KORKULARIM DELİRİYORUM

Cidden çok şaşırdım ya şizofren miyim bipolar miyim diye bende hüngür hüngür ağlardım allah kimseye yasatmasın cok zor o hasraliklara sahip olanlarada yardım etsin rabbim demek herkes nerdeyse aynı şeyleri yaşıyor ne kadar garip bu anksiyete

Canım yazılmış ama bende yazayım iyi hissetmek kitabı çok iyi bende okudum defalarca david burns 'ün kitabı.. ve izzet güllü nun videolarını izle beyninin sana nasıl oyun oynadığını aslında gerçek olmayan hisler yasattigini anlatıyor o kadar faydasını görmüştüm ki anlatamam

doktor cok güzel demiş,sizofren gerçekten ayrı bir vaka ayrı dünyaları var ve yaşadıkları seyi gerçekle ayı et edemiyorlar ..annemden biliyorum

Dönem dönem oluyor bi durumda hortluyor. Biraz insanın yapısıylada alakalı...internetten araştırma yapmayın bütğn hastalıkların belirtisi birbirine çok yakın..herkestede 1 2 tane belirti muhakkak bulunuyor...

Delirmek öyle kolay değil bunu düşün. Ayrica sizofren olacak olsan bunu dusunmezsin direk olursun ki o cok baska bi boyut.
Bunları dusunuyorsan gayet sagliklisin sadece düşüncelerin aşırı yorgun. Nefes egzersizleri dene

P Pusulaki ayakların geri geri de gitse canın hi istemese de kendine bir parkur bul yakın uzak deme. Nefes nefese kalana kadar koş. Sonra otur dinlen biraz. Kalk yine koş. Gün boyu takatin bitene kadar yor bedenini. Ve buna birkaç ay devam et. Rahatladığını hem de çok rahatladığını farkedeceksin. İntihar girişiminde bulunan bir arkadaşım ve ağır okb tedavisi altındaki tanımadığım ama ağzından dinlediğim x kişisi de bunu yaparak kurtuldu. Ciddiyim. Koş.

Dusunceler gitmiyor doktorum zehirli papagan olarak nitelendirdi ve sen ona itibar edip bakma mesela ogluna kek yap aklina geldigi an diyor baktiginda deftere yaz diyor.bu otizmde oyle bir illetki psikiyatrik rahatsizliklar gercekten etkilimi acaba.cikamiyorum isin icinden

doktor cok güzel demiş,sizofren gerçekten ayrı bir vaka ayrı dünyaları var ve yaşadıkları seyi gerçekle ayı et edemiyorlar ..annemden biliyorum
Kusura bakmayin ama sormam lazim anneniz sizofreni siz yada kardeslerinizde otizm veya sizofreni olan varmi bende okb var ikinci bebegi istiyorum ya otizm olursa diye korkuyorum lutfen cevap verin

Kusura bakmayin ama sormam lazim anneniz sizofreni siz yada kardeslerinizde otizm veya sizofreni olan varmi bende okb var ikinci bebegi istiyorum ya otizm olursa diye korkuyorum lutfen cevap verin
hayır yok canım annemin şizofren olduğu 40 yaşından sonra çıktı sonradan da olabiliyormuş

Evet rahatlama olmuyor telkin edemiyorum kendımi bi beş dakıka rahatsam gün boyu böyleyim
Merhaba bende de 6 aydır var ağır anksiyete teşhisi kondu yabancılaşma hissini derealizasyonu hepsini yaşadım korku filmi gibiydi hepsi belirtilerim azalarak devam ediyor sormak istersen danışmak istersen yazabilirsin yalnız değilsin.günlerim umarak geçiyor inşallah bir gün eski günlerime geri döner ve dünyaya eskisi gibi bakabilirim

Neleri kaygı ediyorsunuz mesela. En uçarı düşünceniz neydi. Ne zamandan beri hayatınızı zorlaştıran kaygılarınız var?

İkaç kesinlikle baya rahatlatıyor eğer belirtileriniz devam ediyor azalma olmuyorsa doktorunuzla konuşun doz arttırımı veya ilaç değişimi yapıyorlar mesela bir ilaç bana faydalı olmadı sonra değiştirildi onun biraz faydası oldu sonra o ilacın dozu arttırıldı sonra o ilaca ek bir antidepresan daha eklendi ama çok şükür yaşıyorum arkadaşlarımla görüşebiliyorum kimseyle görüşemiyor işte bile çalışamıyorken şimdi herşeyi yapabiliyorum ama düşünceler ve göz bozukluğum devam ediyor.yıllardır bu rahatsızlık bende var yazanlara hayret ederdim insanlar yıllarca bu halde nasıl yaşar diye çünkü ölmek bile istedim elimden bişey gelmediğinden.beynim kendi kafasına göre takılıp herşeyden korktuğu için ama çok şükür şimdi çok çok daha iyiyim

Ilaç tedavisine başladım ben de. Ilkten inat ettim ama, yapacak birşey yok. Üç gün oldu bugün biraz daha rahatlama var. Dr 10 gün kullan kontrole gel demişti ama zamanında başlamadım şimdi de bayrama denk geliyor. Dediğiniz gibi insan hicbirsey yapamiyor beyin tek bir korkuya endeksleniyor. Hic böyle dibe battığımi hatırlamıyorum. Inşallah geçer zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…