alırım odaya uyum sağlasın diye o kadar.

Bakalım inşallah umduğum gibi ayarlayabilirim odayı...

canım sende inşallah gönlüne göre bir takım bulup odanı dekore edersin inşallah
ilk fotoğraftaki mavi rengi çok güzelmiş ,2. fotoğraftaki koltuk takımınında modeli hoşuma gitti ama böyle takımlar odamı çok daraltıyo 19 metrekare benim salon (cuk)
daha önce vardı koltuk takımım bu evde odayı çok daraltınca onları birine verip mecbur köşe takımı almıştım,hatta berjeri bile karşıya koyunca oda çok daralıyo onu bile koyamıyorum o yüzden köşe takımı ve mini tipten değilde uzunlarından almam şart
aradığım boyutta maksimum 2,60 a 2,90 gibi bişey, tam olarak bulamıyorum ama yaklaşık bulduğumu alıcam artık

cevabın için çok çok teşekkür ederim

Yok ben koltuk modeli olarak değil, renk anlamında paylaşmıştım.
Yoksa köşe takımları bence de çok kullanışlı ve yer kazandırıcı.

İnşallah istediğin gibi olur seninde.

Yok ben koltuk modeli olarak değil, renk anlamında paylaşmıştım.
Yoksa köşe takımları bence de çok kullanışlı ve yer kazandırıcı.

İnşallah istediğin gibi olur seninde.
tamam anladım canım, renk benimde hoşuma gitti aslında, çok iyi düşünmem lazım
aslında 3.nün rengide çok hoş öyle bişey alıp yastıklarlara renk katabilirim aslında

Bak mesela, renk olarak model olarak değil, sen yine istediğin model koltuğa bu renklerden koydurabilirsin:

Yani renk alternatif ve skalası o kadar çok ki aslında.

Benim arkadaşım mesela bu renkte aldı koltuklarını ve çok memnunlar.
Hem de leke tutmaz kumaş olduğu için de memnun.
Onun da oturma odası yok, bir tek salonu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…