Korunurken hamile kalınır mı? Korkuyorum.

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.606
598
Merhaba, 2 aylık evliyim.
Açıkçası gelecek yazdan sonra düşünüyorduk bebeği o sebeple korunuyorduk. Kpssye çalışıyorum çünkü bu yıl. Açıkçası şu an olmasından çok korkuyorum.
Evlilikten önce ilaca başladım, ancak ara kanama vs olunca ilk adet dönemim bitince ilaca devam etmedim.
Sonrasında eşim korundu.
Ancak adet tarihim geçti hala olamadım yorgunluktan başka bir belirtide yok üzerimde. Ancak çok korkuyorum :(

Eşiniz nasıl korundu, geri çekilmeyi korunma olarak görenlerde oluyor çünkü :işsiz:

Ayrıca ben spiral ile hamile kalmış kadınım, bazen en iyi şekilde korunduğunuzu sansaniz da olacağı varsa oluyor.

Korkunun da ecele faydası yok, test alıp hamile misiniz değil misiniz öğrenin.

Eşiniz nasıl korundu, geri çekilmeyi korunma olarak görenlerde oluyor çünkü :işsiz:

Ayrıca ben prezervatif artı spiral ile hamile kalmış kadınım, bazen en iyi şekilde korunduğunuzu sansaniz da olacağı varsa oluyor.

Korkunun da ecele faydası yok, test alıp hamile misiniz değil misiniz öğrenin.

Prezervatif ile..
Açıkçası ikimizin yaşında sıkıntı yok ama bi atansam dert etmezdim herhalde.
Bir de normal olarak hastayım şu an her ihtimale karşı ilaç da içmedim. Akşam acile gidip bi kan vereyim :(

Prezervatif ile..
Açıkçası ikimizin yaşında sıkıntı yok ama bi atansam dert etmezdim herhalde.
Bir de normal olarak hastayım şu an her ihtimale karşı ilaç da içmedim. Akşam acile gidip bi kan vereyim :(
Burada size kimse hamilesiniz diyebilir mi? Adet tarihi geçtiyse test alın eczaneden önce bir yapın zaten varsa çıkar. Acilde gebelik bakmıyorlar kolay kolay.

Kısmette varsa oluyor istediğin kadar korunsun ben de korunurken hamile kaldım o yüzden olacağı varsa oluyormuş onu anladım :)

konunuz hakkında hicbir fikrim yok ama lutfen acil biseyiniz yoksa, ki yok gorunuyor, aksam acile gider rahat rahat kan veririm diye dusunmeyin. acil adı ustunde acil vakalar icin ve doktorlar 36 saat mesai yapıyor acil icin. kimsenin hakkına girmeyin.

Ayakta alkışlıyorum :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Ben tüplerini bağlattigi halde hamile kalan bir kadını tanıyorum. Bazen korunduğunuz halde olabilir. Hicbir korunma yöntemi 100/100 değildir
Evet ona rağmen hamile kalınabiliyormuş, aldırma gibi bir seçeneği olanlar için neyse de olmayanlar için zor gerçekten, istemediğin bir zamanda hamile kalmak.

5 lirrraaa ya 5 liraaaa
Şu testi almak ne zormuş yahu.

Korunurken hamile kalinir tecrubeyle sabit.
Ozellikle kondom yirtilmasi, delinmesi olayina inanmiyordum o kadar elastik birseyin durup dururken yirtilmasi cok zor gorunuyordu ama ozellile en ince olanlarinda 2 defa basima geldi. Cift korunma yapin ya da supheli durumda mutlaka ertesigun ilaci sart.

Evet ona rağmen hamile kalınabiliyormuş, aldırma gibi bir seçeneği olanlar için neyse de olmayanlar için zor gerçekten, istemediğin bir zamanda hamile kalmak.

eski yontemlerde tupleri sadece bagliyorlarmis ve bu durumlar yasanabiliyormus, artik hem baglayip hem yakiyorlar, mumkunati yok yani.

Merhaba, 2 aylık evliyim.
Açıkçası gelecek yazdan sonra düşünüyorduk bebeği o sebeple korunuyorduk. Kpssye çalışıyorum çünkü bu yıl. Açıkçası şu an olmasından çok korkuyorum.
Evlilikten önce ilaca başladım, ancak ara kanama vs olunca ilk adet dönemim bitince ilaca devam etmedim.
Sonrasında eşim korundu.
Ancak adet tarihim geçti hala olamadım yorgunluktan başka bir belirtide yok üzerimde. Ancak çok korkuyorum :KK43:

Ben bu kadar çok korunurken hamile kalma olayını burada okudum ne yalan söyleyeyim.:KK54::KK54:

Koruma yönteminizi tam ve doğru olarak uyguluyor musunuz?
Prezervatifin delinmesi çok düşük ihtimal. Tarihine filan da iyi bakın ve iyi bir marka alın, o çok ince olanlardan almayın vs.

Mutlaka korunurken hamile kalabilen vardır ama %99 u yöntemi doğru uygulamıyor bence.
:kahve: :işsiz:
O %1 lik yırtık çıkma ihtimali de size denk geliyorsa çocuğun nasibi varmış diyeceksiniz artık.:KK51:

P.tesi kan testi yaptırın. Bugün de eczaneden hamilelik testi alın bakın.
Psikolojik de gecikiyor regl zaman zaman.

Back
X