- 12 Temmuz 2022
- 24.257
- 88.214
Üstteki arkadaş da haklı, 10'lu ya da 40'lı satılıyor bunlar. Hep 10'ludan düşündük de inşallah 40'lıdan kalan 7 değildirBen 7 tanenin değil de 10lu paketten 3ünün nasıl yok olduğunu düşünüyorum sanki asıl olay o 3ünün kaybolduğu gün. Sanki 7 taneyi çantaya atıp unutmuş da fark edince kalanları yok etmiş gibi geldi.
Kredi kart ekstresine ulaştım bişey yok telefona ulaşmam lazım yada hesap banka dökümüneBelki sıkıntı cikmamistir. Sıkıntı cikmis izlenimi verilmiştir.
Çalıştığı yerdeki herkesi tanimaniz bisey ifade etmiyo cok üzgünüm. Karisini tanidigimiz cogu musterimizin metresi var. Bilmiyor gibi davranmak zorundayiz.
Bana bi haltlar yemis, prezervatiflwri cantada unutmuş, ertesi gunde siz gormeyin diye kalan 7 taneyi saklamis gibi geliyor. Eger ortak kullanmaniz icin alindiysa bu prezervatifleri evde bir yere kaldırmış olmali. Eger evde rotar olani bulamıyorsanız başka biriyle kullanilmak uzere alinmistir. Siz şimdi esinize bunu sorsaniz kesin arkadasim aldi, eve goturemedi vs yalan soyleyecek. O yuzden mümkünse kredi karti ekstresine, telefon dokumlerine falan ulasmaya calisin
Kredi kart ekstresine ulaştım bişey yok telefona ulaşmam lazım yada hesap banka dökümüne
Evet ben dün bişey olma ihtimalini nedense az görüyorum o kalan 7 yi atmıştır ya da nerede kullandıysa oraya verdi ama diğer 3 ünü nerede kullandı bunun cevabı yok . Yoksa mümkün değil 7 sini kullanamaz 1 gündeBen 7 tanenin değil de 10lu paketten 3ünün nasıl yok olduğunu düşünüyorum sanki asıl olay o 3ünün kaybolduğu gün. Sanki 7 taneyi çantaya atıp unutmuş da fark edince kalanları yok etmiş gibi geldi.
Ama bizim kullandığımız marka değilAcaba yazlıkta mi bıraktı ben masum olarak düşünmek istiyorum. Yazlığa giderseniz diye sürekli taşımayalım deyip orda bırakmış olabilir mi
Allah Allah koyu yeşildi rengiEki Görüntüle 3454334
Bu arada bunun hiçbir yerinde türü yazmıyor sizde neresinde yazıyo ki kutusunda da değil dediniz
Ha renginden mi anladınızAllah Allah koyu yeşildi rengi
Maillere ulaşabilsen de pek çok şeye ulaşabilirsin. Kullandığı uygulamalardan mail gelir. Belki dedigim gibi date uygulaması kullanıyordur.Kredi kart ekstresine ulaştım bişey yok telefona ulaşmam lazım yada hesap banka dökümüne
hem aktıf hem pasıf olanları da var sanırım.Özürler dileyerek bu erkoların biri pasif biri aktif olmuyo mu ya pasif olan da mı prezervatif takcak
Yok rötar yazıyordu üstündeHa renginden mi anladınız
Date uygulaması ne bilmiyorum benMaillere ulaşabilsen de pek çok şeye ulaşabilirsin. Kullandığı uygulamalardan mail gelir. Belki dedigim gibi date uygulaması kullanıyordur.
Eki Görüntüle 3454334
Bu arada bunun hiçbir yerinde türü yazmıyor sizde neresinde yazıyo ki kutusunda da değil dediniz
Ben de ona bakıyodum şimdi bazılarının arkasında skt ile beraber basılı yazıyor rötar diye, bendekinin herhangi bi yerinde yazmamışlarKonu sahibi bu arada son sevişmelerinizde kondomun dışını gördünüz mü?
Rötar yazıp şik.... v.... sitesinde resimlere baktım içi bunun yeşil renklisi ama rötar yazmıyor bir yerinde.
Ve çok patlıyormuş kullanacakların dikkatine herkes ondan şikayet etmiş
Date yani randevu demek. Bu uygulamalari cinsel partner için kullananlar var. Tinder gibi, bumble gibi.Date uygulaması ne bilmiyorum ben