Yaş kaç?Burda silik çizgi var mı benmi uyduruyorum. Korunma yöntemimiz prezervatif Allahım doğum yapalı 4 ay oldu yanlış çıkar mı bu testBide bana dr 30 yaş altının tüplerini bağlamıyoruz dedi imza bişe versem bağlarlar mı ? Hamileysem bu 4. De ?????
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, korunmada bir yanlışlık yoksa ve hamile iseniz de nasibi varmış demek ki miniğin.korunmasız olmadı prezervatifi hep taktık yaşım 26 doğurunca 27 olurum tabi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, korunmada bir yanlışlık yoksa ve hamile iseniz de nasibi varmış demek ki miniğin.
Fotoğrafta bi türlü netleştiremedim ama elimde görünüyor biraz bekleyeyim bari ya netleşir yada belki bozukturPrezervatif ten cikmis olabilir ama ben çizik goremedim acaba benim gozlerdemi sorun var
Benimki 15 dk da falan belirdi yani aslında bi yandan kahvaltı hazırlıyodum. En mantıklısı kan vermek haklısınız bakalım ne zaman müsait olurum malumunuz 3 tane çocukGeçen aynı korkuyu yaşadm..benin bebeğim de 4 aylk ben ne yazık ki kendimden kaynaklı prezervatif kullanamıyorum.. başlarda kullanmaya çalışmştm ana beni çok tahriş ve yara yaptı.. Doktor emzirenlerin kullanabildiği doğum kontrol hapı verdi.. hap ile birlikte prezedvaüif kullanmadığım icin geri çekilme yoluna başvurduk.. o yöntemin koruma sağlamadığını bildiğimden silik çizgi gördüm azlnda 2 saat sonra çkmştı koştur koştur erken gebelik testi yaptm negatifti çok şükür.. bi erken gebelit veya kan ile baktırın
Ayy canım benim inşaALLAH değilsndrBenimki 15 dk da falan belirdi yani aslında bi yandan kahvaltı hazırlıyodum. En mantıklısı kan vermek haklısınız bakalım ne zaman müsait olurum malumunuz 3 tane çocuk4 yaş 2 yaş ve 4 aylık
Rabbim sana da nasp etsin canım benim herkesin imtihanı başka Rabbim yüzünü güldürsünEvet ben de gordum hamılesin sanki tekrarla bence hemen cıkmadı ysa onemseme ama
Ben korunmuyorum hiç kalamadım bundan sonra bende mi korunsam napsam m bide bole mi denesem
Hakkımda hayırsı bu saatten soraAyy canım benim inşaALLAH değilsndr
İnsallah ınsallah aminRabbim sana da nasp etsin canım benim herkesin imtihanı başka Rabbim yüzünü güldürsün
Aynı şeyi ben de dedim kendime 6yıldır kounmuyorum acaba korunsam olur muEvet ben de gordum hamılesin sanki tekrarla bence hemen cıkmadı ysa onemseme ama
Ben korunmuyorum hiç kalamadım bundan sonra bende mi korunsam napsam m bide bole mi denesem
6 yıldır tedavi birşey gördunuz mü acaba cok beklemişsinizAynı şeyi ben de dedim kendime 6yıldır kounmuyorum acaba korunsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?