Tekrar gecirmez diye kesin bir kani yok. Geciren tekrar geciriyor. Ayrica teyzesi ve enistesinin doktor olmasi ne alaka anlamadimEklemeyi unutmuşum oğlum daha önce korona geçirdi ağustos ayında. Teyzesi ve eniştesi doktor.
Önemli maalesef... Yaklaşık 10 gün var uçuş aY.içi uçuş yapmanızı gerektiren şey önemli mi
Evet siz karantina süresini doldurdunuz ama evinizde eşyalarınız da bu virüs mevcut
Uçak da gideceğiniz yere kısacası herşeye yapabilirsiniz.
Sizde söylemişsiniz zor bir süreç
Yaz tatili için oradaydı onlardan geçti demek istedimTekrar gecirmez diye kesin bir kani yok. Geciren tekrar geciriyor. Ayrica teyzesi ve enistesinin doktor olmasi ne alaka anlamadim
Tamam ama ikinci kez hatta agir olarak gecirebilir. Bu donemde cok onemli ve zorunlu degilse erteleyin lutfen.Yaz tatili için oradaydı onlardan geçti demek istedim
Maalesef zorunlu olduğu için gidiyoruz zaten... Keyfi bir durum değil kışın ortasında. Gideceğimiz yer eksilerde şuan sıcaklıkTamam ama ikinci kez hatta agir olarak gecirebilir. Bu donemde cok onemli ve zorunlu degilse erteleyin lutfen.
Kovidi onlardan kaptı demek istedim.Çocuğunuz taşıyıcı olabilir, ve evet tekrar temaslı durumda olur. Benim 10 günüm bitti, ama doktorlar 4 veya hatta mümkünse 8 gün daha karantinada kalmamı istediler, negatife dönmeyebiliyormus hemen. Yani 10 gününüz bitti hemen gidelim demek yanlış başka insanları tehlikeye atıyorsunuz. Hele ki çocuğunuz zaten covid geçirmişken bu denli bilinçsiz davranmanız cok tuhaf geldi.
Akrabalarınızın doktor olmasıyla konuyu bağdaştıramadım.
Biz nerden bilelim hanimefendi gideceginiz yeri hava durumunu muneccimmiyiz allah askina! Duzgun cevap verseniz nasil olurMaalesef zorunlu olduğu için gidiyoruz zaten... Keyfi bir durum değil kışın ortasında. Gideceğimiz yer eksilerde şuan sıcaklık
Bu temaslı 2nci kere temaslı olma olayına çok hakim değiller. Görevliler daha iyi bilir dedilerÇok geçmiş olsun.Kardesiniz ve enişteniz doktormuş onlar daha iyi ve net bilmezmi bu durumu acaba.?
Bakın ters bişey söylemedim. Kırmak da değil niyetim. Rica ederim ters anlamayınBiz nerden bilelim hanimefendi gideceginiz yeri hava durumunu muneccimmiyiz allah askina! Duzgun cevap verseniz nasil olur
Uçuşuma da 10 gün var zaten. Hemen bitti gideyim olayı değil. Kaldı ki işyerim hem tekrar test hemde kanda test istiyor işbaşı içinUcusun sebebini bilmiyorum ama yaptiginiz cok tehlikeli.sure olarak 10 gun diyorlar ama bulastirma durumunuz 10 gunde bitmiyor.
Herneyse gidin ya da erteleyin siz bilirsiniz. Iyi forumlar.Bakın ters bişey söylemedim. Kırmak da değil niyetim. Rica ederim ters anlamayın
.Kovidi onlardan kaptı demek istedim.
2nci olarak ta testim negatif e dönmeden iş başı yapamam zaten. Hala devam ederse erteleriz kimseyi tehlikeye atacak insanlar değil iz. Kurallara son derece uyuyoruz.
3 gün var karantina dolmasına ama bidahaki hafta işbaşı yapacağım muhtemelen
Duruma göre erteleyeceğim zaten. Kimseyi tehlike ye atmak değil niyetim...Herneyse gidin ya da erteleyin siz bilirsiniz. Iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?