Gebeliğe Hazırlık Korunmalı mı? Korunmamalı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız. Ama zaten denesekte olmayacak diye kafama yer ettiği için, zaman boşa geçmiş gibi düşünmek istemiyorum. Bilmiyorum evet sonumuz ne olacak belli değil, ama çocuk düşünmeye başladığımızdan beri 2 ayda bir en az 3 aylık korunma muhabbeti beni sıktı artık.
bu arada umarım hamile değilsinizdir

Bu sefer gidebilseydin ya serom keşke, ama böyle olunca kötü denk geldi..

Yani yara varken bebek olması sorun olur mu senin ve bebeğin sağlığı açısından biliyor musun?
Kuzum doktor dediki. Düşük riski olur erken doğum olur dedi. Ama istemezseniz korunmayın, ben olması gerekeni söylüyorum dedi. Benim derdim şu ki bunu daha önceki doktorlarım neden demedi. İlk doktor çok basit bişey gibi bahsetti bu yaradan, doğumdan sonra yakarız dedi geçti.
bu yüzden kafam karışıyor benim.

Bence canım önce yarayı tedavi ettirin sonra bebek düşünün şimdi sorun yapmasa dahi bebek olduğunda illa sorun teşkil eder evet zaman boşa gidiyor olabilir ama hamilelik olup kaybetmektense geç olsun güzel olsun derim
Genelde doktorlar önce yarayı hal edelim der ama bunlwr oyle dememiş farklı doktorlara da git enfeksiyona da o sebep oluyor olabilir cmm cok geçmiş olsun

Kuşum biraz önce Nura yazdım onu okur musun

İşte böyle yorumlar istiyorum yahu ben ilk muayeneye gittiğimde de yara vardı kaç ilaç kullandım geçmedi. Demekki çok ta şey yapmamak lazım

Kuşum enfeksiyon geçti şükür.
yara geçsin geçsin de geçmiyor ki meret. Bi önceki doktor bi sorun etmedi yarayı, ama bu doktor neden sorun etti anlamadım.

Serom belki bi başkasında yara sorun olmaz ama senin vücudunda sorun olur. Bilemezsin kii tüh ya. Yinede dikkat etmek daha iyi gibi geldi bana ama daha bilgili olanlar vardır burda

Serom belki bi başkasında yara sorun olmaz ama senin vücudunda sorun olur. Bilemezsin kii tüh ya. Yinede dikkat etmek daha iyi gibi geldi bana ama daha bilgili olanlar vardır burda
Yav senin yorum yapma çabanı severim ben bebee

Kuşum biraz önce Nura yazdım onu okur musun
Okudum şimdi canım Yani çok ilginç bir durum Ya o kadar büyük mü ki düşük riski Erken doğum riski oluşturacak Eğer ciddi bir yaraysa zaten hemen yarayı yakarlardı zaten yara çok büyük bir yara olsa seni rahatsız ederdi ilişki sırasında falan başka bir doktora git özel hastaneler şu anda açık bir özel hastanenin kadın doğum bölümü ne gitsene oradan fikir alırsın en azından

Reactions: H M
Kanamalı yara dedi. Ara kanama yapar dedi. İlişkide ağrı yapar dedi. Hiç birini yapmıyor.
kuzum zaten gittiğimde özel. Şuan devlette acil dışında bakmıyorlarmış sanırım zaten

Ahaha yok, riskim zaten çok düşüktü çoğunlukla prezervatif kullanmıştık, hapımı da düzenli aldım o ara. Son ilişki de aralık-ocak arası olmuştu. Aile hekiminden ücretsiz test verdiler, adet söktürücü yazamıyormuş. Onu da yaptım kesin net bir negatif . Bekarım, ilişkim uzun süreli ama evlilik 4-5 yıl ileride, hiç istemezdim hamile kalmayı şu surumda. Zaten yasal sınır da geçmiş olurdu paşa paşa doğururdum artık

Şu aşamada çok istiyorsanız bence sizi daha zorlayacaktır hamilelik. Hormonlar, eve tıkılmış olmak, kontrollere bile gidememek... Ben bile bile keyifli güzel bir hamilelik geçirmemektense hiç hamile kalamamayı tercih ederdim. Tamamen kendi görüşüm. Sadece kendi bakış açılarımızla fikir vermeye çalışıyoruz. Zaten olmayacağını düşünüyorsanız da kaybettiğiniz bir şey olmaz şu aşamada korunarak.

Kanamalı yara dedi. Ara kanama yapar dedi. İlişkide ağrı yapar dedi. Hiç birini yapmıyor.
kuzum zaten gittiğimde özel. Şuan devlette acil dışında bakmıyorlarmış sanırım zaten
Tamam canım o doktor kabul etmiyorsa başka bir doktora git ya dediğin gibi hiç bir problemin yoksa korunmana gerek yok bence belki de yara küçüldü içerde yok oldu veya sen bilmiyorsun

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Mantıken evet hamilelik olsa bile içimize sine sine kontrole gidemeyiz belki. Ben biraz daha düşüneyim

Tamam canım o doktor kabul etmiyorsa başka bir doktora git ya dediğin gibi hiç bir problemin yoksa korunmana gerek yok bence belki de yara küçüldü içerde yok oldu veya sen bilmiyorsun
Evet yasom ya keşke evde kendimiz bakabilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…