- 17 Aralık 2015
- 26.725
- 48.719
- 598
- Konu Sahibi Mayisgelini
inşallah iyi olmana sevindimTeşekkür ederim iyiyiz iyi olmaya calisiyorum. Artık evden çalışıyorum kızımla evdeyiz. Dualarimiz tez bitsin bu gunler ve tüm hastalar iyileşir inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah iyi olmana sevindimTeşekkür ederim iyiyiz iyi olmaya calisiyorum. Artık evden çalışıyorum kızımla evdeyiz. Dualarimiz tez bitsin bu gunler ve tüm hastalar iyileşir inşallah.
3 ay surdu degilmi orada karantinaWuhan'da karantina sona erdi
Darısı başımıza
korona test sonucu pozitif cıkan var mı veya bir tanıdıgı pozitif çıkmış olan? Tedavi oldu mu olmadı mı ? tedavi sırasında neler yaşandı yaşayan veya şahit olanlar bilgi verirse sevinirim..
76 günmüş tam olarak3 ay surdu degilmi orada karantina
bizde yapimi 45 gun surecek bi hastaneye baslandi demek ki bukadar surede bitecegini dusunmuyorlar sanirim bizim karantinamiz daha uzun surecek76 günmüş tam olarak
Bulasmıstir da bagisiklik sistemleri kuvvetli demekki. Hasta yapmamisEşimin iş arkadaşı ilk pozitif çıkanlardan. 3-4 gün hastanede kaldı sonra evde tedavi edildi şimdi tamamen iyileşti. Evdekilere nasıl olduysa bulaşmamış.
Bulasmıstir da bagisiklik sistemleri kuvvetli demekki. Hasta yapmamis
Buna katılıyorum bende gidaciyim.Çalıştığım donem iscilere bir turlu maske takmayı basaramadik.Neymis terletiyormus bunaltiyormus.Koku oluyormus vs.Ne oldu şimdi zorla takmak durumundalar.Tek bizim ülke de degil bende yurt dışındayım insanlar oyle rahatki.ozellikle yaşlılar ne sosyal mesafe var ne eldiven, ne maske hic ölüm bize ugramayacak saniyorlar heralde.Boyle insanlar yuzunden tehlikede olan bizleriz malesef...Malesef öyle. Teyzem bir fabrika da müdür. İşcilere maske takma zorunluluğu geitielmiş, maske de dağıtıyorlarmış. Kimisi rahatsız ediyor diye takmıyormuş. Artık tek çareyi ya takarsınız ya ücretsiz izne ayrılırsınız da bulmuşlar. Ona rağmen takmayıp ücretsiz izne çıkarılanlar olmuş
Dugun ne yaa harbi bazilari tam malbabamın kuzeni yakalandı evinde tedavi görüyor
doktorlar evde kontrole geliyor
eşi yemeğini kapıya bırakıyormuş
komşumuz istanbulda torununun düğününe gitti
döndüğünde
test sonuçları pozitifdi eşide hastalandı
kendisi bir hafta yoğun bakımda kaldı çok ağır tedaviler görmüş
kimse görmeden öldü
cenazesine kimse katılmadı taziye olmadı
eşide yoğun bakımda
ben bunları biliyorum
Nasil belirtileriniz var acabaŞu an ben ve ailem korona hastayız testimiz pozitif çıktı. 5 gündür karantinadyiz
İlk ara ara ateşlenmeyle başladi. Sonra ağızda tat kaybı metalik bir tat vardı. Daha sonra eklemlerde ve kaslarda ağrı ve halsizlikNasil belirtileriniz var acaba
Detayları bilmiyorum sadece annem ilac getirdiklerini nasıl kullanmamız gerektıgını anlattı dedı amin canım sagol cümleten aminAllahım acil şifalar versin herhangi bir ilaç veriyorlarmı evde geçirenlere ne öneriyorlar
nasilsiniz?İlk ara ara ateşlenmeyle başladi. Sonra ağızda tat kaybı metalik bir tat vardı. Daha sonra eklemlerde ve kaslarda ağrı ve halsizlik
Durumu nasıl kuzeninizinBenim kuzenim Dr kendisi hafif ishal ve baş ağrısı bir de karnında biraz şişkinlik olmuştu malesef sonucu pozitif çıktı. 28 yasinda ve şimdi yogunbakimda ki hiçbir kronik hastalığı yoktu. Umarım tez iyileşir.
Şu an gayet iyiyim teşekkürlernasilsiniz?