- Konu Sahibi alwaysnforever
-
kaç calisana bulasti kim bilirInternet sitelerinin sahibi yavas yavas online siparisi kapatiyor. Ornegin Waikiki dün calisanlarinda covid ciktgi icin kapatti. Istersen 1 ay daha bekle hem.gonul rahatligiyla eline alirsn
bekleyen siparisleri yollayacaklarini yazmislar ne anlami oluyor ki boylede eger virus cikti birinde diye kapattilarsaInternet sitelerinin sahibi yavas yavas online siparisi kapatiyor. Ornegin Waikiki dün calisanlarinda covid ciktgi icin kapatti. Istersen 1 ay daha bekle hem.gonul rahatligiyla eline alirsn
9 kisi diye duydum ama paketten bulasrmi acaba ya bnmde waikikidn kargo gkcek yarin. Kargocularada yazikkaç calisana bulasti kim bilir
Benimde waikikiden yarn gelcek direkt paketi makineye atip yikasammi napsam :)ben lcw den almistim gecen hafta birkac yerden daha aldim yarin gelcek olanda var adam zaten kargoyu yere birakiyor imzada almiyor gidiyor
Kargodan bulasma ihtimali çok düşük diyolar9 kisi diye duydum ama paketten bulasrmi acaba ya bnmde waikikidn kargo gkcek yarin. Kargocularada yazik
:)) paketi cope atin icindekileride makinaya atin yada tutun biryerde ellemeyin 2 gun:))Benimde waikikiden yarn gelcek direkt paketi makineye atip yikasammi napsam :)
verilen siparisler yollanacakmis kapattikdan sonra artik siparis almiyorlardir zatenhamileyim ve çok eksiklerim kaldı haliyle
dün sabah LCW den verdim sipariş,aksam kapatmış.umarim gelir.ben eldivenle alıp,balkona atıyorum kargoları 2 gün duruyo
Çamaşır suyuyla dezenfektan su yapın gelin paketin üzerine sıkınBenimde waikikiden yarn gelcek direkt paketi makineye atip yikasammi napsam :)
Geçen hafta kitap sipariş ettim. Bir hafta ptt kargonun keyfini bekledik, dün geldi kargo. Doğrudan alıp balkona koydum. 6-7 saat balkonda durdu. Sonra dış paketini çıkardım balkonda ve kitapları aldım içeri. Kitaplar için sorun yok bence zaten bir haftadır o kutunun içinde ne virüs kalır ne başka bir şey. Ben sırf dış paketi için beklettim dışarda.tabi her temastan sonra ellerimi yıkadım.Benimde okuyacak kitabım bitince ne yapacağım göze alıp sipariş mi versem diyorum. Bir de takviye c vitamini alacaktım acaba eczane mi daha riskli kargo mukıyafet olsa kesinlikle ertelerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?