Gebeliğe Hazırlık Korunmalı mı? Korunmamalı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eltim de yara var su an hamile 3 aylık. Yani haydi bastırrr

Canim konunu yeni gordum ve yazmak istedim
Bende de cok cetrefilli bi yara varmis haberm yoktu yapisal kaynakli muhtemelen demisti doktor kesnlkle yakilmali demisti ilac fitl vs verdi kullanip gittim yakildi diyecegim ilk sey kesinlikle kucukse de kontrole git yarana baktir buyumesin sorun jlerlemesin belki ilacla gecebilecek boyuttadir gecmistir

Hamile kalmaya engel teskil edebilen biseymis bu bide hamile kalanlar olabiliyor ama kalamayanlarda cokmus bu durmdan . Ben yaram yakildgi zaman bebek dusunmuyordum 6 ay sonra dusunmeye basladik ve de pko olmama ragmen ilk ay hamile kalmistim .

Sen smd hamile kalsanda kafana takacaksn yara var sknti olurmu filan diye en guzeli bence doktorna gitmelisin dusun hamile olsaydn gidecektin 1 kere git tedavin olmusmu yaran gecms mi bakilsin ona gore harwket edersin diyorumm

Tabiki onlemini alip cok dikkatli seklde git dr a

Kuzum teşekkür ederim. Yara büyük küçük bilmiyorum ama doktor kanamalı yara demişti.
ilk gittiğimden beri var geçmedi. Belki bu sefer geçmiştir bilmiyorum. Ama korunuyoruz ve bayram sonrasına kadar erteledik bu düşünceyi. O yüzden bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.
inşallah o zamana virüs falan biter

Bence tedavi olmussun gidisat ne durmda bi bakilsin gerekirse tekrar ilac fitil verir ki ayrica gecmiyorsa da yakilsin demedilermi hic cnm .

Bence tedavi olmussun gidisat ne durmda bi bakilsin gerekirse tekrar ilac fitil verir ki ayrica gecmiyorsa da yakilsin demedilermi hic cnm .
Doğumdan sonra yakarız demişti doktorun biri. Ama biride yara varken korun dedi.
anlayacağın doktorlarda ne dediğini bilmiyor

Doğumdan sonra yakarız demişti doktorun biri. Ama biride yara varken korun dedi.
anlayacağın doktorlarda ne dediğini bilmiyor
Guvendgn tek bi doktor edinsen ve surekli ona gitsen en guzeli budur bubisin hamilelgnde de ayn doktora giderdin . Ozellklenhamilelikte icine sinen bi doktorn olmasi cok onemli

Guvendgn tek bi doktor edinsen ve surekli ona gitsen en guzeli budur bubisin hamilelgnde de ayn doktora giderdin . Ozellklenhamilelikte icine sinen bi doktorn olmasi cok onemli
Bu 3.doktorum canım. Şimdilik bundan memnun gibiyim. Ama 2 defa gidebildim mağlum virüsten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…