valla hiç uğraşmam ya zaten belli oluyor erkek aldattığı zaman.Cihazdaki WiFi, Bluetoothu kapatıp koysun. Özelliklerine bakıp alırsa sorun olmaz. Eşim kafamı bozarsa smarttag alıp nereye gidiyor izleyim. Telefonuna program yazıp dinleyede bilirim gerçi, bana belli olmaz
sanırım karşılıklı da olabiliyor, illa aktif pasif olmak zorunda değilÖzürler dileyerek bu erkoların biri pasif biri aktif olmuyo mu ya pasif olan da mı prezervatif takcak
Bugün de gayler hakkında aydınlandım tşksanırım karşılıklı da olabiliyor, illa aktif pasif olmak zorunda değil
Özürler dileyerek bu erkoların biri pasif biri aktif olmuyo mu ya pasif olan da mı prezervatif takcak
Mahkemeye lazım yoksa canı cehennemevalla hiç uğraşmam ya zaten belli oluyor erkek aldattığı zaman.
Çok zor bir durum. Sormayın zaten evet yapıyorum demez. Hiç farkında değilmiş, normalmiş gibi davranın. Sizin hâlâ dünyadan haberiniz yok sansın. Saf ayağına yatın yani. Diken üstünde olmadığını fark edince açık vermeye devam edecek. Çünkü ekstra çaba göstermeyecek.Arkadaşlar nasıl takip edeyim telefonu yanından ayırmaz , daha önceden baktım bişey bulamamıştım bana yol gösterir misiniz yukarıda bi arkadaşın dediği gibi sorsam inkar edecek delil toplamam lazım ama nasıl
Cano, ben de sorulari bu sebeple sordum, simdi bi yanit bekliyorum, seninkiyle birlikte yanitlarsa zaten puzzle cozulur.yanlış anlamayın ama çok güzel bir detay verdiniz. haftada 1 sevişiyorsanız ortalama ne kadar sürüyor sevişmeniz? eğer erken boşalmıyorsa zaten cinsel ilişki yaşıyordur başkasıyla çünkü haftada 1 az bir erkek için.ve eğer haftada 1 birlikte oluyorsanız erken boşalması kısa sürmesi lazım normalinden.
bence zaten birşeylerden şüphelenmiştir öncesi de vardır.Cano, ben de sorulari bu sebeple sordum, simdi bi yanit bekliyorum, seninkiyle birlikte yanitlarsa zaten puzzle cozulur.
Ay zeki kadınlara bayılıyorum tam nokta atışı sorularyanlış anlamayın ama çok güzel bir detay verdiniz. haftada 1 sevişiyorsanız ortalama ne kadar sürüyor sevişmeniz? eğer erken boşalmıyorsa zaten cinsel ilişki yaşıyordur başkasıyla çünkü haftada 1 az bir erkek için.ve eğer haftada 1 birlikte oluyorsanız erken boşalması kısa sürmesi lazım normalinden.
konu sahibi yorumlara cevap verirse çözücez olayı zaten ama cevap vermiyorAy zeki kadınlara bayılıyorum tam nokta atışı sorular
Erken boşaldığını hiç görmedim ama kendini kontrol edebildiğini söylüyor hani bugün yorgunum dediğimde kısa tutarız diyor ortalama yarım saat sürüyordur galiba hiç süre tutmadım , bu onu tanıdığım günden beri bu şekilde 3-5 yıldır böyle .yanlış anlamayın ama çok güzel bir detay verdiniz. haftada 1 sevişiyorsanız ortalama ne kadar sürüyor sevişmeniz? eğer erken boşalmıyorsa zaten cinsel ilişki yaşıyordur başkasıyla çünkü haftada 1 az bir erkek için.ve eğer haftada 1 birlikte oluyorsanız erken boşalması kısa sürmesi lazım normalinden.
İşte bende bunu görüyorum hiç abes bişey yok konum hep doğru aylarca geriye gittim hiç yok farklı bi yerDakikası dakikasına görünüyor bu benim cizelgem misal. Mutlaka bakın.Eki Görüntüle 3454291
Nasıl sabredeceğim bilmiyorumMantıklı değil. Bence bir süre daha takip edin o prezervatifler ne sıklıkta alınıp kayboluyor.
Maalesef iyi niyetli düşünülebilecek hiçbir şey göremedim. En iyi ihtimalle kalanları kaybetmiştir ama ilk üç nerede o da başka bir soru
haftada 1 ilişkiye giren erkek yarım saat sevişemez. erkek arkadaşımın libidosu çok yüksek 1 hafta ayrı kaldık normalde her ilişkimiz 45 dk 1 saat sürüyor o görüşmediğimiz bir hafta sonunda görüştüğümüzde 5 dk içinde boşaldı ki normali gerçekten uzun sürüyorErken boşaldığını hiç görmedim ama kendini kontrol edebildiğini söylüyor hani bugün yorgunum dediğimde kısa tutarız diyor ortalama yarım saat sürüyordur galiba hiç süre tutmadım , bu onu tanıdığım günden beri bu şekilde 3-5 yıldır böyle .
İşyerinde biri olabilir mi? Ya da gittiği yerlerde aynı konumda bulunan biri?İşte bende bunu görüyorum hiç abes bişey yok konum hep doğru aylarca geriye gittim hiç yok farklı bi yer