aslında gri olanda çok hoşBak mesela, renk olarak model olarak değil, sen yine istediğin model koltuğa bu renklerden koydurabilirsin:
Yani renk alternatif ve skalası o kadar çok ki aslında.
Benim arkadaşım mesela bu renkte aldı koltuklarını ve çok memnunlar.
Hem de leke tutmaz kumaş olduğu için de memnun.
Onun da oturma odası yok, bir tek salonu var.
Niye canım aynı marka ve model değilki sadec renkleri aynıaslında gri olanda çok hoş
ya gönlüm hepsine kayıyo gerçekten kararsızım
bide şu var eltimin evi 3+1 salonunda yukarıdaki mavi-turkuaz tonlarından koltuk takımı berjerleride krem,
günlük odasında da gri köşe takımı var
şimdi onlarıda yaptıraram
Niye canım aynı marka ve model değilki sadec renkleri aynı
Niye canım aynı marka ve model değilki sadec renkleri aynı
Ben çok beğendim eşin zevkli insanmış canım güle güle kullanEki Görüntüle 1866175
eşimle bunu beğendik, kolları yana doğru açılıyo,eşim dediki köşe takımına 4 kişi oturabiliyo,buna 3 kişi rahat oturuyo bunun kollarını açınca çok rahat 3 kişi oturur,banada mantıklı geldi, sanırım bunu alıcaz
sence nasıl?
sağol canım daha almadık ama bu ayın içinde alırız heraldeBen çok beğendim eşin zevkli insanmış canım güle güle kullan
Modeller cok guzelde benim aklima şu takiliyor.dusundugum gibiyse sizi uyarmis degilse ben de ogrenmis olayim.kosenin birlestigi yer ayri ucgen parcasi olunca zamanla oradan ayrilma ne bileyim geriye gitme durumu falan olur mu/oluyor mu acaba
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.ogrendigim cok iyi oldu.oturacak yer kalmadi mi sıkınti olur gercekten.berjer de şart gibi bu durumda.benim evdeki köşe takımım 2 parça yani 2 çekyat birleşmiş gibi düşünün, aradan kancayla geçmeli o yüzden ayrılma olmadı ama orta parçası ayrı olanda ayrılma olur mu bilmiyorum ama sanmam çünkü onlar bağlı oluyo
bide benimki gibi 2 parçadan oluşan köşe almasın kimse tavsiye etmiyorum çünkü orta kısmına kimse oturmuyor bide 2 tarafta kol var onlarda yer kaplıyor derken koca köşe takımında sağda ve solda 2 olmak üzere sadece 4 kişi oturabiliyo
kalabalık bi misafirde sandalye tepesinde kalıyo misafirlerim
rica ederim ne demekCevabiniz icin cok tesekkur ederim.ogrendigim cok iyi oldu.oturacak yer kalmadi mi sıkınti olur gercekten.berjer de şart gibi bu durumda.
Inşaallah istedigin gibi guzel koltuklara kavuşursun.bi aldinmi degistirmesi yillar suruyorrica ederim ne demek
berjer şart evet ama benim gibi salon dar olunca oda sığmıyo,bu seferlik 2 tane 3 lü alıp yan yana koymayı düşünüyoruz bakalım nasıl olcak
evet aslında ondan da korkuyorum ya olmazsa diye,alırken sahibiyle konuşacam koltuklar olmazsa geri verme şansım varmı diyeInşaallah istedigin gibi guzel koltuklara kavuşursun.bi aldinmi degistirmesi yillar suruyor