- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Sen beni eriketlerken ben zaten sana yazıyordum.H M
@Yasnaz
@Blue_Perii
Hayhatun
Mavi Boncugumm
benibekleyin
fer_nur
merve
Gizemm0
HayatSevinceGuzel (sende yorum söyle )
Aplaaa hangi yöntemle korunuyorsunz o önemliH M
@Yasnaz
@Blue_Perii
Hayhatun
Mavi Boncugumm
benibekleyin
fer_nur
merve
Gizemm0
HayatSevinceGuzel (sende yorum söyle )
Kuzu bende ara kanama vs hiç olmuyor. İlişki sırasında doktor yanma olur dedi, oluyordu ama artık olmuyor bende onu ıslanmaya bağladım. Çünkü yara hala varken ilişkide sıkıntı olmuyordu.Can içim bende yara minicikti ara kanama yapmıştı iliskide filan. Sende böyle bir şey yoktu sanırım. Ama bence rahim iç yuzeyinin yani bebenin tutunacağı yerin saglıksız olmasina sebep olabilir. Büyürse kanama alanların olur belki. Ama şu da var Allah ol derse olur.Ben korun ya da korunma diyemem. Insallah en dogru kararı verirsin demeye geldim.
canımsınnn kalp kalbeSen beni eriketlerken ben zaten sana yazıyordum.
Sürtünme yöntemi ile korunuyozAplaaa hangi yöntemle korunuyorsunz o önemli
Ah bebeğim benim. Ben denerdim galiba nasibim neyse o olsun diye. Pco da çıktı dedin.Kuzu bende ara kanama vs hiç olmuyor. İlişki sırasında doktor yanma olur dedi, oluyordu ama artık olmuyor bende onu ıslanmaya bağladım. Çünkü yara hala varken ilişkide sıkıntı olmuyordu.
Of ama ilaç kuklandım belki geçti. Süreçte belli değil ben ne zaman ana olacammmm
Evet bebeğim pco da çıktı.Ah bebeğim benim. Ben denerdim galiba nasibim neyse o olsun diye. Pco da çıktı dedin.
Benim yorumum bucanımsınnn kalp kalbe
Sürtünme yöntemi ile korunuyoz
Lan korunma yöntemini nörecennnn
Bilmediğini biliyorum küsme diye etiket yaptımBenim yorumum busürtünme bi korunma değil
Kızların hakkına girmeyim kız. Ben Fransız ben bilmiyor
Yaaa çok şaşırdım doktor neye dayanarak hamile değilsin diyebildi acabaCanım öncelikle geçmiş oldun ,,,, ilk evlendiğim zaman bende de yara varmış bilemedim ilişki esnasında yanma yapıyordu bende doktora gittim gün verdi gel yakalım dedi
Verdiği tarih de tam adet günüme denk geliyordu ki düzenli adet olurum korunmuyorduk da verdiği tarih de gittik adet olmamıştım doktora bekleyelim dedim yok yok hamile değilsindir dedi ve yarayı yaktı meğersem hamileymişim
Sonrasında düşük tehlikem filan oldu 9 ay kanama oldu ama çok şükür kızımı kucağıma aldım,,,,,,
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?