EŞİ KORUNURKEN HAMİLE KALAN VARMI

Çok teşekkür ederim evet hiç beklenmedik anda olmasını istemiyorum eşim kontrol ediyor ama bilmiyorum sizce adet gecikmem kaç gün sürerse kan testi vereyim
Şimdiye belli olur aslında ,7.gun testi verin içiniz rahatlasın. Bu ay ben de çok geciktim mevsimsel olarak ki spiralle korunuyorum

Eş korunması geri çekilmeyse hamile kalırsınız benim regl düzenim aşırı düzenliydi takvimden risksiz bir günde reglim bittiği gün geri çekilmeye rağmen gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı ben olsam 2 gün arayla test yaparım

Gel arkadaşım gel 😅 hakkında hayırlısı diyelim şöyle ki bizim düzenli kullandığımız bı marka değişiklik olmadığı halde taştığı için hamile kaldım 12.haftadan selamlar 😂😂 biz istiyorduk gerçi problem olmadı, ben geçen sene düşük düşük üstüne olunca hazır değilim diye bekliyordum nasip boyleymis 😂 olabilir yani 😊

Merhaba arkadaşlar 2022 de buraya yazmıştım adetim 5 gün geçti ve kan testim 49.5 çıkmıştı diye şuan kızım 1 buçuk yaşında... Yine sormak istiyorum adetim düzenli ve eşim korunuyor ama yine 4 gün gecikme oldu sizce neden korunurken hamile kalaniniz varmı
Beeeen 🫣 ama düşük yaptım. İkinci çocuğumu eşim korunmasına rağmen hamile kaldım. Başlangıçta ki sıvıdan da olabiliyormuş çok çok düşük bir ihtimal olarak görseler de oluyormuş

Gel arkadaşım gel 😅 hakkında hayırlısı diyelim şöyle ki bizim düzenli kullandığımız bı marka değişiklik olmadığı halde taştığı için hamile kaldım 12.haftadan selamlar 😂😂 biz istiyorduk gerçi problem olmadı, ben geçen sene düşük düşük üstüne olunca hazır değilim diye bekliyordum nasip boyleymis 😂 olabilir yani 😊
Ya tasma falan olmadı bende buna şaşırıyorum imknasi geliyor çok teşekkür ederim sağ salim kucağına almak nasip olsun🌸❤️❤️

Beeeen 🫣 ama düşük yaptım. İkinci çocuğumu eşim korunmasına rağmen hamile kaldım. Başlangıçta ki sıvıdan da olabiliyormuş çok çok düşük bir ihtimal olarak görseler de oluyormuş
Prezervatiflemi hamile kaldınn en başında temas olmadan mi takmistin

Kızlar konuyla cok alakasız bişey diyip gidicem.
Virgül ne kadar önemli bi noktalama işareti değil mi? Hamile kalan koca kişisi olmuş başlığa bakılırsa🥹 iyi forumlar

condom sağlam ve ilişki başında takmışsınız. Hamile değilsinizdir. Olur bazen öyle gecikmeler. Emin olmak için idrar testi yapın sabah. Zaten gününüz geçmiş çıkar. Ben günüm gelmeden yapıyorum çıkıyor.

Kızlar konuyla cok alakasız bişey diyip gidicem.
Virgül ne kadar önemli bi noktalama işareti değil mi? Hamile kalan koca kişisi olmuş başlığa bakılırsa🥹 iyi forumlar
Kanka kimse öyle anlamadı sen anladığın konularla ilgilen boşver noktayı virgülü 😂🤫

condom sağlam ve ilişki başında takmışsınız. Hamile değilsinizdir. Olur bazen öyle gecikmeler. Emin olmak için idrar testi yapın sabah. Zaten gününüz geçmiş çıkar. Ben günüm gelmeden yapıyorum çıkıyor.
Yaptım negatif çıktı sabah tekrar yapicam adet olmazsam cuma günü kan testi vericem çünkü en son gectiktigimde yani 2 yıl önce hamile kalmıştım hiç gecikmem olmadı şimdiye kadar o yüzden korktum

Yaptım negatif çıktı sabah tekrar yapicam adet olmazsam cuma günü kan testi vericem çünkü en son gectiktigimde yani 2 yıl önce hamile kalmıştım hiç gecikmem olmadı şimdiye kadar o yüzden korktum
stres, sicak soguk hava degisimi vs her sey gecikme yapar. cok normal birsey. 4 gün olsa ben farketmem bile gayet dogal.
ben adet geçirmelerinde biberiye ve papatya kaynatip iciyorum gunde 2-3 bardak harika bir söktürücü. emin olmak icin kan testi de yapin, eger negatifse bu yontemi deneyebilirsiniz

stres, sicak soguk hava degisimi vs her sey gecikme yapar. cok normal birsey. 4 gün olsa ben farketmem bile gayet dogal.
ben adet geçirmelerinde biberiye ve papatya kaynatip iciyorum gunde 2-3 bardak harika bir söktürücü. emin olmak icin kan testi de yapin, eger negatifse bu yontemi deneyebilirsiniz
Çok teşekkür ederim kan testi vericem sadece başına böyle bir şey gelen var mı diye sormak istedim çünkü korunurken hamile kalmak imkansız gibi geliyor

X