Gebeliğe Hazırlık Korunurken hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bence canım negatif bu

Bnde istiyorum ilki oldu ama ikinciye hamile kalamıyorum.Şu sıralar sınavlardan stresliyim onda heralde..

İnanki hiç bir şey ilk 3 çocuğuma da kendi yumurta Takibimi akıntıya göre yaptım ve oldu bu da mucize gibi bişey tabi düşük de olabilir her şey olabilir ama Rabbim isteyen herkese hep dua ederim çifter çifter versinki evlat insanın ömrünü nasıl yiyor görsünler Allah kalbinize göre versin bu konuyla ilgili dini bir yazı okumuştum orda ki tavsiye tevbe istiğfarı çoğaltmaktı Hakkımızda hayırlısı olsun

Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum her tövbe istiğfara çocuk veriyor mu Allah? Yani siz devamlı devamlı tövbe istiğfarda mısınız?

Amin Allah bağışlasın.. hiç olmayanlar veya tekrar olması için çabalayanlar için dünyanın en büyük sevinci özlemi o oluyor..
Bence olmaması , birkaç tane olmasından daha çok yıpratıyor insanı
Rabbim bütün isteyenlerin gözyaşlarını dindirsin

Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum her tövbe istiğfara çocuk veriyor mu Allah? Yani siz devamlı devamlı tövbe istiğfarda mısınız?
Yok canım ne yanlış anlaması hiç art niyetli bir soru olmamış.
Duanın her kapıyı açtığını söyledim inançlıysan yaparsın değilsen inancıma saygı duyar teşekkür edersin.
Ayrıca nefsimi eleştirmem gerekirse hayır devamlı tövbe istiğfar eden biri deilim. Ama gelin görünki imtihan dünyası ve Allah dilediğini dilediğiyle imtihan ediyor. Hayırlıysa eğer evlat sahibi olmak kişi için Allah her isteyene nasip etsin. Bana verilen evlatlar içinse Allah’a sonusuz şükürler olsun.

Amin canım

Çok şükür elhamdülillah inancım var.Bunu sormamın nedeni hep yok tövbe edin istiğfar edin sözlerini çok işitiyorum.Ama bunu bana tavsiye edenlerde böyle birşey görmüyorum ve bu durum benim zoruma gidiyor.Çünkü devamlı şükrümüzü tövbemizi ederiz kimseye bi kötülüğümüz dokunmaz kimseyi incitmeyiz karı koca bu şekildeyiz yardımlarımızı yaparız orucumuzu tutarız zekatımızı veririz allahın emrettiği şekilde yaşamaya çalışırız.Her adımımızı tevekkülle atarız ama olmayınca olmuyor.Benim 5 kaybım var ve ağzından hiç şükür çıkmayan arkadaşımın bana gelip tövbe et demesi beni çok incitiyor ve inancımı sorgulatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…