• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona (covid-19) testi pozitif çıkanlar

Benim kuzenim Dr kendisi hafif ishal ve baş ağrısı bir de karnında biraz şişkinlik olmuştu malesef sonucu pozitif çıktı. 28 yasinda ve şimdi yogunbakimda ki hiçbir kronik hastalığı yoktu. Umarım tez iyileşir.
Allahım acil şifalar verdin 🙏🏼Sigara kullanıyor mu ?

annemin kendi binasinda ve mahalledeki baska bir komsusunda cikti
apartmandaki komsusu 60 li yaslarda ishal ve kusma olarak basladi ilk hastaneye gittiginde vucut su kaybetmis diyip serum verip yolladilar ayni gun iyice kotuleyince ozel bir hastanede test yaptirdilar pozitif cikinca devlet hastanesine sevk edildi 4 gun kadar yatti bolca su icirmisler kullandiklari tedavi yontemini bilmiyorum 2bgun once taburcu oldu evde izole durumda.
diger komsu 38 yasinda vefat etti
Vefat edenin sebebi neymiş kronik hastalık mı

Testi biraz zorlayarak yapıyorlar sanırım. Bu kadın da üç hastane dolaşmış en son yurt dışından misafirim geldi diye yalan söyleyince yapmışlar. Gerçi ilk zamanlardı dediğim gibi neredeyse bir ay geçti üstünden. Şu an daha kolay yaptırılır test.
Bulunduğum bölge ilçe olduğu için test için merkeze gönderecekler oda daha riskli bir durum şuan için. Sanırım en iyisi ilaçları kullanmaya devam etmek. Geçenlerde iş dönüşü yolda yağmura yakalandığım için soğuk almışımdır büyük ihtimalle.

Valla test yapılmadı ama kaynim galiba geçirdi hastalığı.
Bir süre şehir dışında hastanede kaldı çocuğu sebebi ile. 20 30 gün kadar.
Döndü evinde karantinaya girdi.
3 4 gün sonra önce ateş sonra bagaz ağrısı başladı. Halsizlik vs. Süreç ciğerlerde dolulyga vardı ama hastaneye gitmedi iyiyim Gerek yok meşgul etmeye dedi.
Şu an gayet iyi.
Yaklaşık 20gun surdu

Benim kuzenim Dr kendisi hafif ishal ve baş ağrısı bir de karnında biraz şişkinlik olmuştu malesef sonucu pozitif çıktı. 28 yasinda ve şimdi yogunbakimda ki hiçbir kronik hastalığı yoktu. Umarım tez iyileşir.
annemin kendi binasinda ve mahalledeki baska bir komsusunda cikti
apartmandaki komsusu 60 li yaslarda ishal ve kusma olarak basladi ilk hastaneye gittiginde vucut su kaybetmis diyip serum verip yolladilar ayni gun iyice kotuleyince ozel bir hastanede test yaptirdilar pozitif cikinca devlet hastanesine sevk edildi 4 gun kadar yatti bolca su icirmisler kullandiklari tedavi yontemini bilmiyorum 2bgun once taburcu oldu evde izole durumda.
diger komsu 38 yasinda vefat etti
Ben ve eşimde üç dört gündür geçmeyen ishal ve şişkinlik var en başta yediğimiz bir şey dokundu dedik ama
Bu haberi de okuyunca burdaki yorumları da görünce endişe etmeye başladım

Çoğu kişiyi eve yolluyorlar. Hastanede kritik olanlar yatıyor. Zaten hastaneler tıklım tıklım dolu. Onu anlarım ama insanların 'evde duracagim' sözüne güvenip salmalarini kesinlikle anlayamıyorum. Hadi hastaneler kalabalık. Yurtdışından gelenlerin 14 gün kaldığı yurtlar bosaldi. İyileşene kadar oraya da mı koyamiyorsun??

Aynen öyle bu söylediğin çok mantıklı o hasta eve giderken başkalarınada bulaştırır önlem yok sadece üstünkörü

İkiz kardeşime 5 gün önce pozitif tanısı kondu tek belirtisi ishal ve kusmaydı, 34 yaşında ve şuan evde karantinada test sonucu ilaç verip eve yolluyorlar.bugün göğüs ağrısı ve öksürük başladı sanırım her bünyede belirtisi farklı. Evde annem ve babam var tüm ısrarlara rağmen onlara test yapılmadı semptom göstermeden yapılamazmış umarım onlara da geçmemiştir diye dua ediyorum.vaka sayısı çok fazla ve çok dikkat etmemiz gerekli süreç gerçekten zor ailenizin yanında olamamak çok zor.

Vefat edenin sebebi neymiş kronik hastalık mı
kendi binamizda surekli gorustugumuz bir komsumuz olmadigi icin sebebini ogrenemedik.
ama kendi binamizda oturan iyilesen komsumuz zamaninda astimdan sanatoryumda falan yatti yani her kronik hastaligi olan olecek diye birseyde yok demekki.
sanirim onemli olan bagisiklik

İkiz kardeşime 5 gün önce pozitif tanısı kondu tek belirtisi ishal ve kusmaydı, 34 yaşında ve şuan evde karantinada test sonucu ilaç verip eve yolluyorlar.bugün göğüs ağrısı ve öksürük başladı sanırım her bünyede belirtisi farklı. Evde annem ve babam var tüm ısrarlara rağmen onlara test yapılmadı semptom göstermeden yapılamazmış umarım onlara da geçmemiştir diye dua ediyorum.vaka sayısı çok fazla ve çok dikkat etmemiz gerekli süreç gerçekten zor ailenizin yanında olamamak çok zor.
evet bizim komsumuzunda 3 cocugu ve esine yapilmadi bu test kendisinde oncede evde esi cok fena sekilde hastalandi hastaneye gitmedi muhtemelen oda atlatmistir.
cocuklari genc belkide onlarda da var ama super tasiyici modundalar

nasilsin?

Ben ve eşimde üç dört gündür geçmeyen ishal ve şişkinlik var en başta yediğimiz bir şey dokundu dedik ama
Bu haberi de okuyunca burdaki yorumları da görünce endişe etmeye başladım
bagisiklik sistemi zayif olanlarda ishalle baslayabilir diye okumustum bir ara.
bol bol su icin her yemekten sonra 1.5 litre su icirmisler komsumuza

Kiz kardesimin kayınvalidesi 5 gun yogun bakim sonrasi vefat etti maalesef. 72 yasindaydi ve koahi vardi, baska pozitif hasta tanimiyorum.

Back