Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehmet hocanın mı tavrı hoşunuza gitmedi ?Evet bu hafta gittim gorustum dr.un tavrida hosuma gitmedi hasta gibi degilde musteri gibi davraniyorlar
Evet malesef sosyal medyadan takip ediyordum cok samimi duruyor fakat gittigimizde hicde oyle karsilanmadik hemde baska sehirden gelmistik acikcasi isin ekonomik boyutununda bizim icin onemli oldugundan bahsettik eger bizi aşarsa bize yardimci olup olamayacagini mahcup bir sekilde sordugumuzda bizim yuzumuze bile bakmadi duymamazliktan geldi cok zoruma gitti bu hareketi bizi onemsemedi ciddiye almadi pasif gordu kucumsedi resmenMehmet hocanın mı tavrı hoşunuza gitmedi ?
Çok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten benimde saat 3 te transferim var bu durumu gerçekten sormak istiyorum kendisineEvet malesef sosyal medyadan takip ediyordum cok samimi duruyor fakat gittigimizde hicde oyle karsilanmadik hemde baska sehirden gelmistik acikcasi isin ekonomik boyutununda bizim icin onemli oldugundan bahsettik eger bizi aşarsa bize yardimci olup olamayacagini mahcup bir sekilde sordugumuzda bizim yuzumuze bile bakmadi duymamazliktan geldi cok zoruma gitti bu hareketi bizi onemsemedi ciddiye almadi pasif gordu kucumsedi resmen
Bu konuyu Mehmet hocayla paylaştım o da şaşkın eğer ki bana muayene olduysa mutlaka beni arasınlar dedi tam isminiz yazmadığı için söyleyemedim o yüzden sizi arayamıyorlarEvet malesef sosyal medyadan takip ediyordum cok samimi duruyor fakat gittigimizde hicde oyle karsilanmadik hemde baska sehirden gelmistik acikcasi isin ekonomik boyutununda bizim icin onemli oldugundan bahsettik eger bizi aşarsa bize yardimci olup olamayacagini mahcup bir sekilde sordugumuzda bizim yuzumuze bile bakmadi duymamazliktan geldi cok zoruma gitti bu hareketi bizi onemsemedi ciddiye almadi pasif gordu kucumsedi resmen
ayy tekrar transfer mi oldun canım inşallah herşey güzel gider bu kez duacınmÇok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten benimde saat 3 te transferim var bu durumu gerçekten sormak istiyorum kendisine
Evet canım çok sagol bakalım hayırlısıayy tekrar transfer mi oldun canım inşallah herşey güzel gider bu kez duacınm
artık daha tecrübeliyiz sanırım bende birkaç güne muayneye gidicem tekrar hazırlıklar başlıcak hakkımızda hayırlısı inşallahEvet canım çok sagol bakalım hayırlısı
Merhaba transfer sonrasi progestan kullanmayan var mi?Estrofem bende kullandım hala kullanıyorum gebelik sonucu alana kadar sabah 2 akşam 2 devam ediyorum
Ben kullanıyorumMerhaba transfer sonrasi progestan kullanmayan var mi?
Evet Rabbim güzel tecrübeler yaşatsın İnşaallahartık daha tecrübeliyiz sanırım bende birkaç güne muayneye gidicem tekrar hazırlıklar başlıcak hakkımızda hayırlısı inşallah
sanirim hemen herkes kullaniyor. Guzel haberler dilerim.Ben kullanıyorum
Neden ariyacakmiş beni 05515862243Bu konuyu Mehmet hocayla paylaştım o da şaşkın eğer ki bana muayene olduysa mutlaka beni arasınlar dedi tam isminiz yazmadığı için söyleyemedim o yüzden sizi arayamıyorlar
Ozelden yaziyorum ben simdi size konuyu iyiceAnlattıklarını söyledim o şekilde davranacak yapıda biri gerçekten degil kendide şaşırdı istersen ben sana numarasını vereyim kendin ara onu olur mu yada var mı sen de numarası
Merhaba 2. Transferiniz tutu mu merak ettim siziBu konuyu Mehmet hocayla paylaştım o da şaşkın eğer ki bana muayene olduysa mutlaka beni arasınlar dedi tam isminiz yazmadığı için söyleyemedim o yüzden sizi arayamıyorlar
Hayır canım tutmadı ne yazık kiMerhaba 2. Transferiniz tutu mu merak ettim sizi
İnşallah tez zamanda tutar..Hayır canım tutmadı ne yazık ki
Hayırlısı olsum yeni gördüm dondurulmuş var mıydıHayır canım tutmadı ne yazık ki