- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
Merhaba. Yaklaşık 11 gün önce il arkadaş ımdan temaslı olarak işyerinden 4 arkadaş eve yollandık. Geldiğimin ertesi günü belirtiler başladı. İşyeri evime ekip yolladı. Testim negatif çıktı.
Belirtiler artınca bu kez sağlık bakanlığı nı aradım test yapıldı pozitif çıktım. Pazartesi günü idi. Eşim ve 10 yaşındaki oğlum da karantinada.
Süremin dolmasına 3 gün var ki eşimde başladı belirtiler bu kez.
Tekrar ilçe sağlığı aradım gelip eşime test yapacaklar.
Benim işyerim işbaşı yapmadan tekrar eve ekip yollayıp test yaptıracak bana, ona göre hareket edeceğiz.
Haftaya da uçak biletimiz var oğlumla ikimizin yurt içi uçuş...
Eşim pozitif çıkarsa acaba oğlum tekrar Temaslı olarak karantinaya alınır mı?
Görevli tekrar alınmaz dedi ama uçuş için endişeleniyorum. Zaten 1 kez erteledik biletleri işyerinden izini tekrar ayarladım falan. Bu konuda bilginiz var mı hanımlar....
Virüs geçiren, atlatan şuan tedavi gören herkese kolaylıklar dilerim. Süreç baya yıpratıyor...eklemek gerekirse oğlum ağustos ayında korona geçirdi. Teyzesinde idi. Teyzesi ve eniştesi doktor.
Belirtiler artınca bu kez sağlık bakanlığı nı aradım test yapıldı pozitif çıktım. Pazartesi günü idi. Eşim ve 10 yaşındaki oğlum da karantinada.
Süremin dolmasına 3 gün var ki eşimde başladı belirtiler bu kez.
Tekrar ilçe sağlığı aradım gelip eşime test yapacaklar.
Benim işyerim işbaşı yapmadan tekrar eve ekip yollayıp test yaptıracak bana, ona göre hareket edeceğiz.
Haftaya da uçak biletimiz var oğlumla ikimizin yurt içi uçuş...
Eşim pozitif çıkarsa acaba oğlum tekrar Temaslı olarak karantinaya alınır mı?
Görevli tekrar alınmaz dedi ama uçuş için endişeleniyorum. Zaten 1 kez erteledik biletleri işyerinden izini tekrar ayarladım falan. Bu konuda bilginiz var mı hanımlar....
Virüs geçiren, atlatan şuan tedavi gören herkese kolaylıklar dilerim. Süreç baya yıpratıyor...eklemek gerekirse oğlum ağustos ayında korona geçirdi. Teyzesinde idi. Teyzesi ve eniştesi doktor.
Son düzenleme: