Çok gecmiş olsun, düşünmemeye çalışın..
maalesef yeni bina değil kirada oturuyoruzDeprem her yerde oluyor Allahtan gelen doğal bir afet yapacak bir şey yok. Düşünmeyin sadece..
Binanız güvenliyse, yeniyse korkmayın hiç
korkarak yaşanmaz, binanın eski olması dayanıklı olmadığı anlamına da gelmiyor:)maalesef yeni bina değil kirada oturuyoruz
ben o zamanlar çok küçükmüşüm ailemede birşey olmamış ama hiç sormamıştim onlara kaç şiddetinde olmuştu?Bende mersinde yaşıyorum. 99 gölcük depremini de yaşadım,hala ölmedim
korkarak yaşanmaz, binanın eski olması dayanıklı olmadığı anlamına da gelmiyor:)
hiiç korkmayın her şey olacağına varır olacağı varsa deprem olmadan da olur
Bir süre sonra çıkar aklınızdan normal şu an sürekli düşünmenizhaklısınız bende bunu düşünüyorum sürekli ama aklımdanda çıkmıyor birtürlü
7,5 şiddetinde,Resmi raporlara göre, 17.480 ölüm, 23.781 yaralı oldu. 505 kişi sakat kaldı. 285.211 ev, 42.902 iş yeri hasar gördü.Resmi olmayan bilgilere göre ise yaklaşık 50.000 ölüm, ağır-hafif 100.000'e yakın yaralı olmuştur. Ayrıca 133.683 çöken bina ile yaklaşık 600.000 kişiyi evsiz bırakmıştır. Diyor wiki.yaşamışsınız.. ne oluyor ne hissediliyor? ne yapmak gerekiyor? nasıl kurtuldunuz?
ben o zamanlar çok küçükmüşüm ailemede birşey olmamış ama hiç sormamıştim onlara kaç şiddetinde olmuştu?
Bende mersinde yaşıyorum. 99 gölcük depremini de yaşadım,hala ölmedim
Bir süre sonra çıkar aklınızdan normal şu an sürekli düşünmeniz
Bende aynı şekilde. Depremi yaşıyoruz maalesef korkutsada. Ama hep bu korkuyla yaşanmıyor tabi hayatınıza ve günlük yaşamınıza devam etmeye çalışın kafanızdan atmaya çalışın bu düşünceyi
haklısınız. teşekkür ederim allah yardımcmiz olsun7,5 şiddetinde,Resmi raporlara göre, 17.480 ölüm, 23.781 yaralı oldu. 505 kişi sakat kaldı. 285.211 ev, 42.902 iş yeri hasar gördü.Resmi olmayan bilgilere göre ise yaklaşık 50.000 ölüm, ağır-hafif 100.000'e yakın yaralı olmuştur. Ayrıca 133.683 çöken bina ile yaklaşık 600.000 kişiyi evsiz bırakmıştır. Diyor wiki.
Hiç bişey yapmadik napabiliriz? Öldürmeyen Allah öldürmez. Vakti gelince herkes ölecek,kısacası korkunun ecele faydasi yok.
tabiki öyle fakat bi anda habersiz gelmesi farklı heran onu beklemek farklıdeğil miOlabilecek büyük depremden kurtulup iki dakika sonra başka bir şeyden de ölebiliriz. Korkmamalısınız ölüm hepimiz için sonuçta
Evet canım ama kendini bu düşüncelerin esiri yapma ölüme engel olamayız sonuçta...sizde mi mersinlisınız? bu arada teşekkür ederim