- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
-
- Konu Sahibi komiklikyapma
İki ay sonra sınavım var çalışmak içimden gelmiyor beynim çok yorgun korona gerdi sanırım herkesi ama siz çalışın bilgi den zarar gelmezKizlar birkac aydir kpss çalışıyordum, malum korona vs araya girince moral yerlerde ve çalışamıyorum. Yani moral sıfır kendimi derse veremiyorum, gerçi alım olurmu onuda bilmiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ben katiplik için kpss çalışıyordum sizce alım olurmu ? Benim gibi çalışmayı birakan varmi?
Virüs senün sınavı etkilemedi miİki ay sonra sınavım var çalışmak içimden gelmiyor beynim çok yorgun korona gerdi sanırım herkesi ama siz çalışın bilgi den zarar gelmez
Hayır online olacak sadeceVirüs senün sınavı etkilemedi mi
Tus a gireceksin anladığım kadarıyla. Online olunca kopya çekilmiyor mu :)Hayır online olacak sadece
Çocuk gelişimi okuyorum kopya çekmek istemiyorum ama belli olmaz tabiTus a gireceksin anladığım kadarıyla. Online olunca kopya çekilmiyor mu :)
Alla allaa daha öncedende gözüme çarpıyordu nickin ben seni doktor sanıyordumÇocuk gelişimi okuyorum kopya çekmek istemiyorum ama belli olmaz tabi
Ne geliyor aklınada en fazla yarım saat sürüyor çalışman?Benim için de aynı durum geçerli yaher gün çalışmak için oturuyorum kitabın başına ama yarım saat anca.Bu karantina dönemi okul hayatımı mahvetti
Doctor who tv dizisi çok severimAlla allaa daha öncedende gözüme çarpıyordu nickin ben seni doktor sanıyordum
Yani aklıma gelen de bir şey yok kiNe geliyor aklınada en fazla yarım saat sürüyor çalışman?