Kimliğim ortaya çıksın istemiyorum , bi önemi yok gecede çalışıyor çalıştığı yerde bişeu olması imkansız çünkü hemen hemen herkesi tanımıyorum . Hatta aynı yerde çalışıyoruz işyerinde bişeu yapamaz dışarıda bi yer olması lazım ondanda düşünüyorum bulamıyorum işte arıyorum bende bişey bulmaya bi detay vsarıtmacı mı bu adam ?
Belki sıkıntıyı prezervatifle çözmüştür. Karavana bırakmadığına emin misiniz? Bir gidin bakın. Hala o karavanda o gece noldu da o prezervatifler kayboldu diye gidip bakmamış olmanız kabul edilebilir değil. Adamı da alarak gidip, anlat bakalım aslanım 7 tane prezervatif burada nasıl kayboldu demeliydiniz.Gece gittiğinde yazlık gibi bi yerimiz var orada bi sıkıntı çıktı onu çözmeye gitti sonra gecede orada kaldı
bacım kimse senin kim olduğunu anlamaz benim kadar detay veren yoktur bu kk kulubünde ne alakası var?Kimliğim ortaya çıksın istemiyorum , bi önemi yok gecede çalışıyor çalıştığı yerde bişeu olması imkansız çünkü hemen hemen herkesi tanımıyorum . Hatta aynı yerde çalışıyoruz işyerinde bişeu yapamaz dışarıda bi yer olması lazım ondanda düşünüyorum bulamıyorum işte arıyorum bende bişey bulmaya bi detay vs
Belki sıkıntıyı prezervatifle çözmüştür. Karavana bırakmadığına emin misiniz? Bir gidin bakın. Hala o karavanda o gece noldu da o prezervatifler kayboldu diye gidip bakmamış olmanız kabul edilebilir değil. Adamı da alarak gidip, anlat bakalım aslanım 7 tane prezervatif burada nasıl kayboldu demeliydiniz.
Kimliğim ortaya çıksın istemiyorum
Bunun kullanılabilmesi için çok yüksek bir arzulama gerekir karşılıklı. Aşk da bunu sağlar ama şart değil. Sadece bedenlerin arzulanmasıyla da yaşanır yani. Standart ilişkide olmayabilir.Ben de öyle anladım evet gece yokmuş evde. Şahin K bile bi gecede 7 kullanmıyodur ya bana da çok mümkünlü gelmiyo
Dava açmak istediğinden emin değilim ben.bunu desin ki sadakatsizlik yüzünden dava açmak isterse elinde asla kanıt olmasın.
Adam zaten hiç erken boşalan biri olmamış ya. Bi de geciktiriciyle bi gecede 7 olur mu cidden benim ruhum emcüklenmiş demekBunun kullanılabilmesi için çok yüksek bir arzulama gerekir karşılıklı. Aşk da bunu sağlar ama şart değil. Sadece bedenlerin arzulanmasıyla da yaşanır yani. Standart ilişkide olmayabilir.
açmaz adam günübirlik aldatıyorsa razı olucakDava açmak istediğinden emin değilim ben.
Dava açmak istediğinden emin değilim ben.
Umarım öyledir.ben emin gibiyim.
Deli gibi arzuluyorsa o heyecanla neden erken boşalmasın? O geciktirici aman aman bir fark yaratmıyor benim gözlemim.Adam zaten hiç erken boşalan biri olmamış ya. Bi de geciktiriciyle bi gecede 7 olur mu cidden benim ruhum emcüklenmiş demek
Onun tarzı daha farklıydı sanki ya.
Hayır değilim
parmaklarına falan takıyodur umarım..
Bence balon gibi şişirip oynuyorlardır.yok arkadaşlarıyla su doldurup birbirilerine attılar
Gece gittiğinde yazlık gibi bi yerimiz var orada bi sıkıntı çıktı onu çözmeye gitti sonra gecede orada kaldı
Kimliğim ortaya çıksın istemiyorum , bi önemi yok gecede çalışıyor çalıştığı yerde bişeu olması imkansız çünkü hemen hemen herkesi tanımıyorum . Hatta aynı yerde çalışıyoruz işyerinde bişeu yapamaz dışarıda bi yer olması lazım ondanda düşünüyorum bulamıyorum işte arıyorum bende bişey bulmaya bi detay vs
Google haritalarda zaman çizelgesi.Bu ne ki? Anaam siz her şeyi takip mi ediyosunuz böyle?
Ben de öyle anladım evet gece yokmuş evde. Şahin K bile bi gecede 7 kullanmıyodur ya bana da çok mümkünlü g