- 23 Nisan 2016
- 281
- 461
- 103
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Selam canım..Öncelikle Allah gönlüne göre versin, inş en hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun.Kanamalı yara dedi. Ara kanama yapar dedi. İlişkide ağrı yapar dedi. Hiç birini yapmıyor.
kuzum zaten gittiğimde özel. Şuan devlette acil dışında bakmıyorlarmış sanırım zaten
Meraba canım öncelikle teşekkür ederim amin, Rabbim seninde gönlüne göre versin.Selam canım..Öncelikle Allah gönlüne göre versin, inş en hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun.
Özel mesaj atamadım o yüzden buraya yazıyorum.
Ben de hamilelik düşünüyorum. Benim de adet arası ara kanamalarım oldu. Geçen ay yine doktora gittim. Ultrason muayenesinde bir sorun göremedi. Acaba senin yaran vajinal muayeneyle mi teşhis edildi.
Çünkü yorumunda yazdığın gibi ben de de ilişki sırasında ağrı ve ara kanamalar mevcut. Yaradan şüphelenmeye başladım.
Uzun oldu canım kusura bakma. Teşhisin normal ultrason yoluyla mı yoksa vajinal ultrasonla oldu canım?
Teşekkür ederim canım.Meraba canım öncelikle teşekkür ederim amin, Rabbim seninde gönlüne göre versin.
bende ara kanama yanma vs yok, önceden yanma olurdu ama ben buna bağlamıyorum, ilişki sırasında ıslanmaya bağlıyorum, çünkü yara hala var ama yanma yok.
Evet vajinal muayene ile teşhis konuldu.
vajinal ultrason yani, karın üzerinden görülebileceğini sanmıyorum
Evli olduğun halde neden karından baktı acabaTeşekkür ederim canım.
Bende sadece karından ultrason oldu. Özele gitmiştim bir de. Ara kanamalarım var demiştim . Yumurtlama sonrası olabilir demişti. Ama bana çok normal gelmiyor. Hayırlısı bakalım. Ortalık durulsun bir kez daha giderim
Anlamadım ben de canım.Evli olduğun halde neden karından baktı acaba
Umarım kısa zamanda sağlıklı bi bebeğin olurAnlamadım ben de canım.
Kuzum yine açık kapı bıraktı ama bana kalırsa gelme dedi. Şahsen bende gitmek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı da karar vermedim. Beni etkileyen olumsuz bişey yok şükür bu yaradaBebeğimmmm eğer şuan sıkıntı yaşamıyosan koyver gitsin beAllah'tan hayırlısını dile
Allah isterse her türlü olur biliyosun
Bunca zamandır bekliyosun ama ilerde Allah korusun başına bi iş gelmesini de istemem tabi doktora görünebilseydin iyi olurdu ama yara olunca akıntı, kanama falan oluyomuş heralde anladığım kadarıyla sende onlar yokilişkide ağrı oluyomu? Ben bu ay 2 kere doktora gittim bana gelme falan demediler sadece doktor muayene etmeden önce erteleyecekmisin napalım? falan diye sordu ama yok dedim devam
fazla gidemedim benim yumoştan dolayı ama 2 kere gittim yani Allah'a sığındım tedbirimi aldım gittim evet hepimiz korkuyoruz ama benim bekleyecek durumum yok yaş 33 zaman aleyhime işliyor benim
Allah hepimize hayırlısını versin♥
Mantarla yara aynı şey değil öyle değil mi? Mantarın nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ben. Ama sanırım bekleyeceğim. Sonra ah vah etmektense 1-2 ay daha sabırCanım yarayı bilmiyorum fakat bu mantar çok tehlikeli bak. Ben 2 sene önce geçirdim, aynen senin gibi nerdeyse, 9 ay sürdü arındırabilmem. Ama malesef sağ tüpümde kalıntı olmuş. Kurumuş enfeksiyon kalıntısı. Bu yüzden dış gebelik geçirdim. Laporoskopi ile atlatabildim sağ tüp gitti. Ameliyatta doktor bulmuş kalıntıyı. Kendisi söyledi. Kesinlikle rahim filmi çekinmeni öneririm Allah korusunAsla kimsenin başına gelmesini istemem çok zor
Kuzum yine açık kapı bıraktı ama bana kalırsa gelme dedi. Şahsen bende gitmek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı da karar vermedim. Beni etkileyen olumsuz bişey yok şükür bu yarada
Yok bebeğim korunacağım. Sonrasında pişmanlık yaşamaktansa. Hem eşiminde gönlü yok. Doktorun dediği olsun diyorNe kadar istesende anlaşılan şu dönemden çok etkilendiğin için gitmemeye daha yatkınsın olsun hayırlısı be gülüm istersen bi denersin olacağı da belli değil zaten
Yok bebeğim korunacağım. Sonrasında pişmanlık yaşamaktansa. Hem eşiminde gönlü yok. Doktorun dediği olsun diyor
aminn kuzumKarar vermişsin o zaman hakkında hayırlısı olsun yavrum en azından yaşın ileri değil ordan avantajın var zamanı gelince Allah nasip edecek♥
Bende de enfeksiyon vardı, o zaman da doktor korun dedi. Bende bu doktorlar benim ürememi istemiyorYarayı bilmiyorum da ben enfeksiyon varken hamile kaldım, hala devam ediyor hatta, ara ara antibiyotik kullanıyorum.
Hem idrar yolu enfeksiyonu hem de vajinal enfeksiyon vardı bir deaminn kuzum
Bende de enfeksiyon vardı, o zaman da doktor korun dedi. Bende bu doktorlar benim ürememi istemiyor
Bende de vajinaldi. Geçti şükürler olsun. Düşük ihtimalı vs var mı peki hep o yüzden korun dedi doktor bana daHem idrar yolu enfeksiyonu hem de vajinal enfeksiyon vardı bir deBir doktor bu şekilde hamile kalamazsın zaten demişti, 2 ay sonra hamile kaldım
Yok çok şükür bu sebeple bir sıkıntı yaşamadık ama enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bol su içiyorum. Arada tahlille enfeksiyon miktarına bakıyoruz, eğer yükselmişse antibiyotik veriyor doktor, eğer çok yüksek değilse suya devam..Bende de vajinaldi. Geçti şükürler olsun. Düşük ihtimalı vs var mı peki hep o yüzden korun dedi doktor bana da
Bu arada gözün aydın
Yani çokta tehlike arz etmiyor. Bana denk gelen doktorlar mı böyle ya anlamadım ki. Sıkıldım artıkYok çok şükür bu sebeple bir sıkıntı yaşamadık ama enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bol su içiyorum. Arada tahlille enfeksiyon miktarına bakıyoruz, eğer yükselmişse antibiyotik veriyor doktor, eğer çok yüksek değilse suya devam..
Ya tabi ki enfeksiyonsuz olması çok daha iyidir ama benimki olmuş bir kereYani çokta tehlike arz etmiyor. Bana denk gelen doktorlar mı böyle ya anlamadım ki. Sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?