Katip sagolsun bir yorumunda görüp öğrenmiştimvallahi kk yı yalayıp yutmuşsunuz ben çok fransız kaldımbakıyorum hemen teşekkür ederim
Yani ben de anlamadım, dünden beri yok onu dersem tanırlar yok bunu dersem tanırlar.Çocuk yok galiba ama 2021 de evlenmişler, çocuk varsa daha kötü... öyleysebütün yorumlar değişir...Ben de anlamadım nedir bu gizemli haller
Ya ben de öyle hahahhahah öğrendiğimden beri böyleyimKatip sagolsun bir yorumunda görüp öğrenmiştimondan beri böyle yanarlı dönerli postlarda kesin olay başka diye gider bakarım ve bingo, olay tamamen bambaşka çıkar
Ama öyle olsa eve gidip didik didik ararım demezdi, belki müşterilerden kaldı nereden emin olacak ki. Bulsa bile eşi 'dün müşteri vardı' der geçerAaaa aşırı mantıklı. Vergisiz falan öyle villa kiraya veriyorlarsa ondan böyle tam anlamadık olayı. Ama adam arada kendine kiralıyor muhtemelenkonu sahibi gözünü açsa iyi olur, normal bi durum olmasının hiç ihtimali yok
baktım bende şimdi e eski konusu var eşim telefonu saklıyor benden diye. kadının evliliği zaten çalkantılı aldatıldığının da farkında ama ayrılmak gibi bir düşüncesi de yok besbelli.Katip sagolsun bir yorumunda görüp öğrenmiştimondan beri böyle yanarlı dönerli postlarda kesin olay başka diye gider bakarım ve bingo, olay tamamen bambaşka çıkar
Evet eşime sonsuz güveniyorum postlari ile kayinailedeki her bireyin manyak olması konularında geriye gidip bakınca her zaman şahane postlar çıkıyor ortayabaktım bende şimdi e eski konusu var eşim telefonu saklıyor benden diye. kadının evliliği zaten çalkantılı aldatıldığının da farkında ama ayrılmak gibi bir düşüncesi de yok besbelli.
Şimdiye kadar o kalanları da kafasına geçirmiştim, ne bu gizem anlayamadım.Ama öyle olsa eve gidip didik didik ararım demezdi, belki müşterilerden kaldı nereden emin olacak ki. Bulsa bile eşi 'dün müşteri vardı' der geçer
valla kahvemi aldım hepsini okumaya gidiyorumEvet eşime sonsuz güveniyorum postlari ile kayinailedeki her bireyin manyak olması konularında geriye gidip bakınca her zaman şahane postlar çıkıyor ortaya
Doğruları anlatsa onun için daha faydalı olacak belki ama anlatmiyorŞimdiye kadar o kalanları da kafasına geçirmiştim, ne bu gizem anlayamadım.
Bu dediğin sana mantıklı geldi mi? Gerçekten mi ya? Buradaki kadınların aklı ile böyle mi dalga geçeceksiniz?
Çalıştığı yerden biri olabilir mi ?İşte o zaman söylediği yerde benim bildiğim telefonu koyup başka konuma gitmesi lazım onada aradığımda ulaşıyorum . Ulaşamadığım hiç olmadı şarjı vs hep olur yani çok merak ediyorum bende Şuan tek bir açık verdi ne cevap verecek merak içindeyim
ben sanmıyorum date uygulaması da kullanıyor olabilir deli gibi telefonunu sakladığına göreÇalıştığı yerden biri olabilir mi ?
Annem çantasında bulmuş, annemle kullanmıyordu. İşe yaramasın diye.Geciktirici spreye su doldurmak mi? 90lar'da sampuanlar yariya inince su doldurulurdu, onun gibi mi?
Ha annemi doldurmus, ahshsjsjjs bence biber gazida ekleseydi keske.Annem çantasında bulmuş, annemle kullanmıyordu. İşe yaramasın diye.
Hastane neden iyi ki değildir dedin sıradan hemşire mi diyorsunEşiniz ne iş yapıyor? Nerde çalışıyor yani ortam olarak, hastane değildir umarım.
Maalesef aklıma hiç iyi bir ihtimal gelmedi, bir tane bile. Kondom yani bu, başka neye kullanacak
Annemle de o dönem cinsellikleri çok azdı. (Ben de teyzemlere anlatırken duymuştum) Kadın yazık acaba sorun mu var da bunu aldı diye düşünüyordu. Sonradan baktı ki aldatılıyor. O yüzden bu konu da bana direkt aldatma vibe'ı verdi.Ha annemi doldurmus, ahshsjsjjs bence biber gazida ekleseydi keske.
Cok uzucu yahu, hem annene hem sana yazik. Tamam aldatilan anne ama asil etkilenen evdeki kiz cocugu, neden, cunku babalarin davranislari kizlarin gelecek yasantilarindaki es secimlerini birebir etkiliyor.Annemle de o dönem cinsellikleri çok azdı. (Ben de teyzemlere anlatırken duymuştum) Kadın yazık acaba sorun mu var da bunu aldı diye düşünüyordu. Sonradan baktı ki aldatılıyor. O yüzden bu konu da bana direkt aldatma vibe'ı verdi.
Tabi ki. Şu an evliyim mesela 1 yıl oldu daha ama cinselliğe çok önem veriyorum. Bazen azaldığında hemen antenleri çıkartıyorum. Eşime güveniyorum ama içimdeki baba-anne travması bazen dürtüyor.Cok uzucu yahu, hem annene hem sana yazik. Tamam aldatilan anne ama asil etkilenen evdeki kiz cocugu, neden, cunku babalarin davranislari kizlarin gelecek yasantilarindaki es secimlerini birebir etkiliyor.