Sen de bunu yedin?Dün evde çok saçma bi yerde çıktı Tv nin oradaki dolabın içinden çıktı prezervatifler sordum bu ne diye cevap olarak ;bunun kankası dediğim arkadaşına ,iş yerinden ergen arkadaşları goygoyuna almış ben bunları Atacam istiyorsanız alın dedi bende aldım diyo. sonra ben yok artık falan deyip arkadaşını arattırdım ben senden ne aldım vs diye sordu baya bi cevap veremedi ne verdim oğlum falan sonra prezervatifi mi diyosun dedi evet dedi sonra ben girdim ne renkti vs detay sordum söyledi tamam deyip kapattık aradan zaman geçti bu arada telefonuna el koydum 15 -20 dk sonra tekrar arattırdım sana güvenmiyorum arayıp mehtap dışarı çıktı deyip konuşacaksın dedim aradı konuştu sağol sayende kurtuldum diyeceksin dedim arkadaşı kız haklı çok yanlış anlaşılmaya müsait bi durum sen niye götürüp o gün çıkarıp göstermedin ki ben onu taa maç günü vermiştim hatırlayamadım bile zaman geçti üstünden dedi .
Sanırım eşiniz de sizin telefonunuzu karıştırıyorDün evde çok saçma bi yerde çıktı Tv nin oradaki dolabın içinden çıktı prezervatifler sordum bu ne diye cevap olarak ;bunun kankası dediğim arkadaşına ,iş yerinden ergen arkadaşları goygoyuna almış ben bunları Atacam istiyorsanız alın dedi bende aldım diyo. sonra ben yok artık falan deyip arkadaşını arattırdım ben senden ne aldım vs diye sordu baya bi cevap veremedi ne verdim oğlum falan sonra prezervatifi mi diyosun dedi evet dedi sonra ben girdim ne renkti vs detay sordum söyledi tamam deyip kapattık aradan zaman geçti bu arada telefonuna el koydum 15 -20 dk sonra tekrar arattırdım sana güvenmiyorum arayıp mehtap dışarı çıktı deyip konuşacaksın dedim aradı konuştu sağol sayende kurtuldum diyeceksin dedim arkadaşı kız haklı çok yanlış anlaşılmaya müsait bi durum sen niye götürüp o gün çıkarıp göstermedin ki ben onu taa maç günü vermiştim hatırlayamadım bile zaman geçti üstünden dedi .
Sizin farkettiğinizi yüksek ihtimal önceden adam sezimledi telefonu kurcaladığınızı da görmüştü üstelik soğuk da davranıyordunuz arkadaşına önceden haber verdi ve böyle bir senaryo uydurdular gibi geldi şüpheyle bakmakta fayda var hemen inanmayın lütfen bir adam neden prezervatifler çöpe gitmesin diye almak ister ki çok mantıksız ya...Dün evde çok saçma bi yerde çıktı Tv nin oradaki dolabın içinden çıktı prezervatifler sordum bu ne diye cevap olarak ;bunun kankası dediğim arkadaşına ,iş yerinden ergen arkadaşları goygoyuna almış ben bunları Atacam istiyorsanız alın dedi bende aldım diyo. sonra ben yok artık falan deyip arkadaşını arattırdım ben senden ne aldım vs diye sordu baya bi cevap veremedi ne verdim oğlum falan sonra prezervatifi mi diyosun dedi evet dedi sonra ben girdim ne renkti vs detay sordum söyledi tamam deyip kapattık aradan zaman geçti bu arada telefonuna el koydum 15 -20 dk sonra tekrar arattırdım sana güvenmiyorum arayıp mehtap dışarı çıktı deyip konuşacaksın dedim aradı konuştu sağol sayende kurtuldum diyeceksin dedim arkadaşı kız haklı çok yanlış anlaşılmaya müsait bi durum sen niye götürüp o gün çıkarıp göstermedin ki ben onu taa maç günü vermiştim hatırlayamadım bile zaman geçti üstünden dedi .
Goygoy amaçlı prezervatif alındığını ve çöpe atıldığını da ilk kez duydumSizin farkettiğinizi yüksek ihtimal önceden adam sezimledi telefonu kurcaladığınızı da görmüştü üstelik soğuk da davranıyordunuz arkadaşına önceden haber verdi ve böyle bir senaryo uydurdular gibi geldi şüpheyle bakmakta fayda var hemen inanmayın lütfen bir adam neden prezervatifler çöpe gitmesin diye almak ister ki çok mantıksız ya...
Minareyi çalarken kılıfını hazırlamış, umarım kadıncağız bunu yemez. Acayip saçma çünküGoygoy amaçlı prezervatif alındığını ve çöpe atıldığını da ilk kez duydum
Sayfalarca "şifresini bilmiyorum, telefonuna bakamam" dedikten sonra, gökten vahiy inmiş gibi, birden şekilli şüküllü cizgi çizip tek seferde şifreyi bulup, üstüne adama yakalanmasından belliydi zaten. Adama resmen "yakalandın, önlemini al, hikayeni yaz" dedi, adamda yaptı.Eşinizin anlattigi saçmalığa inanacaktınız madem burada gerilim yaşamaya hiç gerek yokmuş. Baştan sorsaydınız da ikna olacak bir şeyler duyardınız zaten.
Prezervatif goygoy icin alinacak bisey degil. Acayip pahali, icinden cikan adet az.Aklımda bir sürü acaba var burayı biliyo mu diye bile düşündüm çünkü yıllardır var 1 kere bile görmüş olsa bu yazdıklarımı okumuş olabilir çünkü evde çıkar belki vs diye yazdım evde çıktı resmen
Şimdi ben bambaşka bir şey söylicem gay bir birliktelik yaşamış ve sırayla aktif ve pasif olanlar değişmişse bu da 7 tanenin hızlıca erimesini açıklar7 taneden de 1 gece sonra 0'ı kalmış ama2 günde 10 prezervatif uçup gitmiş maşallah
Kahkaha attımGerçekten kılıfı hazırlamış.