- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.936
-
- Konu Sahibi komiklikyapma
Aaa cidden okulla ilgili hiç bilgilendirmiyorlar mı neyin nasıl olacağı falanYani aklıma gelen de bir şey yok kiamaan tüm gün boşum sonra çalışırım diye diye gün bitiyor yarın çalışırım diyorum bu sefer de bir de şuan okulumun ne zaman açılacağı felan belli değil o belirsizlik de çalışmamaya itiyor
Olabilir.Bence her gün ne kadar çalıştığımızı yazacağımız bir konu açıp birbirimizi gaza getirelim ne dersiniz kızlarNameles K komiklikyapma Estraven
Kaçıncı sınıftasın?Maaleseftıp okuyorum ve şuan tüm hocalarımızın tek derdi doğal olarak corona O yüzden salgın bitene kadar ne ders yapabiliriz ne de sınav
Ekonomik kriz her bölümün atamasını etkileyecek mi? O stres var aslındaYa bana bu çok saçma gelıyor corona var umutsuzum
hastanede yatan hocalar var
Ama çalışıyorum sınavlar peşpeşe bile olabilir
Bu salgını iyi değerlendirin belki her zamankinden daha kolay olacak
bu belirsizliği düşünmesi gereken bu işi yönetenler siz çalışacaksınız
Olsun asıl olan elinden geleni yapmaktır düşünsen ne olacakki?Ekonomik kriz her bölümün atamasını etkileyecek mi? O stres var aslında
Haklısın aslında ama ders çalışmaktan daha kolay bunları düşünüp depresyona girmek.Olsun asıl olan elinden geleni yapmaktır düşünsen ne olacakki?
Ders çalışma topiği açalım fjfjfjkfHaklısın aslında ama ders çalışmaktan daha kolay bunları düşünüp depresyona girmek.
Bana uyar.Ders çalışma topiği açalım fjfjfjkf
Ciddiyim
Uyan varsa daha yazsınnnnnnnnnnnnnn ben bu topik açmadan anlamıyorumBana uyar.
İşte hunharca çalışıp sonunun bir hiç olması o kadar kötü bi duygu ki. 2016 nın son atamasında 0.6 puanla yerleşemedim. Yerleşen kişi seçmeseydi orayı çoktan atanmıştım. Büyük bir mpral bozukluğu ardından 2018 e çalıştım verimli olmadı tabi. 2020 için görcez bakalımOlsun asıl olan elinden geleni yapmaktır düşünsen ne olacakki?
Evet ama gecen geçti biten geçti aslında bunla alakası var biraz birbirimizi motive edelimİşte hunharca çalışıp sonunun bir hiç olması o kadar kötü bi duygu ki. 2016 nın son atamasında 0.6 puanla yerleşemedim. Yerleşen kişi seçmeseydi orayı çoktan atanmıştım. Büyük bir mpral bozukluğu ardından 2018 e çalıştım verimli olmadı tabi. 2020 için görcez bakalım
Ben açmam topik felanEvet ama gecen geçti biten geçti aslında bunla alakası var biraz birbirimizi motive edelim
Benim kalem tutan elim biraz meşgul şu ara. Başlığı ben açarsam kesin başka işler başıma kalır, siz açın ben gelirim.Uyan varsa daha yazsınnnnnnnnnnnnnn ben bu topik açmadan anlamıyorum
Hahah senin kalem tutan elin bilirrr