• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy aynı gün transfer olmuşuz bende fulyadaydm fakat başka bir hastanede 😊 inşallah bizede pozitif sonuç almak nasip olur
İnşaallah canım benim Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin 💙🧿🤲🏻Aynı gün transfer okduysak sonuç neden ögrenmediniz

İnşaallah canım benim Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin 💙🧿🤲🏻Aynı gün transfer okduysak sonuç neden ögrenmediniz
Bana 29 unda dediler halbuki benimde 5. Gün embriyosu 🙂 ya başka bir topicde gördüm yazını sende transfer günü grip gibi olmuşsun galiba bende öyleydim öyle korktum ki bi sorun çıKcak diye 😊

Bana 29 unda dediler halbuki benimde 5. Gün embriyosu 🙂 ya başka bir topicde gördüm yazını sende transfer günü grip gibi olmuşsun galiba bende öyleydim öyle korktum ki bi sorun çıKcak diye 😊
Şimdi nasılsın peki değerlerin ne durumda merak ettim umarım hersey yolundadır💙🧿

4 toplama ,1 prp, 1 ameliyat derken şükürler olsun elimde olan 1 embriyo ile transferi bekliyorum.

Kızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💙🧿 negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri💙🧿
Merhaba oncelikle gebeliginoz hayirli olsun. Sizi diger konudan taniyorum benim ilk transferim negatif olmustu simdi herkez bahceci mehmet resit asoglu MRA💙 tavsiye ediyor ama malesef butcem oraya yetmiyor ameliyat harici tup bebek transfer dondurma bekleme v.s hersey dahil kacpara tuttu sizin cok zor durumdayim

Benimde bugün 5.gün 4aa embriyosu transferim oldu.Dualarınızı eksik etmeyin.Doktorum çok olumlu konuştu güzel bir transfer olduğunu herseyin çok iyiy olduğunu söylediğini takdir artık Allah’ın dedi .

Kızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💙🧿 negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri💙🧿
Kaçıncı gün test yaptınız idrar ve embriyonuz kaçıncı gündü

6. Gün yaptım 5. Gün embriyosuydu
Benimde yarın transferim var 5.gün embriyosu kalitesi yarın belli olur dediler bakalım en son 4 5 tane kalmıştı kaliteli dua edin inşallah pozitif göreyim bende ilk denemem heyecan çook 🙈sizde keseyi gördünüz umarım 1 ay oalcak transfer olalı sanırım

Senin ilk tedavin mi ? Transfer işlemi 5 -10 dk sürüyor ekrandan izliyorsun embriyoyu rahmine nasıl yerleştirdiklerini o an çok garip bir his agrı sızı hiçbir şey yok öncesinde onu belirtmek istiyorum 😊 İnan zaman geçmiyor sanki durmuş gibi uzanıyorum sıkılıyorum kalkıyorum evde dolanıyorum sürekli annem basımda bırakmıyor 😂😂😂 sürekli hamilelik belirtileri ne zaman olur deli gibi onu araştırıyorum hiçbir şeyle oyalanacak birseyler bulmak lazım ama ne 😊😊😊
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim bnde dr mra gitmeyi düşünüyorum da

Merhaba hamile kaldım fakat 5. Haftada düşük yaptım bugün tekrar ilaçlarımı kullanmaya başladım sanırım bu ayın 18 inde 19 unda transferim olacak
Cok gecmis olsun dr mrA da mi tedaviniz oldu memnunmusunuz bu ay gorusmeye gitmeyi dusunuyorum biraz bilgi verseniz kendisiyle merkezle alakali

Cok gecmis olsun dr mrA da mi tedaviniz oldu memnunmusunuz bu ay gorusmeye gitmeyi dusunuyorum biraz bilgi verseniz kendisiyle merkezle alakali
Teşekkür ederim canım doktor beyden çok memnunum ailemizden biri gibi gayet ilgili işindede profesyonel ve inanılmaz rahat biri bu sayede size de o rahatlığı ve güven duygusunu veriyor hiç şüphe duymadan gidebilirsin bahçeci de tek sıkıntı aşırı kuralcı bir hastane olduğu için 35 yaş altı olduğum için ilk iki denemede çift embriyo transfer etmiyorlar onun dışında memnunum

Back