• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Korunurken hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin gibi doğurgan hanimlara, "Eşi uzerine ceketini atsa hamile kaliyor" derler.:KK48: Prezervatifle hamile kalındığını ben hiç duymamıştım. Ya esinizin tırnağı vardi yirtildi ya da bilinen markalar disinda ucuz bir sey kullandınız. Gerçekten imkansiz gibi çünkü. Bir de es imzasi olduktan sonra tupler bağlanıyor diye biliyorum. 30 yaşi hic duymadim.

Evet ben de gordum hamılesin sanki tekrarla bence hemen cıkmadı ysa onemseme ama

Ben korunmuyorum hiç kalamadım bundan sonra bende mi korunsam napsam m bide bole mi denesem 😒
Valla ben de aynısını düşünüyorum olursa da kaza kurşunu deriz bari

Sizin gibi doğurgan hanimlara, "Eşi uzerine ceketini atsa hamile kaliyor" derler.:KK48: Prezervatifle hamile kalındığını ben hiç duymamıştım. Ya esinizin tırnağı vardi yirtildi ya da bilinen markalar disinda ucuz bir sey kullandınız. Gerçekten imkansiz gibi çünkü. Bir de es imzasi olduktan sonra tupler bağlanıyor diye biliyorum. 30 yaşi hic duymadim.
Eşim dünden razı 😂 ben duymuştum bi kaç sefer aslında şu bilindik markayı kullanıyordu.. Yani tamamen muallak 🤦🏻‍♀️

Küçük bir paşa gelicek inşAllah 😊 değişik duygular içerisindeyiz valla sağlıkla gelsin inşAllah vakitte daraldı 😂
Hadi bir avazda kurtulun inşaAllah 🥰 benimde ikisi erkek baştan her kadın gibi kız hayal etmiş olabilirsin ama aramızda kalsın erkek evladın tadı bir başka 😂

Maşallah subhanallah rabbim size güç kuvvet versin ayni yastayiz ve sizde 3 çocuk rabbim kollariniza akliniza ruhunuza sabriniza ferahlik versin benimki 9aylik oldu bazen soylenirken buluyorum kendimi zorlandigimla ilgili sonra pisman olup kızıyorum kendime tabi sizin gibi anneler geliyor aklıma masallah masallah 🤲❣️

Çok şükür elhamdülillah inancım var.Bunu sormamın nedeni hep yok tövbe edin istiğfar edin sözlerini çok işitiyorum.Ama bunu bana tavsiye edenlerde böyle birşey görmüyorum ve bu durum benim zoruma gidiyor.Çünkü devamlı şükrümüzü tövbemizi ederiz kimseye bi kötülüğümüz dokunmaz kimseyi incitmeyiz karı koca bu şekildeyiz yardımlarımızı yaparız orucumuzu tutarız zekatımızı veririz allahın emrettiği şekilde yaşamaya çalışırız.Her adımımızı tevekkülle atarız ama olmayınca olmuyor.Benim 5 kaybım var ve ağzından hiç şükür çıkmayan arkadaşımın bana gelip tövbe et demesi beni çok incitiyor ve inancımı sorgulatıyor.
Allah imtihanınızı kolaylaştırsın yolunuzu ferahlatsın inşallah tez vakitte kavuşun tüm istediklerinize💐💐

Eşim dünden razı 😂 ben duymuştum bi kaç sefer aslında şu bilindik markayı kullanıyordu.. Yani tamamen muallak 🤦🏻‍♀️
Yirtilmis olsa cikarirken farkedilir sanki. Belki de esiniz size soylemedi. Istenmeyen gebelikse umarim yoktur. 26 yas 3 cocuk masallahiniz var. Bize de biraz dogurganlik yollayın :-)

Hadi bir avazda kurtulun inşaAllah 🥰 benimde ikisi erkek baştan her kadın gibi kız hayal etmiş olabilirsin ama aramızda kalsın erkek evladın tadı bir başka 😂
İlk çocuk tabi Allah hayırlısını versin evlat sonuçta eminim çok tatlı olur 🤗

Maşallah subhanallah rabbim size güç kuvvet versin ayni yastayiz ve sizde 3 çocuk rabbim kollariniza akliniza ruhunuza sabriniza ferahlik versin benimki 9aylik oldu bazen soylenirken buluyorum kendimi zorlandigimla ilgili sonra pisman olup kızıyorum kendime tabi sizin gibi anneler geliyor aklıma masallah masallah 🤲
Ay Allah Razı Olsun bacım ne güzel dua ettin ama emin ol çok zor 😂

Yirtilmis olsa cikarirken farkedilir sanki. Belki de esiniz size soylemedi. Istenmeyen gebelikse umarim yoktur. 26 yas 3 cocuk masallahiniz var. Bize de biraz dogurganlik yollayın :-)
valla bi kere bende şüphelenmedim deil sakın hamile kalma dedi sanki benim elimde gibi belkide bi aksilik yaşadı ama söylemedi bilmiyorum 🤷‍♀️dün saçlarım döküldüğü için kan değerlerime baktırmıştım bilseydim beta da baktırırdım tsh ım da düşük gelmiş her gebeliğimin başında düşük çıkıyordu belkide gerçekten vardır 😂 dünden bu yana alıştırdım kendimi Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin 3 er 5 er ❤️❤️❤️

Çok şükür elhamdülillah inancım var.Bunu sormamın nedeni hep yok tövbe edin istiğfar edin sözlerini çok işitiyorum.Ama bunu bana tavsiye edenlerde böyle birşey görmüyorum ve bu durum benim zoruma gidiyor.Çünkü devamlı şükrümüzü tövbemizi ederiz kimseye bi kötülüğümüz dokunmaz kimseyi incitmeyiz karı koca bu şekildeyiz yardımlarımızı yaparız orucumuzu tutarız zekatımızı veririz allahın emrettiği şekilde yaşamaya çalışırız.Her adımımızı tevekkülle atarız ama olmayınca olmuyor.Benim 5 kaybım var ve ağzından hiç şükür çıkmayan arkadaşımın bana gelip tövbe et demesi beni çok incitiyor ve inancımı sorgulatıyor.
Rabbimin çocuk vermesi de bir ımtihan vermemesi de evet istiğfar öneriyorlar ama bu senin inancını asla sorgulatmasin unutma ki Rabbim kimseye taşıyamadığı yükü yüklemez çocuk verdiği kişiler onu hak ettiği için değildir ımtihan içindir eğer bir kardeş tavsiyesi istersen şunu demek isterim hani hep 41 meryem oku derler ya ben aylardır hergun düzenli okuyorum ve Rabbim nasip edene kadar okuyacağım
Allahım yaratmak için maddeye ihtiyacı yok ınsallah bizede nasip edecek

Rabbimin çocuk vermesi de bir ımtihan vermemesi de evet istiğfar öneriyorlar ama bu senin inancını asla sorgulatmasin unutma ki Rabbim kimseye taşıyamadığı yükü yüklemez çocuk verdiği kişiler onu hak ettiği için değildir ımtihan içindir eğer bir kardeş tavsiyesi istersen şunu demek isterim hani hep 41 meryem oku derler ya ben aylardır hergun düzenli okuyorum ve Rabbim nasip edene kadar okuyacağım
İşte tamda söylemek istediğim buydu.Sanki çocuğu olanlar onu haketmiş de biz haketmemiş gibi bir izlenim veriliyor karşı taraftan.Diyorum ya ağzından şükür çıkmayan insanların sana tövbe istiğfar et demesi gerçekten beni üzüyor.Yani bizler kötü insanlar mıyız?Ben zaten imtihanda olduğumun farkındayım ama bu durumun benden kaynaklandığını sanmıyorum ama karşı taraftan ısrarla bu vurgulanıyor.Beni bununla sınayan rabbim ona da verip sınar.Bunun tövbeyle alakası yok bence.Ahh gülüm kaç tane 41 meryem kaç tane binbir dualar sureler okuduğumu bir bilsen.Hala da okuyorum ve bunu çocuk içinde değil Allah rızası için okuyorum.Hep diyorum hayırsız olacaksa olmasın ama hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirip versin inşallah bize de.

İşte tamda söylemek istediğim buydu.Sanki çocuğu olanlar onu haketmiş de biz haketmemiş gibi bir izlenim veriliyor karşı taraftan.Diyorum ya ağzından şükür çıkmayan insanların sana tövbe istiğfar et demesi gerçekten beni üzüyor.Yani bizler kötü insanlar mıyız?Ben zaten imtihanda olduğumun farkındayım ama bu durumun benden kaynaklandığını sanmıyorum ama karşı taraftan ısrarla bu vurgulanıyor.Beni bununla sınayan rabbim ona da verip sınar.Bunun tövbeyle alakası yok bence.Ahh gülüm kaç tane 41 meryem kaç tane binbir dualar sureler okuduğumu bir bilsen.Hala da okuyorum ve bunu çocuk içinde değil Allah rızası için okuyorum.Hep diyorum hayırsız olacaksa olmasın ama hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirip versin inşallah bize de.
Amin insallah sakin ümidini yitirme inşalla h hayırla dünya meyvesinden sende ve cümle isteyenlerde tadacak

“Vermesi de imtihan”
O kadar doğru ki 3 tane evlat verdi Allah hamdolsun ama gurbetteyim ve hiç yardımcım yok en küçüğü gündüz hiç durmuyor hep huysuz hep ağlıyor hep kucak evin her işi duruyor ev süpürmek lüks ortanca aşırı yaramaz Ocağa daldı koluna kaynar su döküldü 2,derece yanık oluştu hamİleydim 2,5 ay 2-3 vesait otobüslerde yol gittim onu yanık ünitesi olan hastaneye götürmek için.. sürekli tehlikeli şeyler yapıyor ve başına bişe gelecek diye ödüm kopuyor sabah 5 te kalkıyoruz 12 de yatıyoruz gecede çocuklar sürekli uyanıyor kızım hep evde onu dışarı çıkarıp sosyalleştirecek kimse yok 3 çocukla dışarı çıkmak tam bir eziyet eşim polis sabah 8 gidiyor gece 11-12 eve geliyor yani ben bu çocukları tek başına büyütüyorum gibi birşey Ve o kadar yorgun düşüyorumki hep yorgunum hep uykusuzum sürekli başım ağrıyor stresten oluk oluk saçım sökülüyor diyeceğim o ki İmtihan kişinin kendisindeki bi hatadan dolayı olmuyor çoğu zaman sen bu imtihanı kaldırabiliyorsun demekki bende kendiminkini Rabbim imtihanlarımızdan yüzümüzün akıyla çıkmak nasp etsin isteyen arzulayan kim varsa da hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🥰

Back