- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
korona test sonucu pozitif cıkan var mı veya bir tanıdıgı pozitif çıkmış olan? Tedavi oldu mu olmadı mı ? tedavi sırasında neler yaşandı yaşayan veya şahit olanlar bilgi verirse sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölenleri yaşı veya kronik hastalıgı varmıydubabamın kuzeni yakalandı evinde tedavi görüyor
doktorlar evde kontrole geliyor
eşi yemeğini kapıya bırakıyormuş
komşumuz istanbulda torununun düğününe gitti
döndüğünde
test sonuçları pozitifdi eşide hastalandı
kendisi bir hafta yoğun bakımda kaldı çok ağır tedaviler görmüş
kimse görmeden öldü
cenazesine kimse katılmadı taziye olmadı
eşide yoğun bakımda
ben bunları biliyorum
İçimi en rahatlatan yorum oldu..Eşimin iş arkadaşı ilk pozitif çıkanlardan. 3-4 gün hastanede kaldı sonra evde tedavi edildi şimdi tamamen iyileşti. Evdekilere nasıl olduysa bulaşmamış.
Allah rahmet eylesin..Koah hastasi 60 yaslarinda tanidigimizi kaybettik
Allahım acil şifalar versinSadece bir doktor arkadaşımın testi pozitif.
Evinde karantinada.
38 li derecede ateş,ve öksürük olarak belirti gösterdi hastalık.
Hafif geçiriyor.
Evde çocuklara anlatmak biraz zor oldu o kadar dedi.
Allah rahmet eylesin..arkadaşımın 42 yaşında (kalp hastası) kuzeni ilk vakalardandi, 2 gün yogun bakimda kaldı,ne yazikki vefat etti.Allah rahmet eylesin
ölen komşumuz yaşlıydı ve evet kronik hastalıkları vardıÖlenleri yaşı veya kronik hastalıgı varmıydu
İçimi en rahatlatan yorum oldu..
Benim genç kuzenim de pozitif.
Hicbir belirti yok. Pozitif biriyle temas eden herkesi zorunlu olarak teste götürmüşler,öyle ogrenmis pozitif olduğunu.
İlaç bile vermeden Eve göndermişler,kendini izole et diye.
Her gün de arıyormuş doktor.
Yani böyle hafif seyreden insanlar da çok. Ama bu insanlar eve gönderildiği için bulastirdigi anne babası , yaşlı konu komşusu olursa süreç daha ağır ilerler heralde