Çocuğumu okula göndermeyi düşünmüyorum.en azından 1 dönem yüzyüze eğitim olmasın ,kışı bi geçirelim,gidişata bakalım diyorum..bahsettiğiniz gibi keyif yapmak için değil sağlığımızı korumak adına bu isteğim..10 yaşında son derece hareketli ve faal bi çocuk olan kızım 5 aydır izole bi hayat sürüyor,hiçbir arkadaşıyla görüşmedi.kimseye gitmiyoruz,evimize kabul etmiyoruz.ayda 2 kez sinemaya ,hafta sonu spora ,kursa giden kızım ve evde durmayan biz kendimizi ve çevremizi korumak adına biçok şeyden vazgeçtik.yukarıda bi üye yazmıştı hep böyle izole mi yaşayacaksınız diye,,bizden istenen bu dönemde bu değil mi evde kalın,mecbur kalmadıkça çıkmayın demiyorlar mı?biz kurallara uyuyoruz..ne kadar daha sürer bilmiyorum ama keyifli bi durum olmadığını söyleyeyim..bi anne olarak okuldan geri kalması ,dönem kaybetmesi ve okuldan soğuması uykularımı kaçırıyor ama böyle koruduğum çocuğumu da okul ortamına asla sokmak istemiyorum..biliyorum ki okulda ellerini yıkayacak sabun bile olmuyor ve asla kendilerini koruyamayacaklar