- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Hayılı evlat olsun sağlıkla kavuşunİlk canım Allah nasip ederse
Küçük bir paşa gelicek inşAllahHayılı evlat olsun sağlıkla kavuşuncinsiyeti nedir ☺
Valla ben de aynısını düşünüyorum olursa da kaza kurşunu deriz bariEvet ben de gordum hamılesin sanki tekrarla bence hemen cıkmadı ysa onemseme ama
Ben korunmuyorum hiç kalamadım bundan sonra bende mi korunsam napsam m bide bole mi denesem
Eşim dünden razıSizin gibi doğurgan hanimlara, "Eşi uzerine ceketini atsa hamile kaliyor" derler.Prezervatifle hamile kalındığını ben hiç duymamıştım. Ya esinizin tırnağı vardi yirtildi ya da bilinen markalar disinda ucuz bir sey kullandınız. Gerçekten imkansiz gibi çünkü. Bir de es imzasi olduktan sonra tupler bağlanıyor diye biliyorum. 30 yaşi hic duymadim.
Hadi bir avazda kurtulun inşaAllahKüçük bir paşa gelicek inşAllahdeğişik duygular içerisindeyiz valla sağlıkla gelsin inşAllah vakitte daraldı
Allah imtihanınızı kolaylaştırsın yolunuzu ferahlatsın inşallah tez vakitte kavuşun tüm istediklerinizeÇok şükür elhamdülillah inancım var.Bunu sormamın nedeni hep yok tövbe edin istiğfar edin sözlerini çok işitiyorum.Ama bunu bana tavsiye edenlerde böyle birşey görmüyorum ve bu durum benim zoruma gidiyor.Çünkü devamlı şükrümüzü tövbemizi ederiz kimseye bi kötülüğümüz dokunmaz kimseyi incitmeyiz karı koca bu şekildeyiz yardımlarımızı yaparız orucumuzu tutarız zekatımızı veririz allahın emrettiği şekilde yaşamaya çalışırız.Her adımımızı tevekkülle atarız ama olmayınca olmuyor.Benim 5 kaybım var ve ağzından hiç şükür çıkmayan arkadaşımın bana gelip tövbe et demesi beni çok incitiyor ve inancımı sorgulatıyor.
Teşekkür ederim Allah herkese gönlündekini nasip etsinAllah imtihanınızı kolaylaştırsın yolunuzu ferahlatsın inşallah tez vakitte kavuşun tüm istediklerinize
Yirtilmis olsa cikarirken farkedilir sanki. Belki de esiniz size soylemedi. Istenmeyen gebelikse umarim yoktur. 26 yas 3 cocuk masallahiniz var. Bize de biraz dogurganlik yollayınEşim dünden razıben duymuştum bi kaç sefer aslında şu bilindik markayı kullanıyordu.. Yani tamamen muallak
İlk çocuk tabi Allah hayırlısını versin evlat sonuçta eminim çok tatlı olurHadi bir avazda kurtulun inşaAllahbenimde ikisi erkek baştan her kadın gibi kız hayal etmiş olabilirsin ama aramızda kalsın erkek evladın tadı bir başka
Ay Allah Razı Olsun bacım ne güzel dua ettin ama emin ol çok zorMaşallah subhanallah rabbim size güç kuvvet versin ayni yastayiz ve sizde 3 çocuk rabbim kollariniza akliniza ruhunuza sabriniza ferahlik versin benimki 9aylik oldu bazen soylenirken buluyorum kendimi zorlandigimla ilgili sonra pisman olup kızıyorum kendime tabi sizin gibi anneler geliyor aklıma masallah masallah❣
Amin hep birlikteAllah imtihanınızı kolaylaştırsın yolunuzu ferahlatsın inşallah tez vakitte kavuşun tüm istediklerinize
valla bi kere bende şüphelenmedim deil sakın hamile kalma dedi sanki benim elimde gibi belkide bi aksilik yaşadı ama söylemedi bilmiyorumYirtilmis olsa cikarirken farkedilir sanki. Belki de esiniz size soylemedi. Istenmeyen gebelikse umarim yoktur. 26 yas 3 cocuk masallahiniz var. Bize de biraz dogurganlik yollayın
Rabbimin çocuk vermesi de bir ımtihan vermemesi de evet istiğfar öneriyorlar ama bu senin inancını asla sorgulatmasin unutma ki Rabbim kimseye taşıyamadığı yükü yüklemez çocuk verdiği kişiler onu hak ettiği için değildir ımtihan içindir eğer bir kardeş tavsiyesi istersen şunu demek isterim hani hep 41 meryem oku derler ya ben aylardır hergun düzenli okuyorum ve Rabbim nasip edene kadar okuyacağımÇok şükür elhamdülillah inancım var.Bunu sormamın nedeni hep yok tövbe edin istiğfar edin sözlerini çok işitiyorum.Ama bunu bana tavsiye edenlerde böyle birşey görmüyorum ve bu durum benim zoruma gidiyor.Çünkü devamlı şükrümüzü tövbemizi ederiz kimseye bi kötülüğümüz dokunmaz kimseyi incitmeyiz karı koca bu şekildeyiz yardımlarımızı yaparız orucumuzu tutarız zekatımızı veririz allahın emrettiği şekilde yaşamaya çalışırız.Her adımımızı tevekkülle atarız ama olmayınca olmuyor.Benim 5 kaybım var ve ağzından hiç şükür çıkmayan arkadaşımın bana gelip tövbe et demesi beni çok incitiyor ve inancımı sorgulatıyor.
İşte tamda söylemek istediğim buydu.Sanki çocuğu olanlar onu haketmiş de biz haketmemiş gibi bir izlenim veriliyor karşı taraftan.Diyorum ya ağzından şükür çıkmayan insanların sana tövbe istiğfar et demesi gerçekten beni üzüyor.Yani bizler kötü insanlar mıyız?Ben zaten imtihanda olduğumun farkındayım ama bu durumun benden kaynaklandığını sanmıyorum ama karşı taraftan ısrarla bu vurgulanıyor.Beni bununla sınayan rabbim ona da verip sınar.Bunun tövbeyle alakası yok bence.Ahh gülüm kaç tane 41 meryem kaç tane binbir dualar sureler okuduğumu bir bilsen.Hala da okuyorum ve bunu çocuk içinde değil Allah rızası için okuyorum.Hep diyorum hayırsız olacaksa olmasın ama hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirip versin inşallah bize de.Rabbimin çocuk vermesi de bir ımtihan vermemesi de evet istiğfar öneriyorlar ama bu senin inancını asla sorgulatmasin unutma ki Rabbim kimseye taşıyamadığı yükü yüklemez çocuk verdiği kişiler onu hak ettiği için değildir ımtihan içindir eğer bir kardeş tavsiyesi istersen şunu demek isterim hani hep 41 meryem oku derler ya ben aylardır hergun düzenli okuyorum ve Rabbim nasip edene kadar okuyacağım
Allahım yaratmak için maddeye ihtiyacı yok ınsallah bizede nasip edecek
Amin insallah sakin ümidini yitirme inşalla h hayırla dünya meyvesinden sende ve cümle isteyenlerde tadacakİşte tamda söylemek istediğim buydu.Sanki çocuğu olanlar onu haketmiş de biz haketmemiş gibi bir izlenim veriliyor karşı taraftan.Diyorum ya ağzından şükür çıkmayan insanların sana tövbe istiğfar et demesi gerçekten beni üzüyor.Yani bizler kötü insanlar mıyız?Ben zaten imtihanda olduğumun farkındayım ama bu durumun benden kaynaklandığını sanmıyorum ama karşı taraftan ısrarla bu vurgulanıyor.Beni bununla sınayan rabbim ona da verip sınar.Bunun tövbeyle alakası yok bence.Ahh gülüm kaç tane 41 meryem kaç tane binbir dualar sureler okuduğumu bir bilsen.Hala da okuyorum ve bunu çocuk içinde değil Allah rızası için okuyorum.Hep diyorum hayırsız olacaksa olmasın ama hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirip versin inşallah bize de.
“Vermesi de imtihan”Rabbimin çocuk vermesi de bir ımtihan vermemesi de evet istiğfar öneriyorlar ama bu senin inancını asla sorgulatmasin unutma ki Rabbim kimseye taşıyamadığı yükü yüklemez çocuk verdiği kişiler onu hak ettiği için değildir ımtihan içindir eğer bir kardeş tavsiyesi istersen şunu demek isterim hani hep 41 meryem oku derler ya ben aylardır hergun düzenli okuyorum ve Rabbim nasip edene kadar okuyacağım
Allahım yaratmak için maddeye ihtiyacı yok ınsallah bizede nasip edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?