- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
-
- Konu Sahibi Childgirlss
Boş ver gitsino tembeli
Sen annesin , kutsalsın
Ha gayret cesur ol
Allah bana yeter de düş yola oğluşunla
Çok fazla hesap yapıyorsunuz inanın bana bu kadar zor olmayacak. Dediğiniz maaşa bir sürü kişi gecindiren, çocuğuna üniversite okutan insanlar var. Daha yüksek maaş olsa hayat standartiniz yükselir ama az maaşla da insanlar yaşıyor. Gerçekten bir şekilde Allah veriyor rızkını. Korkmayın bu kadar. Ne olursa olsun oğlumla mutlu olacağım diye düşünün sadece. Çocuğunuz yanınızda olacak.
Rızkı veren hüdadır. Başarabileceğinize inanıyorum, gül gibi huzurla geçinirsiniz inşallah
Cesaretinizi kırmaya çalışıyor çevrenizdekiler güçlü durun siz eşinize babanıza bakmayin, korkmanız gereken bir durum yok.Avukatım da diyor bu ne sindirilmişlik güçlü kızın arkasındaji korku ne bunca yükün arasında ders veriyorsun saatlerce ve güleryüzle eğitim yapıuorsun bunu herkes yapamaz kolay değil bunu yapan güçlüdür ama korkuların neden dur yardım edeceğiz diyor o da
Cesaretinizi kırmaya çalışıyor çevrenizdekiler güçlü durun siz eşinize babanıza bakmayin, korkmanız gereken bir durum yok.
Kaç yaşında evladınız? Yaşına göre kurslara gönderebilirsiniz, araştırırsanız ücretsiz kurslar var hem sosyalleşmiş olur , hem yalnız kalmaz. Yüzme,basketbol,enstrüman,boks aklıma bunlar geldi. Genelde bunları belediyeler açıyor sanırım ama her yerde var mı bilmiyorum.İnşallah size bir şey sorsam acaba çocuğu okuldan sonra nereye gönderebilirim ben işten gelene kadar 2 de çıksa 6 -7 arasına kadar mesela?
Bakıcı iyi bir fikir, oğlunuz okuldan gelince ilgilenecek zaten 1000 liradan fazla olmaz diye düşünüyorum. Çok fazla paranoyaklik yapıyorsunuz bence, herkes çocuğunu bakıcıya bırakıyor . Eğer ki bir şeyden şüphe duyarsanız o zaman kamera koyarsiniz eve. İnşallah iyi insanlar çıkar karşınıza . Bu kadar çok düşünüp korkmayın.Peki mesela ben işteyken oğlum şimdi gelecek eve ama kimse yok olmaz ise ne yapacağım? Yani evde bakıcı daha iyi ama 1000 den fazla veremem sadece yemeği de yapacaşım akşamdan oturaxak tv izleyecekler korkum zarwr verir oğluma vs diye korkuyoeum eve kamera döşetsem mesela değil mi nasıl olur
Kaç yaşında evladınız? Yaşına göre kurslara gönderebilirsiniz, araştırırsanız ücretsiz kurslar var hem sosyalleşmiş olur , hem yalnız kalmaz. Yüzme,basketbol,enstrüman,boks aklıma bunlar geldi. Genelde bunları belediyeler açıyor sanırım ama her yerde var mı bilmiyorum.
Bakıcı iyi bir fikir, oğlunuz okuldan gelince ilgilenecek zaten 1000 liradan fazla olmaz diye düşünüyorum. Çok fazla paranoyaklik yapıyorsunuz bence, herkes çocuğunu bakıcıya bırakıyor . Eğer ki bir şeyden şüphe duyarsanız o zaman kamera koyarsiniz eve. İnşallah iyi insanlar çıkar karşınıza . Bu kadar çok düşünüp korkmayın.
Bunlar eşinizle yaşıyor olsanız da olabilecek ihtimaller. Hayat her zaman karşımıza her şeyi çıkarabilir. Bunlara düşünerek engel olamayiz. Bir şeyi yaşayacağımız varsa yaşarız zaten düşünmek engel değil. Kötü şeyleri düşünerek kendinizi üzüyorsunuz ama her şey yolunda gidecek yüksek ihtimalle ve kendinizi üzdügünüzle kalacaksiniz.Paranoyaklık biliyorum ama hep kötüsü sunuldu önüme korkuyorum bir şet olsa iş yerindeyim allah korusun yarabbim gelene kadar neler gelir kafama vs bir anda bırakıp gidermi, kötülük eder mi, oğlumu kaçırırlar mı kimsesiz olduğumuzu görünce vs kafayı yememe az kaldı
Allah bağışlasın. Kötü düşünmeyin bence ne olabilir ki, Allah korusun inşallah. Benim yiğenlerim belediyenin yüzme kursuna gidiyordu hocalar çok ilgiliydi bildiğim kadarıyla.Ücretsizlerin götür getiri olur ben işteyim orda başında biri durmaz vs ist tek başıma kime koş derim bir şey olsa allah korusun , 2012 martlı oğlum
Bunlar eşinizle yaşıyor olsanız da olabilecek ihtimaller. Hayat her zaman karşımıza her şeyi çıkarabilir. Bunlara düşünerek engel olamayiz. Bir şeyi yaşayacağımız varsa yaşarız zaten düşünmek engel değil. Kötü şeyleri düşünerek kendinizi üzüyorsunuz ama her şey yolunda gidecek yüksek ihtimalle ve kendinizi üzdügünüzle kalacaksiniz.
Rahat bir şekilde oturup derin derin nefes alin ve bu düşüncelerin yersiz olduğunu düşünün, kendi kendinize her zaman olumlu şeyler söyleyin.
Allah korusun bu şekilde düşünmeyin gerçekten , ya bir şey olursa diye ömür geçmez. Lütfen kendi kendinizi sakinleştirin sağlıklı düşünmüyorsunuz.Allahım yaşarsam düşünmek bile istemiyorum oğluma biri zarar verirse diye allahım öldürür müyüm ölür müyüm allah korusun ben muhtemelen bu kafayla kalpten ölürüm daha yola çıkmadan
Konularınıza denk geliyorum gerçketen cok daralmışsiniz allah insallaj ferahlatır kalbinizi, yerinizi. Hele çocuğu bırakma fikri benim bile kalbimi sikiyor. Allah yardımcınız olsun. Oğlunuza bakacak güvenli biri olursa herseyi halledersiniz
Allah korusun bu şekilde düşünmeyin gerçekten , ya bir şey olursa diye ömür geçmez. Lütfen kendi kendinizi sakinleştirin sağlıklı düşünmüyorsunuz.
Bakıcıya bırakmakta hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin, çalışan her anne bakıcıya baktırıyor evinin işini yaptırıyor. Sadece siz değilsiniz .Çocupu bırakmak babaya mı bakıcıya mı sizi de sıkıntı verdi allahım çıldırıyorum sanırım
Bakıcıya bırakmakta hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin, çalışan her anne bakıcıya baktırıyor evinin işini yaptırıyor. Sadece siz değilsiniz .
Allah ömrünü güzel ve uzun eylesin. Bol bol dua edin. İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacak uzmeyin kendinizi. Pozitif düşünün ki çocuğunuz yanınızda olacak, maaşınız var. Bunlara sahip olmayan çok kişi var. Bir çok kişiye göre durumunuz gerçekten iyi.Düşünemiyorum ki elimde değil daha çok küçük çok hassas ve çok masum bir görseniz öyle güzel bir çocuk ki meleğim