• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır canım tutmadı ne yazık ki
Merhaba, 2. Transferi düşükten ne kadar süre sonra yaptınız? Düşük sonrası rahim kendini en az 3 ay toparlayamıyor demişti doktorum. Hatta benim regl yoğunluğum eski düzenine nerdeyse 1 yılda döndü. Ben de geçen yıl düşük yapmıştım..

Merhaba, 2. Transferi düşükten ne kadar süre sonra yaptınız? Düşük sonrası rahim kendini en az 3 ay toparlayamıyor demişti doktorum. Hatta benim regl yoğunluğum eski düzenine nerdeyse 1 yılda döndü. Ben de geçen yıl düşük yapmıştım..
Benim doktorum 2 ay bekledi ama tutmadı canım ama çok. Beklemeye gerek olmadığını söyledi

32.05 çıkmıştı sonuçlarımı hala saklıyorum da ordan baktım şimdi

Arkadaşlar merhaba bende yeni transfer oldum.Salı günü oldum.ne yapmam gerekiyor öneriniz var mı? Ne zmn belli olur zamn geçmiyor 5.gün 1.kalite 1 embiriyo ilk denemem dondurulmuş

Arkadaşlar merhaba bende yeni transfer oldum.Salı günü oldum.ne yapmam gerekiyor öneriniz var mı? Ne zmn belli olur zamn geçmiyor 5.gün 1.kalite 1 embiriyo ilk denemem dondurulmuş
Benim de 5. Gün embriyosuydu dayanamadım 6. Günde evde test yaptım pozitif çıkmıştı

Back