- 11 Ekim 2015
- 1.246
- 2.433
- 133
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Garantiye alın 3 gün bekletin. Virüs 3 günden fazla yüzeylerde yaşamıyor.
Valla ülkecek 2-3 hafta dikkat etsek ölmeyiz. Gerçek manada da ölmeyiz. Gerçekten elzem ihtiyaçlar dışında kesinlikle ne Online ne de kendimiz alışveriş yapmamız lazım. Şu anda kıyafet, kitap filan hiç de elzem ihtiyaçlar değil. Zaten toptan hepsi iptal edilince o zaman ne yapacaksak, şimdi de onu yapacağız yani idare edeceğiz.giyim alinmasa bile temizlik urunleri veya daha farkli ihtiyaclar aliniyor markete gitme kargoyla getirtme ne yapicaz kimse birsey almazsa hicbiryerden ekonomik olarak biticez en sonunda
Aynı şekilde. Nasıl bir filmin içindeyim diyorum. Sizin daha da zor olmalı, hamilelik, doğum nasıl olacak endişesi vs.neleri konuşuyoruz değil mi?
ömrümün son 18 günü gerçek olamayacak kadar hayal ürünü geliyor bana.bir kaza gecirdim de komada falan mıyım diye düşünüyorum bazen..
Şu günlerde kıyafet almak mı?
evde mi giyeceksiniz.
İşe gidiyorsanız da zaten mevcuttakiler yeter süslenmeye ne gerek var koştur koştur gidip geliniyor zaten
İş için alacaktım çalışıyorum hala.Böyle bir ortamda benimki biraz bencillik gibi oluyor tabi farkındayım. Inanmazsınız ama sürekli giydiğim 2 pantolonum var ve siyah olan öyle kötü oldu ki artık giyip gitmeye utanıyorum o yüzden bi pantolon ve bi iki bluz almak istemiştim. Zaten almak istiyordum sonra bu olaylar çıktı. Ama erteleyecegim acil değil sonuçta sağlık daha önemli.Şu günlerde kıyafet almak mı?
evde mi giyeceksiniz.
İşe gidiyorsanız da zaten mevcuttakiler yeter süslenmeye ne gerek var koştur koştur gidip geliniyor zaten
Biz acil ihtiyaçları avmler kapalı olduğu için aldık. Lens solusyonu, alkol vs gibi. Kargo geldiğinde kapıda açtık paketini içeriye kargo posetini sokmadık. Açtıktan sonra balkonda 1 gün tuttuk. Ellerimizi hemen iki kez falan yikadik. 1 gün beklettikten sonra klorak veya sirke ile sildik. Home office e gece den önce is yerimiz kişisel kargolari bu süreçte kabul etmeyeceğini söylemişti. Nereye söyleyeceğinize alıp almayacaklarina dikkat etmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?