- 26 Ağustos 2018
- 190
- 255
-
- Konu Sahibi Childgirlss
Allah yardımcınız olsun , inanın bana çok güzel olacak her şey. Canınızı sıkmayın hiç. Fazla bunalmışsiniz fazla düşünüyorsunuz sadece.Ben ilk kez deneyecepim hemde oğlumun ce kendi düzrnim iş ev her şey yeni olacak bir anda olacak aman yarabbi allahım yardım etsin oğlumun melekliği yüzü suyu hürmetine
Allah ömrünü güzel ve uzun eylesin. Bol bol dua edin. İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacak uzmeyin kendinizi. Pozitif düşünün ki çocuğunuz yanınızda olacak, maaşınız var. Bunlara sahip olmayan çok kişi var. Bir çok kişiye göre durumunuz gerçekten iyi.
Allah yardımcınız olsun , inanın bana çok güzel olacak her şey. Canınızı sıkmayın hiç. Fazla bunalmışsiniz fazla düşünüyorsunuz sadece.
Bakıcı tabiki çocuğu babasina vermek hemde adam dövüyormuş çocuğu.Çocupu bırakmak babaya mı bakıcıya mı sizi de sıkıntı verdi allahım çıldırıyorum sanırım
Eşiniz iyi biri olsa su an onunla olurdunuz zaten, demek ki iyi biri değil. Emin olun bakıcı olarak bakacak kişi çok daha iyi biri çıkar. Kötülüklerden koruyamayiz ki zaten , isterseniz dört duvar arasında tutun olacağı varsa olur sağlıklı düşünmüyorsunuz. Koruyacak olan Allah. Allah korursa hiç bir şey olmaz. Ve gerçekten hiçbir şey olmayacak inanın, kendi arkadaşım çok küçükken annesi çalışıyor diye eve gelip tek başına idare eden biriydi küçük yaşında . Şimdi büyüdü okudu doktor oldu. Endiselenmekte haklısınız ama fazla kaygı duyuyorsunuz.Oğlumu kötülüklerden koruyamamak korkusu yatıyor içimde burda babasına bırakıp gidiyordum korkum olmuyordu orda tek elaleme vereceğim bir de kimse yok gelen giden gibi görürse diye korkuyırum sonra şebeke çıksa oğlumu kaçırıp kötülük allahım yok ben sıyırırım bu gece kesin
Bakıcı tabiki çocuğu babasina vermek hemde adam dövüyormuş çocuğu.
Sıkıntı değil gerçketen icimde hissettim. Benimde oglum var 4 yaşında cok garip hissettim.
Çalışacağınız okula gelse öğretmeler odasında dursa güvenilir birini bulana kadar sorun olur mu en azından hemen birini almamis olursnuz
Eşiniz iyi biri olsa su an onunla olurdunuz zaten, demek ki iyi biri değil. Emin olun bakıcı olarak bakacak kişi çok daha iyi biri çıkar. Kötülüklerden koruyamayiz ki zaten , isterseniz dört duvar arasında tutun olacağı varsa olur sağlıklı düşünmüyorsunuz. Koruyacak olan Allah. Allah korursa hiç bir şey olmaz. Ve gerçekten hiçbir şey olmayacak inanın, kendi arkadaşım çok küçükken annesi çalışıyor diye eve gelip tek başına idare eden biriydi küçük yaşında . Şimdi büyüdü okudu doktor oldu. Endiselenmekte haklısınız ama fazla kaygı duyuyorsunuz.
Tabiki tek bırakmayın ben onu örnek verdim . Ne guzel işte sizin gibi üzerine titreyen annesi var cocugunuzun.. Güzel düşünün güzel olacak her şey.Oy kıyamam olur mu ben ötle büyüdüm acısı şimdi fena çıkıyor bakın, ben büyüdüğümde hiç anne omzu hatırlamıyor ve bir anne sıcaklığı bilmiyordum, oğlumu nasıl tek bırakırım şimdi düşünsenizeevde
Tabiki tek bırakmayın ben onu örnek verdim . Ne guzel işte sizin gibi üzerine titreyen annesi var cocugunuzun.. Güzel düşünün güzel olacak her şey.
Tabiki dua ederiz Allah yardımcınız olsun her şey gönlünüzce olur inşallah. Çocuğunuzla beraber çok mutlu olun inşallah.Keşke elimde olsa içime sokar taşırım ben onu her yere gerçekten , ama olmuyor büyüdükçe zorlaşıyor işteallahım dua edin nolur iyi şeyler olsun