- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal bir soru sormuştum halbuki. Biri tersler, biri soruyu beğenmez.
Bence şu ortamda riskli, normal ortamda bile içime sinmiyordu zaten yikamadan gelen halı, kullanilan kimyasallar ,makinelerin hijyeni ..falan, bir markanin supurgesini aldim 2 yıldir yollamıyorum, şimdi hele asla yollamamMerhaba, bahar temizliği yapmaya çalışıyorum da, halılar yıkatmaya gönderilir mi koronadan dolayı bir tehlike olur mu bilemedimvar mı yıkamaya veren halıları? Silmeye ne vakit ne de enerji var
Ben soyliyim sen sormadan alacağin cevabı "tabbi ki abla, ayip ettin, herşey on numara hijyenik"Benimki öyle mi ki acaba? Sormak lazım
hangi markanın hali yıkama makinesini aldınız .bende bir markaninkine cok para verdim hic iyi yikamiyor kenarda bekliyor öyleceB
Bence şu ortamda riskli, normal ortamda bile içime sinmiyordu zaten yikamadan gelen halı, kullanilan kimyasallar ,makinelerin hijyeni ..falan, bir markanin supurgesini aldim 2 yıldir yollamıyorum, şimdi hele asla yollamam
Yemin ediyorum ben en bunu düşünüyordum üç gündür takpteyim konuyuMerhaba, bahar temizliği yapmaya çalışıyorum da, halılar yıkatmaya gönderilir mi koronadan dolayı bir tehlike olur mu bilemedimvar mı yıkamaya veren halıları? Silmeye ne vakit ne de enerji var
Ya bu zefiran bayadır aklımda benim corona öncesi de almayı düşünmüştüm sonra birileri bi şeyler dedi zararlı falan burda görünce sorayım dedim. Nasıl kullanıyorsunuz onu? Duşta bile kullanan varmış genital temizlik için. Suyla açılıyormus sanırım. Corona konusunda da faydalı mıymış? Ay konuyu dağıttım kusura bakma konu sahibi ama lafı geçmişken sorayım dedim.Bence verilir içiniz rahat etmezse gelince üzerine spreyle zefiranlı su sıkabilirsiniz
Canim halı yikama makinası değil bahsettiğim, o da var ama o kadar hantal ki sadece koltuklarda kullaniyorum artik, dysonun normal hafif gunluk supurgelerinden kullaniyorum, zaten yıkanmis gibi yapiyor halıyı, senede bir de sildiriyorum tamamdırhangi markanın hali yıkama makinesini aldınız .bende bir markaninkine cok para verdim hic iyi yikamiyor kenarda bekliyor öylece
Ben mesela şu yok 72 saat kağıtta kalıyormuş, 48 saat camda kalıyormuş diye travma geçirenleri de anlamıyorum. Camı yalamıyoruz dediğin gibi. Dokununca elini yıka, çok kafaya takıyorsan sil temizle kullan. 2 aydır eve gelen sanal market, kurye vs. siparişlerinde aynen böyle yapıyorum şimdilik hasta olmadım. Sadece insanlarla fiziksel temas kısmında çok dikkat ediyorum, kapıyı açmam gerekirse maskeyle açıyorum ve mesafe bırakarak duruyorum, açmama gerek olmadığı durumlarda siparişleri kapıya bıraktırıp öyle alıyorum.
Çok mu elzem halı yıkatmak?