EŞİ KORUNURKEN HAMİLE KALAN VARMI

Merhaba arkadaşlar 2022 de buraya yazmıştım adetim 5 gün geçti ve kan testim 49.5 çıkmıştı diye şuan kızım 1 buçuk yaşında... Yine sormak istiyorum adetim düzenli ve eşim korunuyor ama yine 4 gün gecikme oldu sizce neden korunurken hamile kalaniniz varmı
Merhaba tatlı bayanlar öncelikle 2. sezeryan dan korkmayın bünyemeselesi 💪🏻ben 3. oldum hiç birinde de zorlanmadım
Geldik asıl konuya ben ilk bebeğim den sonra geri çekilme yöntemiyle 4 yıl sonra 2.bebeğime hamile kaldım o doğduktan 4 ay sonra spiral taktırdım hem de adet olmadan ikinci bebeğim 1 yaşındayken spiral kaymış bir belirtide fark etmedim halbuki 10 gün önce kontrol ettirmiştim yerindeydi neyse 3. bebeğimde bu Haziran da doğdu 1 ay erken doğdu. Spirale bir daha güvenmedim pzervatifle korunmaya başladık hiç temas etmeden ilişkinin ilk başında taktı sonra yırtık delik var mı diye kontrol etti ben ona da güvenmedim pzervatif olmasına rağmen içime bıraktırmadım ama gelin görün ki 18 gündür regl olmadım test de yapmadım çünkü cesaretim yok ne zaman yapsam hamile oluyorum haftaya doktora gideceğim onun söyleyeceklerinden de korkuyorum çünkü daha 6 ay önce sezeryan oldum bir sorun çıkar diye korkuyorum bir de 4. Sezeryan olmuş olacak ee şimdi diyecekler adam akıllı korunsaydın diye ee ben daha ne yapayım doktorun o sözlerini de duymak istemiyorum ya tehlikeli aldır derse

Merhaba tatlı bayanlar öncelikle 2. sezeryan dan korkmayın bünyemeselesi 💪🏻ben 3. oldum hiç birinde de zorlanmadım
Geldik asıl konuya ben ilk bebeğim den sonra geri çekilme yöntemiyle 4 yıl sonra 2.bebeğime hamile kaldım o doğduktan 4 ay sonra spiral taktırdım hem de adet olmadan ikinci bebeğim 1 yaşındayken spiral kaymış bir belirtide fark etmedim halbuki 10 gün önce kontrol ettirmiştim yerindeydi neyse 3. bebeğimde bu Haziran da doğdu 1 ay erken doğdu. Spirale bir daha güvenmedim pzervatifle korunmaya başladık hiç temas etmeden ilişkinin ilk başında taktı sonra yırtık delik var mı diye kontrol etti ben ona da güvenmedim pzervatif olmasına rağmen içime bıraktırmadım ama gelin görün ki 18 gündür regl olmadım test de yapmadım çünkü cesaretim yok ne zaman yapsam hamile oluyorum haftaya doktora gideceğim onun söyleyeceklerinden de korkuyorum çünkü daha 6 ay önce sezeryan oldum bir sorun çıkar diye korkuyorum bir de 4. Sezeryan olmuş olacak ee şimdi diyecekler adam akıllı korunsaydın diye ee ben daha ne yapayım doktorun o sözlerini de duymak istemiyorum ya tehlikeli aldır derse
Hakkınızda hayırlısı olsun. Geri çekilme yöntemine güvendiğiniz için mi 2. Çocuğunuza hamile kaldınız orayı tam anlamadım çünkü geri çekilme asla korumaz. Konu sahibi de hamile sanırım kondoma rağmen. E ilk aylar emzirmeden dolayı da doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum. Spiralle ilgili okuduğum en masum şey de kaydığı için hamile kalmak (bağırsak delinmesi, hamile kalıp bebeğe saplanması gibi şeyler de yaşanmış) biz hangi korunma yönetimine güveneceğiz 🥺 bu arada inşallah hamile değilsinizdir 🙏🏻

Evet ikinci çocuğuma geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım ama o zamanlar öyle çok bilgim yoktu korunma yöntemiyle alakalı bi de hiç yaa hamileysem diye tedirginliğim de yoktu🤗 Ondan sonra akıllandım ne yaparsam yapayım hamile oldum her gün adamın yakasına yapışıyorum ne yaptın diye o da ben bir şey yapmadım sen kendi kendine hamile olmuşsun diyor🤭 onun da piskolojisini bozdum.Ha eğer bu kadar istemiyordunuz neden 3.den sonra bağlatmadınız derseniz.Ben Kahramanmaraş'lıyım depremi yaşadık normal olarak doktorada sordum bağlamanın yaşla bir alakası yok isterseniz bağlarız dedi ama o da benim gibi düşün dü ya bu da erkekse dedi iki tane oğlum vardı ben de inanın erkekse kız olsun diye doğurmam dedim tabi ben de isterdim kızım olsun diye ama olmazsa da yapmazdım üçüncüsü de erkek bu arada.Sonra dedi ki hayatın bize ne getireceği ilerisinin ne olacağı belli değil dedi bunu ben de öyle düşünüyordum yaşın da genç dedi 26 yaşın dayım dediğim gibi depremi yaşadık çocuklarını kaybeden akrabalarımız var 3 tane çocuğu vardı depremde ikisini kaybetti bir tane oğlu var sezeryan doğum olmuş öncekilerinde de şimdi 4,5 aylık hamile tabi bunlar herkesin başına gelicek diye bir şey yok ben yaşadıklarımı anlattım

Benim de ikinci sezaryen olacak ben de korkuyorum. Tabii ilki kolay geçmişti ama 2. Zor dendiği için korkuyorum hayırlısı diyelim. Noldu sonucunuz hamile miymişsiniz?
Hala adet olmadım 4 gün geçmiş tarihi yanlış hatirlamisim kan testinde negatif çıktı büyük ihtimal daha erken çıkması yoksa 2 3 gün geçince cikiyormu benim ilk gebeliğimde de geç çıkmıştı kan testinde geç döllenme demislerdi

Geldik asıl konuya ben ilk bebeğim den sonra geri çekilme yöntemiyle 4 yıl sonra 2.bebeğime hamile kaldım o doğduktan 4 ay sonra spiral taktırdım hem de adet olmadan ikinci bebeğim 1 yaşındayken spiral kaymış bir belirtide fark etmedim halbuki 10 gün önce kontrol ettirmiştim yerindeydi neyse 3. bebeğimde bu Haziran da doğdu 1 ay erken doğdu. Spirale bir daha güvenmedim pzervatifle korunmaya başladık hiç temas etmeden ilişkinin ilk başında taktı sonra yırtık delik var mı diye kontrol etti ben ona da güvenmedim pzervatif olmasına rağmen içime bıraktırmadım ama gelin görün ki 18 gündür regl olmadım test de yapmadım çünkü cesaretim yok ne zaman yapsam hamile oluyorum haftaya doktora gideceğim onun söyleyeceklerinden de korkuyorum çünkü daha 6 ay önce sezeryan oldum bir sorun çıkar diye korkuyorum bir de 4. Sezeryan olmuş olacak ee şimdi diyecekler adam akıllı korunsaydın diye ee ben daha ne yapayım doktorun o sözlerini de duymak istemiyorum ya tehlikeli aldır derseonce

Öncelikle maşallah musmutlu büyüt hepsini korkma yinede doktora git ve sonucu anlat lütfen merak ettim bende... Dün kan testi verdim negatif çıktı acaba geç döllenme olabilirmi daha 4 gün gecikmisti

stres, sicak soguk hava degisimi vs her sey gecikme yapar. cok normal birsey. 4 gün olsa ben farketmem bile gayet dogal.
ben adet geçirmelerinde biberiye ve papatya kaynatip iciyorum gunde 2-3 bardak harika bir söktürücü. emin olmak icin kan testi de yapin, eger negatifse bu yontemi deneyebilirsiniz
Hala adet olmadım beta 1.20 çıktı yükselir mi bilmiyorum bekliycem biraz daha

Hala adet olmadım 4 gün geçmiş tarihi yanlış hatirlamisim kan testinde negatif çıktı büyük ihtimal daha erken çıkması yoksa 2 3 gün geçince cikiyormu benim ilk gebeliğimde de geç çıkmıştı kan testinde geç döllenme demislerdi
Ay yok o zaman doğum sonrası düzensizliktendir. Benim de öyle olurdu ki çok iyi korunurduk sadece 3-4 gün düzensizlikten olurdu.

Öncelikle maşallah musmutlu büyüt hepsini korkma yinede doktora git ve sonucu anlat lütfen merak ettim bende... Dün kan testi verdim negatif çıktı acaba geç döllenme olabilirmi daha 4 gün gecikmisti
Gittiğimde size bilgilendiricem benim adetim bittiği tarihten itibaren olmaya başlıyorum yani 35 gün sonra falan.Gerçekten hamilelik istemiyorsanız çok daha iyi korunun . Gerçi olacağı varsa da her türlü oluyor ama kısmet 🤗

Detay sorucam ama eşiniz prezervatifle boşaldıktan sonra penis yumuşamadan hemen çıkıyor mu? Yumuşama başlarsa dışarıya sızıntı da başlamış demektir.

Detay sorucam ama eşiniz prezervatifle boşaldıktan sonra penis yumuşamadan hemen çıkıyor mu? Yumuşama başlarsa dışarıya sızıntı da başlamış demektir.
Ben eşimi prezervatif olmasına rağmen hiç içime bile boşalttırmadım🤭yani dışına boşaltırdım.Yani arkadaşlar ben tek başına ona bile güvenmedim ya delikse yırtıksa diye kendimce ek olarak da o spermleri kendimden uzak tuttum😅Detay sormanızda önemli değil yeterki sürpriz hamilelik istemeyenlere faydamız olsun ben yandım başka kadınlarımız yanmasın diye anlatırım

Kızlar az önce peçete de kan gördüm devam edecek mi bilmiyorum sizce ben adet mi olucam yoksa düşük falan mı yapıyorum ağrım falan da yok 😐Biliyorsunuz test falan da yapmadım

X