Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımı için fikirlerinize ihtiyacım var

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hangi köşe takımı

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
Bak mesela, renk olarak model olarak değil, sen yine istediğin model koltuğa bu renklerden koydurabilirsin:

turkuaz-yatakli-kose-takimi-27783-13-B.jpg

porto-modern-kose-takimi-modern-kose-takimlari-331.jpg

renkli-kose-takimi.jpg

sarmasik-country-kose-takimi-kopya1-25468-10-B.jpg

Mavi-renkte-kose-takimlari.jpg

Yani renk alternatif ve skalası o kadar çok ki aslında.

Benim arkadaşım mesela bu renkte aldı koltuklarını ve çok memnunlar.
Hem de leke tutmaz kumaş olduğu için de memnun.
Onun da oturma odası yok, bir tek salonu var.

arvales-gri-kose-takimi-202138-10-B.jpg
aslında gri olanda çok hoş
ya gönlüm hepsine kayıyo gerçekten kararsızım:confused:
bide şu var eltimin evi 3+1 salonunda yukarıdaki mavi-turkuaz tonlarından koltuk takımı berjerleride krem,
günlük odasında da gri köşe takımı var :işsiz:
şimdi onlarıda yaptıraram:KK43:

aslında gri olanda çok hoş
ya gönlüm hepsine kayıyo gerçekten kararsızım:confused:
bide şu var eltimin evi 3+1 salonunda yukarıdaki mavi-turkuaz tonlarından koltuk takımı berjerleride krem,
günlük odasında da gri köşe takımı var :işsiz:
şimdi onlarıda yaptıraram:KK43:
Niye canım aynı marka ve model değilki sadec renkleri aynı

upload_2016-8-4_13-20-39.jpeg
images

eşimle bunu beğendik, kolları yana doğru açılıyo,eşim dediki köşe takımına 4 kişi oturabiliyo,buna 3 kişi rahat oturuyo bunun kollarını açınca çok rahat 3 kişi oturur,banada mantıklı geldi, sanırım bunu alıcaz

sence nasıl?

Eki Görüntüle 1866175
images

eşimle bunu beğendik, kolları yana doğru açılıyo,eşim dediki köşe takımına 4 kişi oturabiliyo,buna 3 kişi rahat oturuyo bunun kollarını açınca çok rahat 3 kişi oturur,banada mantıklı geldi, sanırım bunu alıcaz

sence nasıl?
Ben çok beğendim eşin zevkli insanmış canım güle güle kullan

Modeller cok guzelde benim aklima şu takiliyor.dusundugum gibiyse sizi uyarmis degilse ben de ogrenmis olayim.kosenin birlestigi yer ayri ucgen parcasi olunca zamanla oradan ayrilma ne bileyim geriye gitme durumu falan olur mu/oluyor mu acaba

Modeller cok guzelde benim aklima şu takiliyor.dusundugum gibiyse sizi uyarmis degilse ben de ogrenmis olayim.kosenin birlestigi yer ayri ucgen parcasi olunca zamanla oradan ayrilma ne bileyim geriye gitme durumu falan olur mu/oluyor mu acaba

benim evdeki köşe takımım 2 parça yani 2 çekyat birleşmiş gibi düşünün, aradan kancayla geçmeli o yüzden ayrılma olmadı ama orta parçası ayrı olanda ayrılma olur mu bilmiyorum ama sanmam çünkü onlar bağlı oluyo
bide benimki gibi 2 parçadan oluşan köşe almasın kimse tavsiye etmiyorum çünkü orta kısmına kimse oturmuyor bide 2 tarafta kol var onlarda yer kaplıyor derken koca köşe takımında sağda ve solda 2 olmak üzere sadece 4 kişi oturabiliyo :işsiz:
kalabalık bi misafirde sandalye tepesinde kalıyo misafirlerim :işsiz:

benim evdeki köşe takımım 2 parça yani 2 çekyat birleşmiş gibi düşünün, aradan kancayla geçmeli o yüzden ayrılma olmadı ama orta parçası ayrı olanda ayrılma olur mu bilmiyorum ama sanmam çünkü onlar bağlı oluyo
bide benimki gibi 2 parçadan oluşan köşe almasın kimse tavsiye etmiyorum çünkü orta kısmına kimse oturmuyor bide 2 tarafta kol var onlarda yer kaplıyor derken koca köşe takımında sağda ve solda 2 olmak üzere sadece 4 kişi oturabiliyo :işsiz:
kalabalık bi misafirde sandalye tepesinde kalıyo misafirlerim :işsiz:
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.ogrendigim cok iyi oldu.oturacak yer kalmadi mi sıkınti olur gercekten.berjer de şart gibi bu durumda.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.ogrendigim cok iyi oldu.oturacak yer kalmadi mi sıkınti olur gercekten.berjer de şart gibi bu durumda.
rica ederim ne demek
berjer şart evet ama benim gibi salon dar olunca oda sığmıyo,bu seferlik 2 tane 3 lü alıp yan yana koymayı düşünüyoruz bakalım nasıl olcak :işsiz:

rica ederim ne demek
berjer şart evet ama benim gibi salon dar olunca oda sığmıyo,bu seferlik 2 tane 3 lü alıp yan yana koymayı düşünüyoruz bakalım nasıl olcak :işsiz:
Inşaallah istedigin gibi guzel koltuklara kavuşursun.bi aldinmi degistirmesi yillar suruyor :kızgın::KK48:

3 un rengı 1 de olsaymıs ıyıymıs
1 dekının rengını ve kapıtone desenını begenmedım aslında ama model olarak en kullanıslısıda 1

X