Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok tatlıymış, çekmeye de gerek yoktur bunu alttan silinebilir
benimki bu
küçük bir oturma odası için ideal :)
hangi ildesinizya salon takımım yemek odası uyumlu aldık pembeydi kose alacaz karar verdik ama nerden alacaz bilmiyorim güzel kose takımları bilen var mi fotosunu atsa ..
Valla ben memnunum köşemden. Kalabalık gelen giden yoksa iki kişiye ideal hatta... Hele ilk bir kaç sene küçük evde oturacaksanız berjeri üçlüsü ikilisi hayatta sığmazmış bizim minik eve.
Bir de atamayla yabancı şehre gittik aileler de pek gelmiyor gelse de üç beş kişi geliyor, sıkışıp samimi samimi oturuyoruz.
Kalabalık gelen giden olmaz ev de ufak diyorsan güzel. Ben köşeyi kapıyorum eşim pufa uzatıp ayakları yayılıyor oh mis
Bizimki Tepe Home bu arada leke tutmuyor hiç gayet memnunum silinince her tür inatçı leke de çıkıyor öneririm
Tepe homedan hangi modelleri aldiniz ve hangi kumaslar resimleri varmi merak ettim :)Ben de tepe homedan aldım çok memnunum kumaşı leke tutmuyor ve çok rahat tavsiye ederim
benimki bu
küçük bir oturma odası için ideal :)
Konu sahibesi bunu alin hem kullanisli hemde dipdibe oturma açısından aile saadetine katki olur..rajon boyleymis dersiniz huzurunuz artar sahsen sevdim fikri birde evli olaydim iyiydi..Bizimki bundan istersen böyle açılıyor ama bizim o tahta kısmından bi tarafında var bide bizimki otırulacak yerler koyu kahve öteki yerler krem deri ama istediğiniz renk yapıyorlar
Benimkine cok benziyor:) bizde cok keyif aliyoruz.esimle hep dipdibeyiz miss..kose takimimdan vazgecmemBizimki bundan istersen böyle açılıyor ama bizim o tahta kısmından bi tarafında var bide bizimki otırulacak yerler koyu kahve öteki yerler krem deri ama istediğiniz renk yapıyorlar
aslında küçük bir takım değil ama her an yanyana dipdibe olmak güzel benceKonu sahibesi bunu alin hem kullanisli hemde dipdibe oturma açısından aile saadetine katki olur..rajon boyleymis dersiniz huzurunuz artar sahsen sevdim fikri birde evli olaydim iyiydi..
Tepe homedan hangi modelleri aldiniz ve hangi kumaslar resimleri varmi merak ettim :)