Değişmiyor ya da değişiyor bilmiyorum ki hiç dikkat etmedim desem ne kadar geliyor vs hiç dikkatli biri değilim kiYani bosalma rutini siz birliktelik yasamadiginiz halde degismiyor, dogru mu anladim?
Biraz gözlemle bakalım sonra içini kemirirse sor geçAramız son zamanları bilemem ama en başında çok severek evlendik şimdi son durum Haftada 1 falan uzun süre yapmasak bile hemen boşalma olmaz özür dileyerek söylüyorum hızlı boşalma durumu hiç görmedim onda , prezervatifide araştırdığımda geciktirmeli olması iyice kafamı bulandırdı
İşte bi şey varsa ve beni yalan söyleyip ikna ederse diye korkuyorum çünkü bu güne kadar bişey gördüm diyemem güven veriyordu . Takip etmek mantıklı ama mesela telefon şifresini bilmiyorum hep yanında taşıyor tuvalette bile video izler duyuyorum reels sesini . Onun dışında napabilirim bilmiyorum gerçektenHaftada 1 seks yapılıyorsa, seks günü misafirlik için kaldığınız güne mi denk geliyor? Haftada birkaç gün başkasının evinde mi kalıyorsunuz yani her şey anlamsız kusura bakmayın.
Herhalde siz biraz iyi niyetlisiniz. Adam da prezervatif taşımasıyla ilgili güzel bir yöntem bulmuş serbest serbest taşıyor.
Takip etmeli aslında kaç tane var kaç tane eksildi ama bunlar kesinlikle bana göre değil. Ben direkt yüzleşmeyi seçerim. İstediği kadar inkar etsin, beden dili net olarak doğruyu söyler zaten.
Ya işte dedim ya çok kampa vs gidiyoruz 1 kere bile koyduysak çantada unutabiliyoruz düzensiz tipler olduğumuz için, ben ilk ne zamandan kalma diye sonra baktım farklı markaHaftada 1 seks yapılıyorsa, seks günü misafirlik için kaldığınız güne mi denk geliyor? Haftada birkaç gün başkasının evinde mi kalıyorsunuz yani her şey anlamsız kusura bakmayın.
Herhalde siz biraz iyi niyetlisiniz. Adam da prezervatif taşımasıyla ilgili güzel bir yöntem bulmuş serbest serbest taşıyor.
Takip etmeli aslında kaç tane var kaç tane eksildi ama bunlar kesinlikle bana göre değil. Ben direkt yüzleşmeyi seçerim. İstediği kadar inkar etsin, beden dili net olarak doğruyu söyler zaten.
Sorarsanız dürüst bir şekilde doğruyu mu söyleyecek? Büyük ihtimalle söylemeyecek ve sizi ikna edici bir şeyler uyduracak. Sonrasında da tedbirli davranacak. Böylece gerçekten ne olduğunu hiç ogrenemeyeceksiniz.İşte bi şey varsa ve beni yalan söyleyip ikna ederse diye korkuyorum çünkü bu güne kadar bişey gördüm diyemem güven veriyordu . Takip etmek mantıklı ama mesela telefon şifresini bilmiyorum hep yanında taşıyor tuvalette bile video izler duyuyorum reels sesini . Onun dışında napabilirim bilmiyorum gerçekten
Düzenlidir. Telefon şifresini bilmemeniz de bunu destekliyor zatenİşte şu ihtimalde geliyor aklıma düzenli değilde tek gecelik bi şeyse bu hata sürekli tekrarlanır mı ben açık nasıl bulacam o zamana kadar nasıl normal davranacam
Evet işte 7 adet olması bakıyorum hadi belki 8 li satılıyordur o zaman 1 i nerede ben hiç 7 li satılan görmedimBana iş yerinden prezervatif gönderilmişti bekarken. İşte fotoğraflayıp markaya gönderiyoruz deneyimlendi minvalinde. Ulen dedim bu nası bişi hiç de görmemişim, açtım bi tanesine baktım. Bakın 1 tanesi. 7 tanesi tamam birine verdi düştü uçtu yandı bitti kül oldu ama 3 tanesinin eksik olmasının mantığı yok
Evet zaten aynı prezervatifler dursa yine o kadar kurmaz kafamda gider sorardım ama yok olmuş yok etmiş kalanlarıSorarsanız dürüst bir şekilde doğruyu mu söyleyecek? Büyük ihtimalle söylemeyecek ve sizi ikna edici bir şeyler uyduracak. Sonrasında da tedbirli davranacak. Böylece gerçekten ne olduğunu hiç ogrenemeyeceksiniz.
Evet işte 7 adet olması bakıyorum hadi belki 8 li satılıyordur o zaman 1 i nerede ben hiç 7 li satılan görmedim
Bu ne ki? Anaam siz her şeyi takip mi ediyosunuz böyle?Dakikası dakikasına görünüyor bu benim cizelgem misal. Mutlaka bakın.Eki Görüntüle 3454291
Bilmeyebilir. Ben de bilmiyorum. Lazım olursa yüzüne tutuyorum açılıyor. Telefon şiftesi bilmek bir kıstas değil; istediğinde telefonu eline alamamak, telefonun kaçırılması, saklanması, telefonu eline alınca adamın yusuf yusuf etmesi bir kıstas olabilir ancak.konu sahibi kendine affetmek için bahane arama adam bariz aldatıyor daha şifresini bile bilmiyorsun. insan eşinin telefon şifresini bilmez mı
Şifresini vermiyorsa tabi ki bir b.klar yiyor.İşte bi şey varsa ve beni yalan söyleyip ikna ederse diye korkuyorum çünkü bu güne kadar bişey gördüm diyemem güven veriyordu . Takip etmek mantıklı ama mesela telefon şifresini bilmiyorum hep yanında taşıyor tuvalette bile video izler duyuyorum reels sesini . Onun dışında napabilirim bilmiyorum gerçekten
İsteseniz telefonu açıp vermez mi elinize? Ya da şifresini söylemez mi?İşte bi şey varsa ve beni yalan söyleyip ikna ederse diye korkuyorum çünkü bu güne kadar bişey gördüm diyemem güven veriyordu . Takip etmek mantıklı ama mesela telefon şifresini bilmiyorum hep yanında taşıyor tuvalette bile video izler duyuyorum reels sesini . Onun dışında napabilirim bilmiyorum gerçekten