Ben de polis eşiyim seni çok iyi anlıyorum o zaman şöyle diyelim Allah hepimizi aydınlığa feraha kavuştursun işlerimiz en kolayıyla olsun canım“Vermesi de imtihan”
O kadar doğru ki 3 tane evlat verdi Allah hamdolsun ama gurbetteyim ve hiç yardımcım yok en küçüğü gündüz hiç durmuyor hep huysuz hep ağlıyor hep kucak evin her işi duruyor ev süpürmek lüks ortanca aşırı yaramaz Ocağa daldı koluna kaynar su döküldü 2,derece yanık oluştu hamİleydim 2,5 ay 2-3 vesait otobüslerde yol gittim onu yanık ünitesi olan hastaneye götürmek için.. sürekli tehlikeli şeyler yapıyor ve başına bişe gelecek diye ödüm kopuyor sabah 5 te kalkıyoruz 12 de yatıyoruz gecede çocuklar sürekli uyanıyor kızım hep evde onu dışarı çıkarıp sosyalleştirecek kimse yok 3 çocukla dışarı çıkmak tam bir eziyet eşim polis sabah 8 gidiyor gece 11-12 eve geliyor yani ben bu çocukları tek başına büyütüyorum gibi birşey Ve o kadar yorgun düşüyorumki hep yorgunum hep uykusuzum sürekli başım ağrıyor stresten oluk oluk saçım sökülüyor diyeceğim o ki İmtihan kişinin kendisindeki bi hatadan dolayı olmuyor çoğu zaman sen bu imtihanı kaldırabiliyorsun demekki bende kendiminkini Rabbim imtihanlarımızdan yüzümüzün akıyla çıkmak nasp etsin isteyen arzulayan kim varsa da hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Rabbim hayırlı günlere büyütmeyi nasip etsin ama belkide en kolay dönemleri çünkü ben 7 kardeşle büyüdüm ve çocukluktan zor günler ileride hayırlı insanlarla karşılaşsınlar ve kendileride hayırlı insanlar olsunlar ınsallah Rabbim cümle isteyenin evini çocuk sesiyle senlendirsin olsa da zor olmasa da isteyen herkes tatsin evlat sevgisi isteyen herkes koklasın evlat kokusu“Vermesi de imtihan”
O kadar doğru ki 3 tane evlat verdi Allah hamdolsun ama gurbetteyim ve hiç yardımcım yok en küçüğü gündüz hiç durmuyor hep huysuz hep ağlıyor hep kucak evin her işi duruyor ev süpürmek lüks ortanca aşırı yaramaz Ocağa daldı koluna kaynar su döküldü 2,derece yanık oluştu hamİleydim 2,5 ay 2-3 vesait otobüslerde yol gittim onu yanık ünitesi olan hastaneye götürmek için.. sürekli tehlikeli şeyler yapıyor ve başına bişe gelecek diye ödüm kopuyor sabah 5 te kalkıyoruz 12 de yatıyoruz gecede çocuklar sürekli uyanıyor kızım hep evde onu dışarı çıkarıp sosyalleştirecek kimse yok 3 çocukla dışarı çıkmak tam bir eziyet eşim polis sabah 8 gidiyor gece 11-12 eve geliyor yani ben bu çocukları tek başına büyütüyorum gibi birşey Ve o kadar yorgun düşüyorumki hep yorgunum hep uykusuzum sürekli başım ağrıyor stresten oluk oluk saçım sökülüyor diyeceğim o ki İmtihan kişinin kendisindeki bi hatadan dolayı olmuyor çoğu zaman sen bu imtihanı kaldırabiliyorsun demekki bende kendiminkini Rabbim imtihanlarımızdan yüzümüzün akıyla çıkmak nasp etsin isteyen arzulayan kim varsa da hayırlı sağlıklı evlatlar versin
“Vermesi de imtihan”
Allahumme aminRabbim hayırlı günlere büyütmeyi nasip etsin ama belkide en kolay dönemleri çünkü ben 7 kardeşle büyüdüm ve çocukluktan zor günler ileride hayırlı insanlarla karşılaşsınlar ve kendileride hayırlı insanlar olsunlar ınsallah Rabbim cümle isteyenin evini çocuk sesiyle senlendirsin olsa da zor olmasa da isteyen herkes tatsin evlat sevgisi isteyen herkes koklasın evlat kokusu
Teşekkür ederim açıkçası dr da gitmedim bi daha testte yapma fırsatım olmadı nasip yiyeceği ekmeği varsa gelir başımızın üstünde yeri var herkesin acısı imtihanı kendine o yüzden herkesi hoş görmek lazımTesadüfen akışta görüp tıkladım konuya okumuş oldum.
Öncelikle eğer varsa gebelik hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.
Ve sizi yazma uslubunuzdan dolayı tebrik ediyorum garip şekilde sorulan sorulara çok güzel kibar cevaplar vermişsiniz
Anne olamayan arkadaşlarımın sıkıntısını hislerini çok çok iyi bilirim hepsine canı gönülden duacıyım.
Keşke bi tek zorlanan hassas olan kendileri gibi davranmasalar böyle düşünmeseler.
Bir anneye en zor zamanlarında, zorluğundan bahsetmişken ve böyle bir belirsizlikteyken çocuğun olmaması olmasından daha zor denmez.
Naptınız ne yediniz içtiniz bizede söyleyin denmez.
Sizin gibi kadınlar ceket üstüne atılsa hamile kalıyor hiç denmez.
Hayırlı olsun denir Allah kolaylık versin denir.
Teşekkür ederim açıkçası dr da gitmedim bi daha testte yapma fırsatım olmadı nasip yiyeceği ekmeği varsa gelir başımızın üstünde yeri var herkesin acısı imtihanı kendine o yüzden herkesi hoş görmek lazım
Aynen onu diyorum bende. Olmasıda olmamasıda hiç bir kulun elinde değilken daha hoşgörülü olsa kadınlar birbirine.
3 tane çocuğu olan biri zorlanıyorum dese seni mi düşünim çocuğun var işte diyenler var.
Hep söylediğim şeydir bu, varlık da yokluk kadar imtihandır.Teşekkür ederim açıkçası dr da gitmedim bi daha testte yapma fırsatım olmadı nasip yiyeceği ekmeği varsa gelir başımızın üstünde yeri var herkesin acısı imtihanı kendine o yüzden herkesi hoş görmek lazım
Hep söylediğim şeydir bu, varlık da yokluk kadar imtihandır.
Sizi çok iyi anlıyor ve bolca güç, sabır diliyorum.
Ben iki çocukla perişanım, vücut bitti tükendi.
3 ü hayal edemiyorum, ki şüphem var.
Eğer varsa diye gerçekle yüzleşmeye korkumdan test dahi yapamadım
Olunca oluyor işte, nasıl oluru yok.
Bekliyorum valla ne bileyim.Kız kalk bi test yap nasıl bekliyosun şüpheyle
Bekliyorum valla ne bileyim.
Normalde de düzensizlikler olur, ay atladığı olur ama bu sefer deliriyorum, bunalımdayım.
3 hafta geçti o kadar diyeyim
2 kere korunurken hamile kalınca, üçüncü mü yok artık daha neler, değildir yahu diye bekleniyor.En yakın test kaç km uzakta? Çok merak ettim bi sonuca ulaşırsan bilmek isterim.
Hem varsa ilaç falan dikkat edersin ona göre böyle beklenir mi
2 kere korunurken hamile kalınca, üçüncü mü yok artık daha neler, değildir yahu diye bekleniyor.
Koca kişisi birazdan gidecek almaya, ama yapabilecek miyim, kısmet
Zaten hamile isem biz bu işi ya bilmiyoruzdur ya da minimuma inen cinsel münasebeti gerçekten kesmek, bacı bacı yaşamak gerek.
Normal yani, bedevi şansım vardır ama bu kadar mı acaba diye ben bile gülüyorum ağlanacak halimeDeğişik bi sesle gülmüşüm
Normal yani, bedevi şansım vardır ama bu kadar mı acaba diye ben bile gülüyorum ağlanacak halime
Çok şükür negatif, gözlerimde bir bozukluk yok değil miAğlama ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok şükür negatif, gözlerimde bir bozukluk yok değil mi
Amin amin.Bencede negatifniye gecikti acaba?
Allah isteyenlere versin
Acaba doğumlarınız normal mi sezaryen miTeşekkür ederim açıkçası dr da gitmedim bi daha testte yapma fırsatım olmadı nasip yiyeceği ekmeği varsa gelir başımızın üstünde yeri var herkesin acısı imtihanı kendine o yüzden herkesi hoş görmek lazım
Tam tüm yorumları bitirdim yazacaktım ki konu sahibine, hislerime tercüman olmuşsunuz. Ne kadar ayıp ne kadar sert bir üslup. Herkesin imtihanı derdi kendine büyük. Yardımcı olmak niyetiyle kibarca yazılan bir mesaja verilen tepkiye şaştım kaldım. Konu sahibi size gunahkarsiniz da çocuğunuz olmuyor mu demiş ki. Kadincagiz kendince duyduğu bir oneriden bahsetmiş.Tesadüfen akışta görüp tıkladım konuya okumuş oldum.
Öncelikle eğer varsa gebelik hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.
Ve sizi yazma uslubunuzdan dolayı tebrik ediyorum garip şekilde sorulan sorulara çok güzel kibar cevaplar vermişsiniz
Anne olamayan arkadaşlarımın sıkıntısını hislerini çok çok iyi bilirim hepsine canı gönülden duacıyım.
Keşke bi tek zorlanan hassas olan kendileri gibi davranmasalar böyle düşünmeseler.
Bir anneye en zor zamanlarında, zorluğundan bahsetmişken ve böyle bir belirsizlikteyken çocuğun olmaması olmasından daha zor denmez.
Naptınız ne yediniz içtiniz bizede söyleyin denmez.
Sizin gibi kadınlar ceket üstüne atılsa hamile kalıyor hiç denmez.
Hayırlı olsun denir Allah kolaylık versin denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?