Korkuyorum nefesim kesiliyor korkmalı mıyım bakın nolur

Ben ilk kez deneyecepim hemde oğlumun ce kendi düzrnim iş ev her şey yeni olacak bir anda olacak aman yarabbi allahım yardım etsin oğlumun melekliği yüzü suyu hürmetine
Allah yardımcınız olsun , inanın bana çok güzel olacak her şey. Canınızı sıkmayın hiç. Fazla bunalmışsiniz fazla düşünüyorsunuz sadece.

Oğlumu kötülüklerden koruyamamak korkusu yatıyor içimde burda babasına bırakıp gidiyordum korkum olmuyordu orda tek elaleme vereceğim bir de kimse yok gelen giden gibi görürse diye korkuyırum sonra şebeke çıksa oğlumu kaçırıp kötülük allahım yok ben sıyırırım bu gece kesin

Allah yardımcınız olsun , inanın bana çok güzel olacak her şey. Canınızı sıkmayın hiç. Fazla bunalmışsiniz fazla düşünüyorsunuz sadece.

Nefret ediyorum hayatıma girip cehenneme çeviren ana babadan kardeş denen illetten ve eş denen pislikten oğlumun da hayatını tehlikeye atacaklar belki de of

Çocupu bırakmak babaya mı bakıcıya mı sizi de sıkıntı verdi allahım çıldırıyorum sanırım
Bakıcı tabiki çocuğu babasina vermek hemde adam dövüyormuş çocuğu.
Sıkıntı değil gerçketen icimde hissettim. Benimde oglum var 4 yaşında cok garip hissettim.
Çalışacağınız okula gelse öğretmeler odasında dursa güvenilir birini bulana kadar sorun olur mu en azından hemen birini almamis olursnuz

Eşiniz iyi biri olsa su an onunla olurdunuz zaten, demek ki iyi biri değil. Emin olun bakıcı olarak bakacak kişi çok daha iyi biri çıkar. Kötülüklerden koruyamayiz ki zaten , isterseniz dört duvar arasında tutun olacağı varsa olur sağlıklı düşünmüyorsunuz. Koruyacak olan Allah. Allah korursa hiç bir şey olmaz. Ve gerçekten hiçbir şey olmayacak inanın, kendi arkadaşım çok küçükken annesi çalışıyor diye eve gelip tek başına idare eden biriydi küçük yaşında . Şimdi büyüdü okudu doktor oldu. Endiselenmekte haklısınız ama fazla kaygı duyuyorsunuz.

Zaten okul olursa yanıma geledek bakıcıya gerek yok ama okul bulamazsak başka iş olursa diye diyorum bunu zaten

Oy kıyamam olur mu ben ötle büyüdüm acısı şimdi fena çıkıyor bakın, ben büyüdüğümde hiç anne omzu hatırlamıyor ve bir anne sıcaklığı bilmiyordum, oğlumu nasıl tek bırakırım şimdi düşünsenize evde

Tabiki tek bırakmayın ben onu örnek verdim . Ne guzel işte sizin gibi üzerine titreyen annesi var cocugunuzun.. Güzel düşünün güzel olacak her şey.

Tabiki tek bırakmayın ben onu örnek verdim . Ne guzel işte sizin gibi üzerine titreyen annesi var cocugunuzun.. Güzel düşünün güzel olacak her şey.

Keşke elimde olsa içime sokar taşırım ben onu her yere gerçekten , ama olmuyor büyüdükçe zorlaşıyor işte allahım dua edin nolur iyi şeyler olsun

Keşke elimde olsa içime sokar taşırım ben onu her yere gerçekten , ama olmuyor büyüdükçe zorlaşıyor işte allahım dua edin nolur iyi şeyler olsun
Tabiki dua ederiz Allah yardımcınız olsun her şey gönlünüzce olur inşallah. Çocuğunuzla beraber çok mutlu olun inşallah.

Tam olarak tüm mesajlari okumadim ama evladinizi kimse alamaz mahkeme zaten anneye veriyor neden stres yapiyorsunuz ki bunu kendinize. Ilk bosanan siz degilsiniz son da olmayacaksiniz. Ayrica kimseye de ihtiyaciniz yok. Sürekli aileden medet ummayin. Babaniz baska ne söyleyecrk birak gel mi diyecek size. Ayaklarinizin üstünde duruyorsunuz cünkü geliriniz var calisiyorsunuz . Kimseye ihtiyaciniz yok. Rabbim yardimciniz olsun. Kolay degil ama verdiginiz kararin arkasinda durup dik durun lütfen. Hic bir kadin gücsüz degildir mantikli düsündükten sonra..

Diğer konularını bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun. Siz sağlam durursanız çok rahat yaparsınız siz çok güçlüsünüz. Ayrıca ben olsaydım taşındığım yeri bile söylemezdim bana öyle mesaj atan babaya. Onlar sizi yok sayıyorsa o zaman sizi hakettiklerini düşünmüyorum. Oğlunuzla çok mutlu olun inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…