- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
-
- Konu Sahibi secretlife
Bence kendini hiç strese sokma bebeğe hiç bir şey olmuyo rabbim onu koruyor öyle düşün.. amin inşallah o kdr sene hamile olmayı bekle hamile kaldığım zaman koronaya denk gelsinçok geçmiş olsun yaşadığın stresi tahmin edebiliyorum. haklısın bu virüsün ne zaman geçecegi belli değil yıllarca beklemek zorunda kalabilirim yenidenAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım
Nasıl mutlu olucaksan öyle hareket et canım.. hakkında hayırlısı olsunsseerraayy doğru söylüyorsun ama kafamda deli sorular Tekrar vakalar artıyor klinikler ya kapatılırsa diye korkuyorum drum çok belirsizken tedaviye başlamak doğru mu corona da var yanımda ailem de yok eşim sürekli dışarıda çok mutsuzum
merhaba kızlar bu süreçte meditasyona başladım ve cidden faydasını görüyorum çok daha ratım, stresim azalmaya başladı...en kısa zamanda tedaviye başlamayı umut ediyorum.Teşekkürler yorumlarınız için
etkilenmemene çok şaşırdım ama sevindim de. Ben tedavi olup olmama konusunda kararsızlık yaşıyorum bir yandan bebek sahibi olmak istiyorum bir yandan virüsten korkuyorum...o yuzden rahatlatıcı yöntemlere baş vurdumben süreçten etkilenmedim.. evet pandemi sıkıntılı bir durum ama tedaviler ilk başta bizim insiyatifime bırakılmıştı zaten şu an bir problem yok herkes tedavisini olabiliyor. Maske tak temizliğe dikkat et bu kadar etkilenme dünya aynı problemi yaşıyor ama hayat devam etmeli.
merhaba kızlar bu süreçte meditasyona başladım ve cidden faydasını görüyorum çok daha ratım, stresim azalmaya başladı...en kısa zamanda tedaviye başlamayı umut ediyorum.Teşekkürler yorumlarınız için
duasude ne iyi yapmışşın....
Maşallah İngilizceniz de müthiş karşıdaki anlıyor mu acaba İngilizcedenİnanın bazen sizleri anlamakta zorlanıyorum. Zorlanmamda yetmiyor ne tür bir manyak olduğunuzu düşünüyorum. Bir insan 2 üyelik alıp kendi ile neden yazışır ?
Ya reklam yapacaktır hazırlık yapıyordur ya da manyaktır.
please select any one !