Korona ve okul

küçük yerlerde oturanlar sorunun farkında değiller çoğu.Ankara da devlet hastanelerinde acilden giriş yoksa ameliyat tetkik teşhis yasaklandı.E ne oldu bu hafta özellere parası olan da olmayan da mecbur akın etti.özel hastanelerin devamlı hastaları tedavi olamaz olduk eşim geçen ay 2 kere özelde ameliyat oldu 3 kez lazerle taş kırmaya çalıştı prof.doktorumuz.bu hafta gitti eşim taş düşmüş ama içinde tel var kanama yapıyor ameliyatla alınması lazım.doktor çok çokk üzgünüm o kadar doluyuz ki bir tarih bile veremiyorum ameliyata dedi eşim ağrılar içinde ara ara gelen kan içinde torpil arıyor ameliyat için .hani virüs abartılıyordu neden devlet hastaneleri ameliyatlara izin vermiyor o zaman.paramızla tedavi olamadık ekonomisi olmayanların halini düşünmek bile istemiyorum çokkk üzücü çokkk
Devlet hastanelerinden haberim var ama özellerin bu durumda olduğunu bilmiyordum. İnşallah tez vakitte tedavi olabilir eşiniz, çok geçmiş olsun. Yazık halimize

Evet o da çok saçma.
Ama herkes tatile gidiyor, okullarda açılsın diyorlar.
Arkadaşlar tatile, denize gitmek zorunlu değil, kendini düşünmeyen insanlar gidebilir.
Ama okul zorunlu, eğer gitmezsen devamsızlıktan sınıfta kalırsın.
Katılıyorum.
Her yer açık, oteller dolu, avmde yer yok okullarda açılsın diyorlar.
İyi de siz yerinizde dursanız avm, park düğün gezmezseniz evinizde otursanız okullarda erken açılabilecek.
Hem gezip hem söyleniyorlar.

WhatsApp Image 2020-08-12 at 22.21.17.jpeg

Devlet hastanelerinden haberim var ama özellerin bu durumda olduğunu bilmiyordum. İnşallah tez vakitte tedavi olabilir eşiniz, çok geçmiş olsun. Yazık halimize
geçen ay bomboştu özel hastaneler 3 tanesine devamlı gidiyorum her hafta bir hastalığımdan dolayı gözlemim ve bilgim var o yüzden.bu 10 gün içinde ise ana baba günü olmuş inanamadım görünce doktorlar da memnun değil bu durumdan bu bile virüs yayılma sebebi tüm hastanelere yayılmalı tedaviler çünkü.bugün bir prof dinledim tv de dedi ki: e başka hastalıklardan belirtilerden hastanelere gidemezsek nasıl erken teşhis konacak kalp hastalığına kansere beyin tümörüne vs.adam çok haklı ne denir ki

Teyit alamadım ama böyle bir takvim paylaşılıyor.
Kesin değilmiş ama takvim bu şekilde şimdilik . Uzaktan eğitim verirken öğretmenlerin okulda olma durumu da varmış . Bilgisayarlar üzerinden zoomla vereceğiz sanırım ya da ebadan nasıl bilmiyorum henüz bi açıklama yapılmadı onunla ilgili .

Kesinlikle. Büyükşehirlerde hadi açılmasa bile vaka sayısının az olduğu illerde, köylerde kasabalarda okullar açılabilir. Devam edebilen online devam eder, edemeyen günlere bölünerek okula gider. Sınavlar da yapılmaya başlansın; geçme kalma olsun ki çocuklar salmasın.
Buda eğitimde fırsat eşitliğine zarar verebilecek bir konu
Biri bir konuyu yüz yüze eğitimle alırken diğeri alamayacak.

Kesin değilmiş ama takvim bu şekilde şimdilik . Uzaktan eğitim verirken öğretmenlerin okulda olma durumu da varmış . Bilgisayarlar üzerinden zoomla vereceğiz sanırım ya da ebadan nasıl bilmiyorum henüz bi açıklama yapılmadı onunla ilgili .
Bence mantıklı olur bu. Sınıftan dersi verebiliriz.

bilgisayarlarımız yazıcılarımızı hazırladık büyük bir özlemle online da öğretmenlerimize kavuşmayı bekliyoruz.iyi ki varsınız öğretmenlerimiz ve sağlık çalışanlarımız:KK9:

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı bir durum.
[/QUOTe çok haklısın bir de her halta futbol takımlarına bile destek için kampanyalar yapıyılıyor büyük paralar toplanıyor açılsın kampanyalar tv lerde online da sms lerde tableti olmayan çocuk kalmasın hepsine alalım el ele vererek gayet de güzel olur

mrb ebadan nasıl oluyor ben bugün bir okulla görüştüm de geçen sene eba üzerinden verdik dedi. kendi öğretmeni mi veriyor yoksa ebadan şu konuyu dinleyin mi deniliyor anlayamadım

mrb ebadan nasıl oluyor ben bugün bir okulla görüştüm de geçen sene eba üzerinden verdik dedi. kendi öğretmeni mi veriyor yoksa ebadan şu konuyu dinleyin mi deniliyor anlayamadım
Öğretmen canlı ders açıyor eba üzerinden. Kendi öğretmeni verir.
Gerek görürse ödevlendirme olarak video izlemesi de istenebilir ama dersi öğretmen yapıyor.

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı bir durum.
Geçen burada bir özel okul öğretmeni devlet okulundakilerin uzaktan eğitim yapamıyor deyip işini övüyordu. :olamaz:
Çocuğunu özel okula gönderen tableti ayrı bilgisayarı ayrı olan çocukla benim sokaktan çöp toplayan annesi babası okuma yazma bilmeyen öğrencilerimi bir tutup sizde çocukları uzaktan eğitime çekememişsiniz diyordu.
Şuan özel okullara yüzyüze eğitim seçeneğinin sunulmasıda ayrı neyse çoğu şeyi konuşamıyoruz maalesef

eba üzerinden günde 1 saat canlı ders verdi 3. sınıf kızıma öğretmeni ayrıca eba dan dinleme ve alıştırma ödevleri verdi ebaya gün içinde istediğimiz zaman giremedik ama haftaiçi 2 saat sadece pazar tüm gündü en büyük sorun buydu bence bunu düzeltirler belki bu sene.eba da çok güzel konu anlatımları vardı ama eba tv tam bir felaketti.ortaöğretimi hiç bilmiyorum ama

X