- 23 Kasım 2023
- 31
- 5
- 26
Merhaba tatlı bayanlar öncelikle 2. sezeryan dan korkmayın bünyemeselesi ben 3. oldum hiç birinde de zorlanmadımMerhaba arkadaşlar 2022 de buraya yazmıştım adetim 5 gün geçti ve kan testim 49.5 çıkmıştı diye şuan kızım 1 buçuk yaşında... Yine sormak istiyorum adetim düzenli ve eşim korunuyor ama yine 4 gün gecikme oldu sizce neden korunurken hamile kalaniniz varmı
Geldik asıl konuya ben ilk bebeğim den sonra geri çekilme yöntemiyle 4 yıl sonra 2.bebeğime hamile kaldım o doğduktan 4 ay sonra spiral taktırdım hem de adet olmadan ikinci bebeğim 1 yaşındayken spiral kaymış bir belirtide fark etmedim halbuki 10 gün önce kontrol ettirmiştim yerindeydi neyse 3. bebeğimde bu Haziran da doğdu 1 ay erken doğdu. Spirale bir daha güvenmedim pzervatifle korunmaya başladık hiç temas etmeden ilişkinin ilk başında taktı sonra yırtık delik var mı diye kontrol etti ben ona da güvenmedim pzervatif olmasına rağmen içime bıraktırmadım ama gelin görün ki 18 gündür regl olmadım test de yapmadım çünkü cesaretim yok ne zaman yapsam hamile oluyorum haftaya doktora gideceğim onun söyleyeceklerinden de korkuyorum çünkü daha 6 ay önce sezeryan oldum bir sorun çıkar diye korkuyorum bir de 4. Sezeryan olmuş olacak ee şimdi diyecekler adam akıllı korunsaydın diye ee ben daha ne yapayım doktorun o sözlerini de duymak istemiyorum ya tehlikeli aldır derse