Korkuyorum nefesim kesiliyor korkmalı mıyım bakın nolur

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
bir kaç gündür sevdiğim dostlarım , canım sıkkın diye hasta hliyle altına araba geçer geçmez istanbullardan gelen arkadaşlarım kardeşlerim sayesinde kendime gelmiştim tam .. dedim ki tamam elime geçirdiğim üç beş parça parayla borçları kapatır ikinci dönem basar giderim, bu arada babamı aradım insan istenmese de ihtiyaç duyuyor arada bir arayın sorun dedim o bile iyi geliyor manevi yanındayız deyin hiç olmazsa iyi hissetmem için ihtiyacım var ağaç kovuğundan çıkmadım dedim ....

Sonuç? Önce bana bir mesaj geldi işteydim şöyle metin

Babayin ömrù oldukca herzaman senin yanindayim sakin sakin sakin unutma yavrum her konuda herzaman yeterki önce saglik ve huzurumuz bozulmasin

Varol baba yazdım gönderdim. Akşam annem aradı barıştınız mı diye yok ist taşınıyorum yakın zamanda komşu olacağız dedim anlatırım sabah dedim kapattım aradan bir saat geçmeden şu mesaj geldi babamdan :

Kizim beni dinle ben mesajimda herzaman senin yanindayim dediysen bu demek deyildirki düzeninini boz kollarim sana acik sakin bunu böyle algilama sakin su güne kadar yok catlak seyhan yok öze hanim yok ögretmen arkadasim yok avukat oyunu sekiz yildir agzima sictin sindif kendi basìna bir buyruk kocadan hbersiz küslükmoduyla kendi kendine oglumun gelinimin benim annenin huzurunu bozma cacsindasin ovr oturdugun yerde oglumun huzuruna el atacak olursan sana yemin olsun senin canini azrahile birakmam geri zekalilik yapma kocani kazanmaya bak aptal

Dondum , ölmek istedim, nefes alamadım çünkü ben hep itile kakıla büyütüldüm kardeşimi başıma atıp çocuk halimle gittiler çalışmaya ev kadını gibi büyüdüm sobalı soğuk ev okuldan gel kendini besle kardeşe bak yemeklerini yap vs . Sevgi aradım eşimde buldum sandım evlenmek istedim can attım hatta 18 imde yuvam oldı diye evlendim sonuç bu. Bunu bilen eş ve ailesi de daha da arttırdı zulümlerini bana . Karakter yok vicdanyok . Şimdi hayatımdaki insanlar böyle ve ben yapayalnızım korkuyorum.

Ya eş kişisinin dediği gibi bakamazsam ya madur olursa oğlum ya vermek zorunda kalırsam babasına düşünebiliyor musunuz? Allahım nefes alamıyorum yasin okudum kötü düşüncelerden çıkmak için hala nefrs alamıyorum

Yokmu kimse kk nolur bir şeyler diyin

Sürekli kötüyü çağırıyorsun.Diger konularında da birkaç kez gördüm. Korkarım ki en sonunda oğlunu babasına vereceksin...
Ailenin arkanda olmaması zaten başından beri vardı,ona şaşırma derim. Ne yapacağına karar ver once,dik duramiyorsun. Yapamam diyorsan da konularini bildigim icin,1 yıl sabret diyorum yine yani borcun bitene kadar.

Benden sakladıkları 4 bilezik buldım ağırlar borçlarımı kapatabilir , oğlumı verirsem sonum intihar yapamam bunu korkum da bu

Bana hep kötü söylendi yıllardır böyle yaşadım ben sindirilmişim elimde olmadan korkuyorım , çok korkuyorum tam kesin olarak başlasın her işlem dedim ve başıma gelenlere bakın yazmasınlar bari tamam o da olmaz desin yeterince yıpranmışım zaten kaldıramıyorum

Dik durun, korkmayın, cesur olun. Korkarak hayat geçmez. Hiç kimseye ihtiyacınız yok. Az bir maaşla insanlar beş altı kişilik aileyi geçindiriyor . Maaşınız var anladığım kadarıyla , az da olsa sizinle çocuğunuza yeter. Yapamam beceremem diye düşünmeyin. Hayat zorluklar getiriyor ne yazıkki ama bunun üstesinden geleceksiniz kendinize güvenin.

Benden sakladıkları 4 bilezik buldım ağırlar borçlarımı kapatabilir , oğlumı verirsem sonum intihar yapamam bunu korkum da bu
Borcunu kapatacak kadarsa süper o zaman. Neden korkuyorsun,kimse oğlunu senden alamaz. Babasi seni birşeyle tehdit mi ediyor? Benim okumadığım bir durum mu oldu diğer konunda.?

Dostlarım ailem olan insanlarda aynısını söylüyor real saçmalama iyi bir iş bulunduğunda gideceksin zaten ki borçla gitmeyeceksin ayrıca diyorlar , haklılar. Borçla gitmem sanırım elimde avucumda olanlar borcumu kapatacaklar inşallah , o durumda borçsuz ve iş sahibi olarak gidedrğim 500 ev 140 aidat 1000 de bakıcı tutsam 2500 alsam çocuğun servisi de olsa hafta içi sadece bakıcı bakacak yazın 3 ay babasında kalacak yetinmez miyim ne dersimiz

Borcunu kapatacak kadarsa süper o zaman. Neden korkuyorsun,kimse oğlunu senden alamaz. Babasi seni birşeyle tehdit mi ediyor? Benim okumadığım bir durum mu oldu diğer konunda.?

Bana diyor ki ben oğlumu elimle vermem velayeti belki bana verecekler nereden biliyorsun? Çocuk kendi ifadesi var beni dövdüğüne dair oğlumu da zaman zaman dçvdüğüne dair daha geçen veli toplantım vardı geldim babam matematik yapamayınca sen malsın salaksın dedi ağşadım sonra beni omuzlarımdan tutup yatağa fırlattı dedi dondum öldürmek istedim o adamı normalde de görün öyle mıç mıç oğluna düşkün haller allahım bakamazsın ben evde bakıyorum diyor bir de bana sanki ne yapıyor bekçilik dışında

Çok rahat yeter, tanıdığım bir kaç aile var 2000 civarı alıyor borç ödüyor üç tane de çocuğu var bir şekilde geciniyorlar. Siz sadece kendiniz ve çocuğunuzla rahat gecinirsiniz. İki kişi zaten yeme, içme masrafı da çok olmaz. Bu konuda korkmayın , gerekirse kuru ekmek yiyeceğim ama kimseye muhtaç olmayacağım diye cesur olun. Allah verir zaten rızkınızı.

Her ne şartta olursak olalım ,oğlum hep benim yanımda
Allah ‘tan bunu dile
Neyden korkuyorsun kimden korkuyorsun
Yalnız değilsin , evladın var

Bir insanın babası bunu yaparsa , eş adındaki erkeğe nasıl güvenebilir ?
Hbr vermek zorunda mısın ne yaptığını ettiğini ? Çalış , bak oğluna .. en kötü sığınma evine git falan .. ya mutsuzluktan öleceksin , stresten ya da baban mı öldürecek ? Aman Allah ‘ım ya

İsteğim şu kurtların maskarası olmayayım oğlıma bakabileyim 200 servis olsa 1000 de bakıcı olsa 650 de kira ve aidat 200 de faturalar olsa 50 de int ücreti olur zaten kalıyor 400 tl e birde tel faturam 2 adet tell ücreti içinde 250 yine yetmiyor gibi en sz 3000 iş olması lazım sanki bakıcı hafta 5 günü akşam ben gelene kadar kaç tl alır acaba

Her ne şartta olursak olalım ,oğlum hep benim yanımda
Allah ‘tan bunu dile
Neyden korkuyorsun kimden korkuyorsun
Yalnız değilsin , evladın var

Evet tam böyle diyorken her gün kendiliğinden mesaj atan bir eş kişisi var bakamazsın sen kolay sanıyorsun hayatı vs . Ki kendisi hayatında çalışmamış babasıyla 9 senedir evde emekli maaşı yiyen bir adam yani

Bir insanın babası bunu yaparsa , eş adındaki erkeğe nasıl güvenebilir ?
Hbr vermek zorunda mısın ne yaptığını ettiğini ? Çalış , bak oğluna .. en kötü sığınma evine git falan .. ya mutsuzluktan öleceksin , stresten ya da baban mı öldürecek ? Aman Allah ‘ım ya

Laflara bakın olduğu gibi kopyalayıp yapıştırdım metni inanın. Korkum şu ya bu yardım edenler sonra benden bir şey beklet de olur ki umduğunu alamauınca işime referans olurken tersi durum olursa oğlumla zorlanırsam vs

Niye 2 telefon ?

Boş ver gitsino tembeli
Sen annesin , kutsalsın
Ha gayret cesur ol
Allah bana yeter de düş yola oğluşunla

Çok fazla hesap yapıyorsunuz inanın bana bu kadar zor olmayacak. Dediğiniz maaşa bir sürü kişi gecindiren, çocuğuna üniversite okutan insanlar var. Daha yüksek maaş olsa hayat standartiniz yükselir ama az maaşla da insanlar yaşıyor. Gerçekten bir şekilde Allah veriyor rızkını. Korkmayın bu kadar. Ne olursa olsun oğlumla mutlu olacağım diye düşünün sadece. Çocuğunuz yanınızda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…