- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Sağlıkla doğsun inşallahYa tabi ki enfeksiyonsuz olması çok daha iyidir ama benimki olmuş bir kereYine de sıkıntı yok çok şükür..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla doğsun inşallahYa tabi ki enfeksiyonsuz olması çok daha iyidir ama benimki olmuş bir kereYine de sıkıntı yok çok şükür..
Vala kuzum böyle bir durum yaşamadım yani bendede PCO vardı ama yara olmadı hiç oyuzden ne desem bilemedim.
Yorumun yeter perimVala kuzum böyle bir durum yaşamadım yani bendede PCO vardı ama yara olmadı hiç oyuzden ne desem bilemedim.
İnşallah hayırlısı olsun balkupumYorumun yeter perim![]()
İnşallah bitanemİnşallah hayırlısı olsun balkupumve hayırlı zamanda gelsin minnak
![]()
Eltim de yara var su an hamile 3 aylık. Yani haydi bastırrr(Uzun oldu ya kusura bakmayın)
Selam hanımlar
kısa özet geçemeyebilirim özür olsun şimdiden
Hanımlar, 21 aylık evliyim yani yaklaşık 2 yıl. 18 aydır bebek düşünüyoruz fakat bi türlü beceremedik. İlk başta enfeksiyon çıktı ve 13 ay boyunca onunla uğraştık sonunda bitti hamd olsunbu sürede yaklaşık 8-9 ayda korunduk doktorun demesi ile.O zamanlarda da RAHİMDE YARA vardı ama doktor bunu sorun etmedi, doğum esnasında yakarız dedi. Gel gelelim bu raddeye gelemedik. Enfeksiyon u da atlatamayınca başka doktora gittim. Şükür ki o doktor çözdü işi.
asıl konuma geliyorum. Bu 3.doktorum ve kaderim gibi bu doktor da rahimde ki yaradan dolayı korun dedi bana. Ama ben sağlık açısından diyorum, korunup korunmamak sana kalmış diye de ekledi. Fitil ve krem kullandım. Adet olduktan sonra gel kontrol edelim ona göre korun yada korunma diyeceğim dedi. Ama virüsten dolayı gidemiyorum. Doktoru aradım müsait değildi, sekreteri üstüne bastıra bastıra gelmeyin dedi. Ama size kalmış diyerek açık kapıda bıraktı. Ben gitmeyi düşünmüyorum bu zamanda hastaneye.
şimdi size sorum şu.
çevrenizde yada kendinizde, rahimde yara varken hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğuran, yada tam aksini yaşayan var mı arkadaşlar.
ben artık korunmaktan çok sıkıldım. Sanki aylarım boşa gitmiş gibi geliyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şunu demeyi unutmuşum. Bu arada geçen ay pco çıktı. Eşim sperm testi yaptıracaktı oda yaptıramadı. Hormonlarımda bi sıkıntı yok şükür.
zaten kolay kolay da olmayacak o yüzden bola gitmesin zaman diye düşünüyorum
yaşımda 25![]()
Kuzum teşekkür ederim. Yara büyük küçük bilmiyorum ama doktor kanamalı yara demişti.Canim konunu yeni gordum ve yazmak istedim
Bende de cok cetrefilli bi yara varmis haberm yoktu yapisal kaynakli muhtemelen demisti doktor kesnlkle yakilmali demisti ilac fitl vs verdi kullanip gittim yakildi diyecegim ilk sey kesinlikle kucukse de kontrole git yarana baktir buyumesin sorun jlerlemesin belki ilacla gecebilecek boyuttadir gecmistir
Hamile kalmaya engel teskil edebilen biseymis bu bide hamile kalanlar olabiliyor ama kalamayanlarda cokmus bu durmdan . Ben yaram yakildgi zaman bebek dusunmuyordum 6 ay sonra dusunmeye basladik ve de pko olmama ragmen ilk ay hamile kalmistim .
Sen smd hamile kalsanda kafana takacaksn yara var sknti olurmu filan diye en guzeli bence doktorna gitmelisin dusun hamile olsaydn gidecektin 1 kere git tedavin olmusmu yaran gecms mi bakilsin ona gore harwket edersin diyorumm
Tabiki onlemini alip cok dikkatli seklde git dr a
Bence tedavi olmussun gidisat ne durmda bi bakilsin gerekirse tekrar ilac fitil verir ki ayrica gecmiyorsa da yakilsin demedilermi hic cnm .Kuzum teşekkür ederim. Yara büyük küçük bilmiyorum ama doktor kanamalı yara demişti.
ilk gittiğimden beri var geçmedi. Belki bu sefer geçmiştir bilmiyorum. Ama korunuyoruz ve bayram sonrasına kadar erteledik bu düşünceyi. O yüzden bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.
inşallah o zamana virüs falan biter
Doğumdan sonra yakarız demişti doktorun biri. Ama biride yara varken korun dedi.Bence tedavi olmussun gidisat ne durmda bi bakilsin gerekirse tekrar ilac fitil verir ki ayrica gecmiyorsa da yakilsin demedilermi hic cnm .
Guvendgn tek bi doktor edinsen ve surekli ona gitsen en guzeli budur bubisin hamilelgnde de ayn doktora giderdin . Ozellklenhamilelikte icine sinen bi doktorn olmasi cok onemliDoğumdan sonra yakarız demişti doktorun biri. Ama biride yara varken korun dedi.
anlayacağın doktorlarda ne dediğini bilmiyor
Bu 3.doktorum canım. Şimdilik bundan memnun gibiyim. Ama 2 defa gidebildim mağlum virüsten dolayıGuvendgn tek bi doktor edinsen ve surekli ona gitsen en guzeli budur bubisin hamilelgnde de ayn doktora giderdin . Ozellklenhamilelikte icine sinen bi doktorn olmasi cok onemli
Şimdilik beklemedeyiz kuzum. Bayramdan sonra devam inşallahKuzum naptın ? Devam mı tamam mı ☺