Korona virüs ve temaslılık hakkında

Siz biletlerinizin durumundan endise ediyorsunuz herhalde.mıllete bulastırmamayı dusunun once.. siz atlatmıs olabılırsınız.bız atlatamayabılırız.enıstesi ve teyzesi doktor olmayan cok ınsan var.asfads

Negatife dönmediginizi bilmeden yolculuk yapmak mantıklı mı sizce?
Anlatamadım sanırım. Bu hafta test yapılacak. Negatife dönmeden iş başı yapamam. Uçusum da bidahaki hafta. Negatif e dönmeden uçuş yapmak da yasak zaten. Böyle bir riski bende almam

Siz biletlerinizin durumundan endise ediyorsunuz herhalde.mıllete bulastırmamayı dusunun once.. siz atlatmıs olabılırsınız.bız atlatamayabılırız.enıstesi ve teyzesi doktor olmayan cok ınsan var.asfads
Biletleri ucret verip ertelettim.... Test yaptırmadan da yola çıkacak kadar bilinçsiz değil im. Çocuğum onlardan kaptı demek istedim... O yüzden belirttim

Anlatamadım sanırım. Bu hafta test yapılacak. Negatife dönmeden iş başı yapamam. Uçusum da bidahaki hafta. Negatif e dönmeden uçuş yapmak da yasak zaten. Böyle bir riski bende almam
Evet düzgün yazmadiginiz için anlayamadim. Cocuk muhtemelen temaslı olur. Sizin şuanda aile hekiminiz veya bir hemşireyle iletişimde olmanız gerekiyor, ona sorarsanız net cevap alırsınız. Ama muhtemelen temaslı olur.
Yukarda anlatmak istediğim, çocuğunuz için endişelenmeniz gerekmez mi yolculuk yerine? Allah korusun ikinci defa daha zor olabiliyor.

Biletleri ucret verip ertelettim.... Test yaptırmadan da yola çıkacak kadar bilinçsiz değil im. Çocuğum onlardan kaptı demek istedim... O yüzden belirttim
Virüs doktordan bulasınca farklı mı oluyor hanımefendı.doktorların kendını ben doktor bılmemne diye tanıtmasını sacma bulsam da anlıyorum ama sizin teyze ve enıstenkn meslegını belırtmenız komik olmus.manav olsa enıstesi manav teyzesi kuafor mu diyecektiniz neyse.o zaman neden sordunuz kı.cocuk negatif cıkana kadar beklemek durumjndasınız yanı. Geçmiş olsun.doktor teyze ve enısteye selams.

Geçmiş olsun.
Uçusa 10 gün var diyorsunuz , on günün sonunda sizin negatif olacağınızın garantisi yok hala pozitif de olabilirsiniz. Çocuklar genellikle taşıyıcı oluyorlar . Keske kimseyi riske atmayıp erteleyebilseniz uçuşunuzu.

Virüs doktordan bulasınca farklı mı oluyor hanımefendı.doktorların kendını ben doktor bılmemne diye tanıtmasını sacma bulsam da anlıyorum ama sizin teyze ve enıstenkn meslegını belırtmenız komik olmus.manav olsa enıstesi manav teyzesi kuafor mu diyecektiniz neyse.o zaman neden sordunuz kı.cocuk negatif cıkana kadar beklemek durumjndasınız yanı. Geçmiş olsun.doktor teyze ve enısteye selams.
Mevki belirtmek değildi niyetim ama neyse.... Ona orada onlardan bulaştı demek istedim. Hani bizim yanımızda değildi. Ama sorun değil nasıl anladığınız.

Doktor diye belirtmesi hastaneden geldi virüs anlamında belirtmiş galiba. Niye gideceksiniz aciliyet ne onu çok merak ettim

Evet düzgün yazmadiginiz için anlayamadim. Cocuk muhtemelen temaslı olur. Sizin şuanda aile hekiminiz veya bir hemşireyle iletişimde olmanız gerekiyor, ona sorarsanız net cevap alırsınız. Ama muhtemelen temaslı olur.
Yukarda anlatmak istediğim, çocuğunuz için endişelenmeniz gerekmez mi yolculuk yerine? Allah korusun ikinci defa daha zor olabiliyor.
Emin olun herşeyi hesaba katıyoruz....

Daha önce bir tanidigimizin eşi covid oldu on gün karantina başladı. Bu süre icerisinde oğlunun testi pozitif çıktı. Tekrar baştan 10 gün karantinaya girdiler. Çocuğunuz baba dolayisiyla tekrar karantinaya alınacaktır muhtemelen.

Geçmiş olsun.
Uçusa 10 gün var diyorsunuz , on günün sonunda sizin negatif olacağınızın garantisi yok hala pozitif de olabilirsiniz. Çocuklar genellikle taşıyıcı oluyorlar . Keske kimseyi riske atmayıp erteleyebilseniz uçuşunuzu.
Tabi ki duruma göre erteleyeceğim... Şuan varsayım üzerine konuşuyoruz. Belki 2 gün sonra ki testte tekrar pozitif çıkacağım... O zaman da ileri bir tarihe erteletirim ay sonu gibi

Doktor diye belirtmesi hastaneden geldi virüs anlamında belirtmiş galiba. Niye gideceksiniz aciliyet ne onu çok merak ettim
Şükür anlayan bir kişi çıktı....
Oğlum biz çalıştığımız için evde yalnız kalıyor. O yüzden gideceğiz. Bu durum çıkınca wrtelettik. Ama risk varsa gene erteletiriz hiç sorun değil. Eve test yapmaya gelen görevlilere bu durumu danışacağım yeniden. Kimseyi tehlike ye atacak insanlar değiliz. Çöp bile atmaya çıkmıyoruz kimse zarar görmesin diye

Şükür anlayan bir kişi çıktı....
Oğlum biz çalıştığımız için evde yalnız kalıyor. O yüzden gideceğiz. Bu durum çıkınca wrtelettik. Ama risk varsa gene erteletiriz hiç sorun değil. Eve test yapmaya gelen görevlilere bu durumu danışacağım yeniden. Kimseyi tehlike ye atacak insanlar değiliz. Çöp bile atmaya çıkmıyoruz kimse zarar görmesin diye
Kaç yaşında oğlunuz. İnşallah negatif çıkar gidebilirsiniz

Merhaba. Yaklaşık 11 gün önce il arkadaş ımdan temaslı olarak işyerinden 4 arkadaş eve yollandık. Geldiğimin ertesi günü belirtiler başladı. İşyeri evime ekip yolladı. Testim negatif çıktı.
Belirtiler artınca bu kez sağlık bakanlığı nı aradım test yapıldı pozitif çıktım. Pazartesi günü idi. Eşim ve 10 yaşındaki oğlum da karantinada.
Süremin dolmasına 3 gün var ki eşimde başladı belirtiler bu kez.
Tekrar ilçe sağlığı aradım gelip eşime test yapacaklar.
Benim işyerim işbaşı yapmadan tekrar eve ekip yollayıp test yaptıracak bana, ona göre hareket edeceğiz.
Haftaya da uçak biletimiz var oğlumla ikimizin yurt içi uçuş...
Eşim pozitif çıkarsa acaba oğlum tekrar Temaslı olarak karantinaya alınır mı?
Görevli tekrar alınmaz dedi ama uçuş için endişeleniyorum. Zaten 1 kez erteledik biletleri işyerinden izini tekrar ayarladım falan. Bu konuda bilginiz var mı hanımlar....
Virüs geçiren, atlatan şuan tedavi gören herkese kolaylıklar dilerim. Süreç baya yıpratıyor...eklemek gerekirse oğlum ağustos ayında korona geçirdi. Teyzesinde idi. Teyzesi ve eniştesi doktor.
Evet alınır. Yanindaysa alınması lazım .

Daha önce bir tanidigimizin eşi covid oldu on gün karantina başladı. Bu süre icerisinde oğlunun testi pozitif çıktı. Tekrar baştan 10 gün karantinaya girdiler. Çocuğunuz baba dolayisiyla tekrar karantinaya alınacaktır muhtemelen.
Sağlık bakanlığı ne derse ona göre hareket edeceğim zaten. Ama tekrar karantina olmuyo demek istedi görevli

Arkadaşım eşinden iki hafta sonra pozitif çıktı.
Eşi ayrı odadaydi üstelik.
Hiç çıkmamıştı da odasından.
Karantina bitince normal duruma geçince evde arkadaşıma bulaşmış.
Nadir de olsa olabiliyormuş.

Arkadaşım eşinden iki hafta sonra pozitif çıktı.
Eşi ayrı odadaydi üstelik.
Hiç çıkmamıştı da odasından.
Karantina bitince normal duruma geçince evde arkadaşıma bulaşmış.
Nadir de olsa olabiliyormuş.
Kısmet artık. Tekrar karantina ya alınırsa erteletirim biletleri. Görevliler gelmeden bilgi edineyim dedim ama. Dediğim gibi kimseyi tehlikeye atacak insanlar değiliz

Back
X